- 1
- 2
-
vil
Znalazłam na stronie Multikina:
http://multikino.pl/9213,7,1305325,...
... i chyba się wybiorę.
(Również na Nicka Cave'a i może Glastonbury.) -
Cherry-blossom Girl
-
jory
-
Anonim
-
-
Anonim
-
s314ryt
elegancko.. swietne zapowiadaja sie koncerty.. Ciekawe w jakiej sali to bedzie i ile osob sie pojawi :)
szkoda, ze nie jest np. glaston1997 lub cos delikatnie nowszego.. ale i tak jest ok :) -
s314ryt
jak ktos pragnie tam sie zjawic, to proponuje jak najszybciej rezerwacje przez net, bo miejsc juz prawie nie ma.. -
Much!
-
Anonim
-
s314ryt
:) szkoda, ze ten koncert.. nie moge.. np. LIVE AT SHEPHARDS BUSH jest mistrzem !!! realizator odebral kilka dobrych nagrod przemyslu filmowego za to, co tam robil.. idealny koncert do kina... a Astoria jest na maxa slaba.. dali ja ze wzgledu na remastering 2005.. lipa -
s314ryt
-
vil
Ja byłam. I podobało mi się, bo było po prostu. Thom-blond słodki jak biała czekolada, a mi się przypomniało liceum. Wtedy to się szalało przy Pablo H. i The Bends. Nie to co teraz, jakieś Kid A, kombinacje, eksperymenta i maksymalne nadymanie się przy słuchaniu (bo trzeba w tym odnaleźć sens).
ps. Widzowie do bani. Na "One Night In Paris" Depeche Mode prawie wszyscy skakali pod ekranem, a tu spaaaaanie. Goodnight. -
s314ryt
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a ja byłam, ja byłam:D zaczarowało mnie na tą godzine i trochę, kino prawie puste, magiczna atmosfera i miodzio:) -
Anonim
po pierwsze chcialam sie przywitac :) a po drugie, hmm no cuz przykro mi ze ja nie mgolam tam byc..:(
pozdrawiam
* -
Anonim
-
kit
-
1=2
- 1
- 2