-
Anonim
taaaa ... tez jestem artstka w koncu skonczyłam gimnzjum plastyczne na ciezkim kacu -
m o
>zijka napisała:
>Skafi ale Ty się nie znasz... oni są ARTYSTAMI! :P
>hehee :))))
ta no chodzi do plastyka i wielki artysta :D śmieszni są ci ludzie i w sumie to tylk owspółczuć tym normalnym z tej szkoły. -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
......
>ஜ speedஜ napisał
>Z powodu kwasnych deszczy, wyrosly mi ogorki kiszone
ambitnie :P:P:P:P:P -
Anonim
chodze do Plastyka od 5 lat... i nie słucham metalu :P
a tak pozatym: do szkoła dla ludzi o mocnych nerwach hehe... -
Anonim
HAHAHA!!! To ja powiem tak, w tej chwili wszystkie plastyczne lamusy będą się burzyć...Plastyk to fabryka psychopatów zniszczonych przez obecnego dyrka krasnoluda xD HEHEHE...patrzcie na mnie, co oni mi zrobili...Przerobili mnie tam na mariola...kto mnie pamieta kiedy byłem jeszcze normalny???
Odradzam, szkoła dla pseudo oryginalnej pseudo elity, zakompleksionych dzieciaków. Porządnych ziomków tam ze świecą szukać...Tyle, dziekuje....czekam na komentarze :D
[troche wam pocisnąłem normalni ludzie, ale spoko, przeżyjecie :P] -
Anonim
ja te szkołe skonczyłam w zeszłym roku i nie było zle : ja dobrze ją wspominam , choz nie zaprzecze bo lenserzy wszyedzie są rózniez w plastyku ....ale co z tego ??wazny jest poziom ,a nie ubiór .. -
montana be meagre
hehe mnie z tej szkoły wyrzucili 4 lata temu
ludzi z tamtych czasów wspominam zajebiscie
nauczycieli - tylko nielicznych ...
ale ogólnie klimat bynajmniej w tamtych latach był zajebisty
teraz jak patrze kto tam chodzi to ogarnia mnie lekka załamka -
Anonim
Ja mam kumpelke w plastyku i jest swietna..!! zaden metal i takie tam... Tylko z tego co opowiada to ludzie tam sa nieciekawi, zamuleni itd. Ale skoro maja kolezanka jest spoko to moze jest tam wiecej takich osob..heh; p
Pozdro! :) -
mat
>shiwa;) ha escrito:
>hehe mnie z tej szkoły wyrzucili 4 lata temu
>ludzi z tamtych czasów wspominam zajebiscie
>nauczycieli - tylko nielicznych ...
>ale ogólnie klimat bynajmniej w tamtych latach był
>zajebisty
>teraz jak patrze kto tam chodzi to ogarnia mnie lekka
>załamka
dokladnie Skafi, plastyk za naszej kadencji to byla szkola, swietni ludzie, jeszcze lepszy klimat :D a teraz robi sie tam to co we wszystkich szkolach, czyli kupa :( -
z3n0n
Hej dziewczyny i chłopaki :) Chodziłam do plastyka do gimnazjum, pod koniec kupiłam sztalugę, której wogole nie uzywalam, gdyz postanowilam isc jednak do liceum ogolnokształcącego. Chętnie sprzedam taniej :) piszcie jesli jestescie chetni:) Sztaluga wykonana jest z surowego drewna sosnowego, jest to sztaluga studyjna. Mimo niskiej ceny oferuje pełne jej mozliwosci. Występuje możliwość podniesienia dolnej półki wraz z mieczem, dzięki czemu można malować na dużych podobraziach (ok 135 cm), podniesionych na około 100 cm nad ziemię. Szerokośc półki ok 55 cm. Sztaluga przy max rozłozeniu ma 240 cm wys. Rozstaw przednich nóg to ok 65 cm. występuje pełna regulacja półki za pomocą śrób motylkowych. solidne wykonanie oraz dobry materiał ( grube listwy), sprawiają ze sztaluga jest bardzo solidna. Mój nr tel to: 514-260-848 :) Zapraszam do kupna:) -
z3n0n
hm co to poprzedniego postu to piszę z konta chłopaka, gdyż nie mam własnego:) Jesli chodzi o zdjęcia sztalugi to piszcie, chętnie wyślę :) buziaki:)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne