-
Anonim
Witam Serdecznie wszystkich zgromadzonych:)) gronowych ludków
Temat przedstawia sedno ludzi samotnych wiec jeśli jesteś samotna, samotny wyslij
link swojego zdjecia i krotki opis.
Internet łaczy ludzi,niczym nie ryzykujesz a możesz zyskać.Nie płać na innych serwisach typu Sympa...Fotk....Ilov.... tu masz darmową okazje skorzystaj dobra grona.
Pozdrawiam ,
Ps prosze o konkretny i o nie śmiecenie na tym topicu . -
Anonim
ja szukam parnetera na wesele:]
ale to hyba raczej znajde wedke i pojde wyłowic jakiegos dresa na zeromskiego; / :p
gdzie sie podziali fajni męzczyzni..lalalala; ]..i gdzie moj valenty :* :) -
The Uncanny Hany
-
Anonim
-
-
Anonim
nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze facetów -
Zielek
-
chomick
Gosiacek tu jestem:) bądź moją walentynką :Pna wesele też mogę pójść o ile termin będzie pasował; ) jak widzisz, ja ze wszystkim jestem na tak; ) -
Fryta
>Unconditiona l Love napisała:
>nienawidze facetów nienawidze facetów nienawidze
>facetów nienawidze facetów nienawidze facetów
>nienawidze facetów
wszystkich?? mnie tez?? co my Ci zrobilismy?? -
LilVive-elemencik
nienawidzi facetow...heeh, to napewno sie kiedys zmieni. a ja nikogo nie szukam;p bo juz mam kogos wspanialego:) -
Anonim
Ja nie szukam,jak sie znajdzie to sie znajdzie,jak nie to nie,bez łaski:). -
Anonim
Szukam Fajne komunikatywnej dziewczyny najlepiej brunetka:)) wzrost od 1.70 do 1.78 mogą być lekkie nagiecia jak wpadnie w oko":)
wiek od 18 do 23 lat:)) kolor oczy obojetny cera najlepiej sniada:))
szamcie duzo marchwi ,
Aplikacje prosze przesylac na priva -
Anonim
-
Anonim
szukam dziewczyny o urodzie klasycznej nie tuzimkowej powinna miec szafirowe oczy zmyslowe usta wdzieczny sposob poruszania sie nie nachalny usmiech piersi foremne jednym slowem powinna byc kwintesencja kobiecosci jak takie są zapraszam na priv; ];] -
Anonim
-
TATA ®
hehe ja nie szukam ale jak miala by się znalesc.. to po pierwsza musi miec to "cos", inteligentna, lubiaca sport - ogladac i uprawiac... coz o urodzie... nie musi byc szkierletorem ale nie moze byc gruba bo mi sie najzwyczajnie w swiecie to nie podoba.. najwazniejsze wedlg mnie u kobiety są oczy..... i wlosy... :D no wzorst to nie wiecej niz 1,7 m bo sam mam 1,74 m. co jeszcze chcailbym zeby byla ładna ale... -
Anonim
znaleźć PIEKNA , FAJNA i MARDA dziewczyne/ ???? NIEREALNE. . . . .walic ten interes... strata czasu .. . . . -
Los Nemos
:P pierdoel dzis jestem trzezwy :P i was nei rozumiem czy ja musze byc ciagle najebany by was kminic :P -
www.fotolog.com/depecha
a ja nie mam nikogo... ale nie szukam.. czekam az sam sie znajdzie.. najlepiej inteligentny, z poczuciem humoru i przystojny.... tia... -
Anonim
heh.. terminy do wyboru 26.08, 9.09, 23.09 :P:P
valenty to juz jes tyko ze daleko :DD:
ale w innyh imionkah tez gustuje:DD:D::P -
TATA ®
>DePeCHa napisała:
>a ja nie mam nikogo... ale nie szukam.. czekam az sam sie
>znajdzie.. najlepiej inteligentny, z poczuciem humoru i
>przystojny.... tia...
gdy szukasz nie znajdziesz; ]
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom