-
Anonim
sluchal juz ktos, jak wrazenia ? mnie sponiewierali ci radioglowi po raz kolejny -
nie
-
Patryk
średnia, średnia, zwlaszcza ze fog w tej wersji juz slyszalem (ba, widzialem) -
bostoN
mnie ten album nie powalił na kolana,lecz tak naprawde nie uznał bym go za pełnoprawna płyte w dyskografii Radiohead, przeciez Comlag jest albumem wydanym tylko w Japoni, i jak dla mnie jest to "brudnopis" Thoma i społki przed wydaniem kolejnego wspaniałego albumu -
-
s314ryt
Com Lag nie jest wydany tylko w Japonii..
zostal juz oficjalnie wydany niemalze na calym swicie..
mam oryginal tej plyty.. ma swoj klimat, w sam raz jako tla do jakies lounge baru :) typu http://www.nobobar.pl :)
-
Anonim
no no no
był wydany tylko w japoni tylko tylko
a w reszcie krajów (europejskich m.in. bo tam kupiłem) jest jako płyta importowana.. -
s314ryt
oni jej nie sprowadzaja z japonii. wersje IMPORT to wersje plyt, ktore PIERWOTNIE byly wydane gdzie indziej, a te wydawnictwa sa normalnymi duzymi nakladami wydawniczymi, praktycznie zawsze po sukcesie lub b duzym zainteresowaniu danym albumem.
oddzialy w innych krajach nie rozpowszechnialy tego jako IMPORT, nie reklamowaly com lag jako albumu, ktory 'moga Panstwo u nas zamowic z Japonii', tylko plyte, ktorej kopie tloczono specjalnie dla innych rynkow. to jest oddzielne wydawnictwo.
-
s314ryt
oni jej nie sprowadzaja z japonii. wersje IMPORT to wersje plyt, ktore PIERWOTNIE byly wydane gdzie indziej, a te wydawnictwa sa normalnymi duzymi nakladami wydawniczymi, praktycznie zawsze po sukcesie lub b duzym zainteresowaniu danym albumem.
oddzialy w innych krajach nie rozpowszechnialy tego jako IMPORT, nie reklamowaly com lag jako albumu, ktory 'moga Panstwo u nas zamowic z Japonii', tylko plyte, ktorej kopie tloczono specjalnie dla innych rynkow. to jest oddzielne wydawnictwo.
-
s314ryt
-
Anonim
no możliwe to może teraz tak jest.
ja jak kupowałem w lipcu we francji to były importowena jeszcze.
masz w środku teksty po japońsku?? -
s314ryt
mam po ang i po japonsku :)
sorry za potrojna wypowiedz, ale cos chyba server powtorzyl niepotrzebnie; )
-
Anonim
ja traktuje com lag jak drill czy itch... czyli po prostu epka. co do jakosci: jeszcze sie dokladnie nie wsluchiwalem ale tak na pierszy rzut ucha jest ok. na szczescie muzyka radioglowych ma to do siebie zze trzeba jej troszke czasu poswiecic. -
Anonim
kupiłem oryginalną za 80 zł. po kilku przesłuchaniach coś mi nie pasowało, więc sprzedałem(za 100:). teraz już zdecydowanie lepiej, aczkolwiek muszę mieć odpowiedni nastrój. -
A W
płytka w sumie niezła, ale faktycznie, musi być klimat i odpowiedni nastrój, żeby wszsytko przeżyć jak należy. no i przydadzą się słuchawki, bo ogrom niesłyszalnych normalnie dźwięków powala. więc polecam, choć nie są to wyzyna radiohead. ale okładka i japońskie tłumaczenie tekstów polewkowe; ) -
Ann
mi się płyta podoba, ale...
też traktuję ją jako coś pokroju itch
i czekam na nową płytę rh z prawdziwego zdarzenia -
Anonim
-
Zappa
Nie wiem,mnie ten lagg nie zmieszal,nie zwolnil,nie wkrecil...
Wogole Epka sredjio udana -
s314ryt
Com Lag (2Plus2IsFive) EP set for re-release
Szykuja sie nastepujace RE-RELEASy:
'Airbag/How Am I Driving EP'
'The Eraser',
i wlasnie Com Lag EP