Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • olla

co sie bedziemy oszukiwac kid a najlepszyyy...
    chociaz przy innych terz wymiekam...!!!
  • Grono.Net

ja chcę na ich konceeeeeert
  • be.

..yhm. Najlepiej tu teraz i bez końca;)
  • Grono.Net

radiohead.. uspokaja dusze...;] generalnie do dzisiaj sobie nei moge darowac ze nie byłam na och koncercie rok te,mu w berlinie;((((((((((((((((((((( ((((((
  • Antena

tak ,"kid A" też uważam za swoją ulubioną płytkę,ten dzwięk w 'hot to dissapear completly",te teksty,jejciu,niesamowitą moc posiada ta płyta,kosmiczną jakąs - to czarna dziura - wchłania Cię od początku do końca
  • Anonim

A Amnesiac?
    Osobiście podobają mi się albumy od Ok Computer, wcześniejsze są tylko ok :)
  • Grzegorz W

jeden chłopak z mojej klasy ma na imię Robert, a na nazwisko KIDA :)

to się nazywa mieć dobre nazwisko 8)

Ja może sobie zmienię na I AM X albo Exit usic (for a film) :)
  • Anonim

w kolejce: Kid A, Amnesiac, OK Computer, Hail..., a reszta to nie bardzo teges (za malo idm : ( )
  • Anonim

Kid A wygrywa....bo tam jest moje ulubione Idioteque :)
  • panna pe

Ludzie, no co wy, nikt nie lubi The Bends??? Ja tylko za Amnesiaciem nie przepadam, jako za całością, bo fragmenty piękne są i tam oczywiście.
  • Anonim

Na the Bends - "my iron lung" i "just " - a idioteque to sobie spiewam ile sil w plucach i kiedy tylko moge a ostatnio to moge dosyc czesto... az gardlo wysiadzie lub cisza nocna rozsnuje sie nad stegnami...
  • Grono.Net

kid a - jeden z najlepszych albumów po tej stronie galaktyki
  • nie

jajko śmajko, ok computer
  • Grono.Net

kid ej, kid ej :)
    za "idioteque" i "motion picture soundtrack" (w wersji akustycznej zwłaszcza).
    co nie zmienia faktu, że moje ukochane "climbing up the walls" z OK Computer pochodzi.
  • Anonim

...everything...
  • panna pe

'climbing up the walls' to moje najnajnajulubieńsze chyba też, co nie zmienia faktu, że OK Computer słuchałam w życiu już tyyyyyle razy, że mam trochę dość :>
  • Małgosia :)

Ok Computer..The Bends...no i Hail to the .... moje ukochane :)
  • Anonim

każdą ich płytę lubię ,bo każda jest geniallllnnnnaaaa :)
  • sokwir

kid a, chociażby to bylo samo idioteque a potem godzina stukania długopisem o drzwi...
  • Pawele

Who's in a buncker?

Genialllna jest płytka Kid A!

"Idioteque" najlepsze! "How to dissapear completely and never be found" zajebiście melancholijne! "Kid A", "Everything In Its Right Place" i "The National Anthem" wypasione, wyjebane w kosmos! :)