-
ademka
Czy poza studiem Bullet jest w radomiu jeszcze jakieś? W grudniu się nalatałam, okazało się, że to przy Atlanticu znikło i wylądowałam na Żeromskiego 13. Dziarka wyszła ok, ale teraz chciałabym gdzie indziej... -
LilVive-elemencik
jedz do warszawy szczerze polecam pewien "zaklad"
jesli chcesz to wiadomosci na priv sama tez robilam tattoo ale nie u nich i zaluje ale widzialam ich prace i sa swietne:D -
ademka
No mi właściwie zależy na cenie. Myślę, że w Radomiu będzie taniej i nie ma problemu z dojazdem. A wzorek już mam i nawet nieskomplikowany;} -
Dzikus
-
-
LilVive-elemencik
sluchaj ale chyba lepeij jak zrobia pozadnie niz zpieprza? a dlaczego skoro raz robiles juz tam to nei zrobisz nastepnego? chujowo robia? -
Anonim
-
LilVive-elemencik
no ja wklasnie mowie o prywatnym robieniu tattoo
sa naprawde dobrzy, zaluje ze swojego nie robilam u nich...moj np robil mi ojciec, ma swoja maszynke i nawt fajne ale nastepny chce w miejscu gdzie ojciec nie moze o nim wiedziec heeh;p
-
Dzikus
-
ademka
Bullet robi dobrze, ale znajomi mi tu mówią że przepłaciłam;) 200zł za taki mały, ok. 6x6 cm, bez wypełnienia. A teraz chcę trochę dłuższy ale wąziutki -
LilVive-elemencik
to sporo jak bez wypelniania. ja mam tribala w sumie dos spry i slyszalam ze jak bym robil w studiu zaplacilabym do 100zl max... -
Dzikus
źle słyszałaś :) W studiach sie płaci ..chyba że sie ma znajomych wtedy jest tanio :) -
LilVive-elemencik
nie wiem...nie robilam w studiu...;/ ale ja juz bniedlugo bede umiala robic tattoo wiec bede ziomkom robic:D -
Dzikus
-
Anonim
a mi wszystkie dziary robił mój były i nie są kiepskie !! trza mieć dobrą rękę i fantazję !! pamiętam jak dziś : długopis, silniczek, struna od gitary itd :D a jedną to sobie sama z nudy na stopie zrobiłam :D
-
Dzikus
>MadzickA napisała:
>a mi wszystkie dziary robił mój były i nie
>są kiepskie !! trza mieć dobrą rękę
>i fantazję !! pamiętam jak dziś :
>długopis, silniczek, struna od gitary itd :D a
>jedną to sobie sama z nudy na stopie zrobiłam :D
>
długopis silniczek ...no to profesjonalizm :) :) Takim sprzetem to dobrego tatuazu nie zrobi sie niestety :) -
Anonim
-
Dzikus
-
Anonim
a ja już wolę zostawic swe ciało w spokoju :D dokończę tylko 2 dziary i wieczny odpoczynek skóro !! :P :)) -
Anonim
no jua musze poprawic jedna i dokonczyc projekt 2 i tak jak kolezanka wyzej ... choc z drugiej nstrony tatuaze sa bvardzo uzalezniajace ... -
Anonim
i tu zgadzam się w zupełności !! po zrobieniu pierwszego od razu chciałam drugi i tak szło jakoś z górki i mam 4 :D powiem, że czaje się na jeszcze chociażby jeden malutki ale to zobaczymy :D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne