- 1
- 2
-
Anonim
-
basbob
-
Anonim
no właśnie...
cały czas szukam porównania... cholera jakoś w stanie nie jestem znaleźć odpowiedniego, aby oddać sens tego co czuje, jak oglądam owo... owo nagranie... tak prężnie zaśpiewane, cudownie zaaranżowane, idealnie przekazujące ducha pierwowzoru...
szukam i szukam...
ktoś ma ciekawego coś może? -
Lusia
-
-
Anonim
-
Ewka
Osz fak, ja tego nie słucham nawet. Wystarczy, ze zobaczyłam kto wykonuje :o -
Ewka
Heh, przesłuchałam jednak :P I stwierdzam, że on tego w ogóle nie przeżywa, śpiewa jak leci. -
s314ryt
nie jest tragiczne.. poza tym, jakby stalo sie tam przed nimi, brzmialoby to 3x lepiej niz na tym niskiej jakosci klipie..
-
cerealkillah
koncowka wybitnie mu nie poszla, poza tym srednio, chyba ze na zywo tez zagluszaja sie nawzajem. a panic... to nie jest wcale taki zly zespol IMHO. -
Anonim
-
Anonim
To ja jeszcze dopisze :P :
Kiepska dynamika, syntetyczny ksylofon (nie wiem po co on tam), efekciarsko/prostackie wstawki na perkusje. Melodia na klawisze brzmi tak, jakby nauczyli się jej z tabów z netu (o co ich zresztą nie podejrzewam). Wystarczy włączyć pierwsze, lepsze wykonanie tego utworu przez RH i wsłuchać się w wygibasy J na pianinie... dowód na to, że nie trzeba wcale wymachiwać grabiami pod koniec by uzyskać konkretny efekt.... no i te "kawiarniane" "zjazdy" po klawiszach.
Nie żeby mi uszy więdły (nie jestem żadnym "koneserem"), ale....; )
-
Anonim
śmiałam się z piętnaście minut po obejrzeniu-
dziwne, bo to przecież tak smutna piosenka...
heh -
Mrotchua
http://www.youtube.com/watch?v=Bnk8...
obczajcie to. chlopak niezle daje rade; ) -
Anonim
o wiele lepiej niż paniczni...
ale z tym chłopakiem to taka pewna nie jestem (...), kurcze, to wiek taki, że czasem doprawdy trudno płeć rozpoznać. -
Frenchy
ladnie i lepiej, bezapelacyjnie :)
a co do osoby wykonujacej: nie dosc, ze dziewczyna, to w dodatku bardzo ladna... i jeszcze ten francuski akcent XD -
Ewka
Dla mnie to jest obojniak :P I nieźle sobie daje radę, podoba mi się :) -
Mrotchua
To jest dzieczyna?? no co wy dajecie. to chlopak jest. z reszta niewazne...:> -
Anonim
-
Ewka
-
Mrotchua
- 1
- 2