Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

sluchal juz ktos, jak wrazenia ? mnie sponiewierali ci radioglowi po raz kolejny
  • nie

słuchałam i nie wiem, co mam o tym myśleć :)
  • Patryk

średnia, średnia, zwlaszcza ze fog w tej wersji juz slyszalem (ba, widzialem)
  • bostoN

mnie ten album nie powalił na kolana,lecz tak naprawde nie uznał bym go za pełnoprawna płyte w dyskografii Radiohead, przeciez Comlag jest albumem wydanym tylko w Japoni, i jak dla mnie jest to "brudnopis" Thoma i społki przed wydaniem kolejnego wspaniałego albumu
  • s314ryt

Com Lag nie jest wydany tylko w Japonii..
    zostal juz oficjalnie wydany niemalze na calym swicie..
    mam oryginal tej plyty.. ma swoj klimat, w sam raz jako tla do jakies lounge baru :) typu http://www.nobobar.pl :)

• Anonim

no no no
    był wydany tylko w japoni tylko tylko
    a w reszcie krajów (europejskich m.in. bo tam kupiłem) jest jako płyta importowana..
  • s314ryt

oni jej nie sprowadzaja z japonii. wersje IMPORT to wersje plyt, ktore PIERWOTNIE byly wydane gdzie indziej, a te wydawnictwa sa normalnymi duzymi nakladami wydawniczymi, praktycznie zawsze po sukcesie lub b duzym zainteresowaniu danym albumem.
    oddzialy w innych krajach nie rozpowszechnialy tego jako IMPORT, nie reklamowaly com lag jako albumu, ktory 'moga Panstwo u nas zamowic z Japonii', tylko plyte, ktorej kopie tloczono specjalnie dla innych rynkow. to jest oddzielne wydawnictwo.
  • s314ryt

oni jej nie sprowadzaja z japonii. wersje IMPORT to wersje plyt, ktore PIERWOTNIE byly wydane gdzie indziej, a te wydawnictwa sa normalnymi duzymi nakladami wydawniczymi, praktycznie zawsze po sukcesie lub b duzym zainteresowaniu danym albumem.
    oddzialy w innych krajach nie rozpowszechnialy tego jako IMPORT, nie reklamowaly com lag jako albumu, ktory 'moga Panstwo u nas zamowic z Japonii', tylko plyte, ktorej kopie tloczono specjalnie dla innych rynkow. to jest oddzielne wydawnictwo.
  • s314ryt

• Anonim

no możliwe to może teraz tak jest.
    ja jak kupowałem w lipcu we francji to były importowena jeszcze.

masz w środku teksty po japońsku??
  • s314ryt

mam po ang i po japonsku :)

sorry za potrojna wypowiedz, ale cos chyba server powtorzyl niepotrzebnie; )
  • Anonim

ja traktuje com lag jak drill czy itch... czyli po prostu epka. co do jakosci: jeszcze sie dokladnie nie wsluchiwalem ale tak na pierszy rzut ucha jest ok. na szczescie muzyka radioglowych ma to do siebie zze trzeba jej troszke czasu poswiecic.
  • Anonim

kupiłem oryginalną za 80 zł. po kilku przesłuchaniach coś mi nie pasowało, więc sprzedałem(za 100:). teraz już zdecydowanie lepiej, aczkolwiek muszę mieć odpowiedni nastrój.
  • A W

płytka w sumie niezła, ale faktycznie, musi być klimat i odpowiedni nastrój, żeby wszsytko przeżyć jak należy. no i przydadzą się słuchawki, bo ogrom niesłyszalnych normalnie dźwięków powala. więc polecam, choć nie są to wyzyna radiohead. ale okładka i japońskie tłumaczenie tekstów polewkowe; )
  • Ann

mi się płyta podoba, ale...
    też traktuję ją jako coś pokroju itch
    i czekam na nową płytę rh z prawdziwego zdarzenia
  • Anonim

dobre. where bluebirds fly rozgniata
  • Zappa

Nie wiem,mnie ten lagg nie zmieszal,nie zwolnil,nie wkrecil...

Wogole Epka sredjio udana
  • s314ryt

Com Lag (2Plus2IsFive) EP set for re-release

Szykuja sie nastepujace RE-RELEASy:
    'Airbag/How Am I Driving EP'
    'The Eraser',
    i wlasnie Com Lag EP