-
Anonim
Godzina 11:00/19:00.
RADIOHEAD- THE ASTORIA, LONDON LIVE 1994
27 maja 1994 londyńska Astoria, fani Radiohead szaleją. DVD jest wiernym, ponad 60 minutowym zapisem koncertu z 1994 roku podczas którego zespół wykonał m.in.. Creep, Bones, Pop Is Dead, Blow Out.
Kto się pojawi? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Trainsurfer
-
Anonim
-
Anonim
-
s314ryt
az tak? a ja wiem. Moze w Gd. ludzie byli jacys bardziej ruchawi (lol) niz w Wawie.. ale tu bez rewelacji.. Stary, obryty dziesiatki razy koncert, w proownaniu z innymi dvd i w ogole telewizyjnymi, dstepnymi tez w takiej formie koncertami, baaaardzo slaby. -
Anonim
zaryzykuję stwierdzenie ,że w Gdańsku jeden rząd był ruchawy :]
jakby się uprzeć to gdyby wszystkich pozostałych się zebrało to by powstał drugi rząd ,albo trzy czwarta rzęda :D
Ale koncert był świetny! -
Anonim
-
mysz
-
Special Agent Jerry D
Wypas koncert!!! Numery z PH i TB znałem tylko z albumów, więc miło było obejrzeć :) Generalnie wymietli Radiogłowi. I niech mi nikt nie mówi, że U2 to najlepszy zespół na świecie :D
A Glastonbury - fajne, ale Astoria fajniejsza; ) -
mysz
No wiadomo że Astoria fajniejsza - wszak wyłącznie Radiohead. Ale wolałbym obejrzeć koncert z późniejszej epoki.
Z Anthems generalnie wywaliłbym parę kawałków, bo nie wiem co one tam robiły - primal scream, supergrass, coldplay. No sorry, kaszana, a nie hymny.
Heh, no i szkoda, że nic Sigur Rós się nie znalazło, ale to akurat było do przewidzenia. :)
W ogóle to nie wiem czemu nie puścili "Matinee" Ferdinandów, powinni lecieć przed Travisem jeśli się dobrze orientuję w trackliście tego dvd.
Ogólnie to najlepiej z tego towarzystwa wypadł Faithless, tuż za nim Chemical Bros, a na trzecim miejscu Preachers z "A design for life". Reszta dobrze, ale nie na tyle, żeby mnie poruszyć. :)
pozdrawiam; )
-
Anonim
Ja też byłam na Glasto. Hit wieczoru: PAUL MCCARTNEY; )
Jeszcze Nick Cave przed nami.
Poznaje/pozdrawiam pana z torbą Sigur Rós! A-ha.
(czerwone kanapy w multikinie są okay)
-
Anonim
Ja też byłam na Glasto. Hit wieczoru: PAUL MCCARTNEY; )
Jeszcze Nick Cave przed nami.
Poznaje/pozdrawiam pana z torbą Sigur Rós! A-ha.
(czerwone kanapy w multikinie są okay)
-
mysz
>Jeszcze Nick Cave przed nami.
nono, ale wcześniej Atomic Kitten :D
>Poznaje/pozdrawiam pana z torbą Sigur Rós! A-ha.
>(czerwone kanapy w multikinie są okay)
oparcia ciut za niskie, no ale nie będę narzekał :)
-
Judith
19 stycznia można było w warszawskim i szczecińskim Multikinie o 11.00 i 19.00 obejrzeć ich koncert :) -
Anonim
-
Anonim