-
1=2
na Boga! dajcie spokoj True Love Waits. to nie jest b-side. a jesli jest to znajdzcie mi singiel albo epke z tym utworem. dam za nia 200 zł -
Anonim
to może zrób nam listę b-side'ów, a my będziemy z niej wybierać, żeby wszystko odbyło się prawowicie i zgodnie z odgórnymi normami <rotfl>
osoba zaczynająca wątek wyraźnie pisze, że chodzi o b-side'y i "inne rzadkości", czyli, jak mniemam, utwory, których nie ma na longplayach i tyle. po co robić z igły widły, wielki mi problem. -
mysz
>ugly lover napisał
>a jesli jest to znajdzcie mi singiel albo epke z tym
>utworem. dam za nia 200 zł
imbw - live recordings.
epka jest? jest.
true love waits jest? jest.
i co? numer konta na priv podac? :)
wyluzuj troche, stres jest niezdrowy :)
-
KaZ
Złość piękności szkodzi. :P
A tak na temat:
Owszem True love waits jest mega-zajebiste.
Punchdrunk lovesick singalong jest jednakowoż bardziej "mega" tak samo zresztą jak Permanent day light.
Thank u, drive thru. -
-
Anonim
Z b-sidów to "Banana Co.". Wogóle całe "Itch" z wyjątkiem akustycznego "Creep"..... A tak wogóle to "True Love Waits" byłoby na pierwszym miejscu gdyby było b-sidem -
tyciu
o co chodzi z tym kawalkiem Big Ideas [i don't get albo i don't need any ] ktory jest w filmie Meeting ? Ktos go moze posiada ? -
mefju
"Big Ideas (Don't Get Any)" występuje obecnie pod tytułem "Nude" i jest grane na obecnej trasie RH i ma podobno być na nowej płycie... utwór z 1996 roku, powstał przy okazji sesji "OK Computer"
Ja mam taką wersją:
http://www.yousendit.com/transfer.p... -
rocket queen
>Eastmancolor napisał
>"The Amazing Sounds Of Orgy" zdecydowanie! Perfekcyjny
>rytmicznie, wszystkie dźwięki mają swoje miejsce i że
>tak powiem - uzasadnienie :), świetnie buja, po prostu
>kosmos!
zgadzam się że to jest kosmos.
utwór po prostu doskonały. mogę go słuchać godzinami bez przerwy.
-
tyciu
>mefju napisał
>"Big Ideas (Don't Get Any)" występuje obecnie pod
>tytułem "Nude" i jest grane na obecnej trasie RH i ma
>podobno być na nowej płycie... utwór z 1996
>roku, powstał przy okazji sesji "OK Computer"
>Ja mam taką wersją:
> http://www.yousendit.com/transfer.p...
No wlasnie szuaklem tego na Towering , nie znalalzem . A to ma juz inna nazwe , ok .
I czyli to nie jest b-side . -
Marcint