-
Anonim
-
s314ryt
-
a pod górkę jeszcze ciougle.
-
floatin' through yr skull
no sorry, ale na DAS pojawiła się notka o nazwie "Mixing It", więc nie ma się czego smucić:) jeżeli oczywiście chodzi o płyte:P -
-
tyciu
-
Anonim
czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... czekam... -
Czapla
-
Anonim
-
tyciu
no napisali ze jaksi festiwal bedzie w Poznaniu i ze sie staraja o R ale to przeciez w dupeńke z takimi niusami -
Anonim
słyszałem, że robią tournee po polskim kraju. Radom, Kętrzyn i Darłowo to trzy miasta, w których zagrają. -
Martaaaaaa ♫
ja to marze o takim małym, kameralnym koncercie. moze byc Unplugged albo troszke większy. ważne żeby nie był to koncert na stadionie albo coś. mam nadzieje że sie doczekam... -
Anonim
ano. jakoś mi Radiołby nie pasują do takich wielkich gigów na 15 fajerek i 20.000 luda... mogliby anplagnąć coś faktycznie -
Martaaaaaa ♫
ej bo co to za koncert jak nie widzisz jak sie Thom wykrzywia :D nie. duży koncert jest baaaardzo beeeee.! -
dmn
-
Martaaaaaa ♫
-
dmn
myślałem o takim ekstremalnie małym - np wspomniany unplugged. wydaje mi się, że to byłaby atrakcja dla wybrańców przy randze Radiohead... -
Martaaaaaa ♫
ano chyba ze tak. ja myslałam z kolei o małym ale większym od anplagowego.
uch, przypomina mi sie że będe musia niźle sie nastac 6 lipca.... ale będzie sie opłacało więc mnie nogi nie bola. nawet na samą myśl; ) -
dmn
napisałem: "Porcupine Tree, Korn czy coś innego?"
ale wystarczyło spojrzeć na grona tematyczne; ]
fajowo:) -
Anonim
co do tego Poznania to już zdementowano te pogłoski....z resztą naiwnym jest sądzić że festiwal z taką gwiazdą byłby ogłaszany tylko 2 miechy przed....
Widziałem ich w kameralnym gronie gronie 60 000 osób...Ma to swój urok też marzę o jakiejś małej sali. Jeśli miałaby to być duża sala to coś pokroju Royal Albert Hall, co w Polsce niestety nigdy się nie zdarzy -
M.
i że byłby darmowy; )
ja tam nie marudze, kazdy koncert radiohead to by było COś niesamowitego. :)