Radiohead [2767]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szerle

Mój z rejdjohedowych gadżetów ma dość pokaźny plakat HTTT.
  • Daft Punk! OH-Yeah

a ja mam fioletowe plamki na scianach i suficie (wybuchla mi butelka czerwonego wina)
  • KaZ

Pusto...
    Może oprócz wielkiego plakatu z koncertu Billa Wymana & Rhythm Kings z kongresowej oprawionego w ramkie. :)
  • Szerle

Doszpanuje jeszcze, że mam plakat z koncertu Fantomasa, QOTSA, Mars Volty.. ładnie się to wszystko prezenuje :)
  • Anonim

Plakat Interpolu.

Zdjęcia, pamiątki, pocztówki, bilety i mapy London Underground, listy, naklejki, kartki...
  • disorder

świetny pomysł, świetna ściana :)
  • przesadziłam

yhm...ja jestem taka jakaś pokręcona - u mnie na ścianie wisi Tusk. a z tą jego tam obecnością wiążą się pewne obowiązki, np. jak tylko robi się ciemno, zapalam światło i czym prędzej dopadam sie do okna i zasłaniam żaluzje. Otóż mieszkam w strefie wpływów pewnych panów u władzy i reszty ich wesołej bandy. Wszyscy tu przechadzają się z szabelkami, które trzymają albo w glanach, albo za szelkami. I jak tak zasłaniam w pośpiechu te żaluzje, to tak sie boję,że któryś z nich zauważy plakat, rozerwie kraty w moim oknie, wybije szybę, rozszarpie Tuska, a przy okazji uprowadzi moj rower! moja Mam by się ucieszyła z porwania moich "dwóch kółek" - twierdzi,że brzydko pachną.
    ale miało być o ścianach...
  • 2wid

dużo zdjęć w większych i mniejszych formatach, tablica rejestracyjna, ktorą kiedyś znalazłem na ulicy.
  • Anonim

plakaty - jeden Homo Twista koncertowy, drugi Homo Twista demonologicowy, trzeci Pudelsów, czwarty Pudelsów i Mama Selity, piąty Futuramy, komiks narysowany przez kumpla, "obraz" mojego autorstwa.
  • Ewka

Ja mam narazie tylko plany co do tego jak będą wyglądac moje ściany, bo najpierw muszę je pomalowac :D Na pewno będą tam rzeczy związane z radiogłowymi, the cure i mną; )... niestety pomysłów jest dużo, a ściana mała...
  • Anonim

a ja cały nowy sufit zamaluję radioheadem , coldplayem i innymi ZIOMAMI. ale trzeba poczekac na nowy sufit.
  • Anonim

A ja mam bez plakatów, tak skromnie (tylko Stańczyk sobie wisi), ale i tak KOCHAM RADIOHEADA
  • mamarysia :)))

zdjecia, pocztowki, p[lakaty... ale raczej nie zespolow;P
    wogole przytulny bałagan:)
  • Anonim

Moje ściany są... chyba brzoskwinowo-słoneczno-nieokre ślone:) kolor bliżej nie określony...
    Wisi plakat Shreka i Osła...
    Parę innych obrazków... Poluję na plakat Radiohead...
  • KaZ

>• k▲z • napisał
    >Pusto...
    >Może oprócz wielkiego plakatu z koncertu Billa
    >Wymana & Rhythm Kings z kongresowej oprawionego w ramkie. :)

W międzyczasie pojawiły się dwa 'nowe' plakaty. Z koncertu Alice in Chains/Stone Sour (+autograf Jerry'ego Cantrella na bylecie. :D) i Marka Knopflera. :]