Radiohead [2767]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • vil

Znalazłam na stronie Multikina:

http://multikino.pl/9213,7,1305325,...

... i chyba się wybiorę.
    (Również na Nicka Cave'a i może Glastonbury.)
  • Cherry-blossom Girl

Ano ja tez...:)
  • jory

Cholera.. 94 rok, czyli repertuar będzie taki ot niezbyt.; )
  • Anonim

eeetam :)
    obowiązkowo :)
  • Anonim

ja również będę... :)
  • s314ryt

elegancko.. swietne zapowiadaja sie koncerty.. Ciekawe w jakiej sali to bedzie i ile osob sie pojawi :)

szkoda, ze nie jest np. glaston1997 lub cos delikatnie nowszego.. ale i tak jest ok :)
  • s314ryt

jak ktos pragnie tam sie zjawic, to proponuje jak najszybciej rezerwacje przez net, bo miejsc juz prawie nie ma..
  • Much!

aj..miejsc juz nie ma? ...aj
  • Anonim

ja to bym się na połowę wybrała... osz. daleko.
  • s314ryt

:) szkoda, ze ten koncert.. nie moge.. np. LIVE AT SHEPHARDS BUSH jest mistrzem !!! realizator odebral kilka dobrych nagrod przemyslu filmowego za to, co tam robil.. idealny koncert do kina... a Astoria jest na maxa slaba.. dali ja ze wzgledu na remastering 2005.. lipa
  • s314ryt

i jak, ktos byl, niewierni? bo imo slabo :)
  • vil

Ja byłam. I podobało mi się, bo było po prostu. Thom-blond słodki jak biała czekolada, a mi się przypomniało liceum. Wtedy to się szalało przy Pablo H. i The Bends. Nie to co teraz, jakieś Kid A, kombinacje, eksperymenta i maksymalne nadymanie się przy słuchaniu (bo trzeba w tym odnaleźć sens).

ps. Widzowie do bani. Na "One Night In Paris" Depeche Mode prawie wszyscy skakali pod ekranem, a tu spaaaaanie. Goodnight.
  • s314ryt

correctomundo :)
  • Anonim

fak ai ... wyleciało mi ... :(
  • Anonim

mi tyz :|
  • Anonim

a ja byłam, ja byłam:D zaczarowało mnie na tą godzine i trochę, kino prawie puste, magiczna atmosfera i miodzio:)
  • Anonim

po pierwsze chcialam sie przywitac :) a po drugie, hmm no cuz przykro mi ze ja nie mgolam tam byc..:(

pozdrawiam

*
  • Anonim

mi się podobało, ciężko było wstać z fotela
  • kit

a ja miałam być,ale się nie udało :C
  • 1=2

ooo a ja se kupie DVD z Astorii. tylko troche pieniedzy musze miec
  • 1
  • 2