-
Liwia...
ej czy moglibyscie mi poradzic gdzie moge udac sie w naszym miescie do dobrego fryzjera ? musze cos ze soba zrobic; p -
Chris
-
NalejLama PLUZ
a wogole to jest ciekawe, w Radomiu jest grubo ponad 500 zakladow fryzjerskich, strzyga za grosze w porownaniu z tym co jest w innych miastach, do tego zaden dres tam nie pojdzie bo woli kupic jakas tandetna maszynke za cene 3 strzyzen i opierdolic sie na lyso :) teraz pytanie... jak oni sie utrzymuja?? -
Dzikus
Niby ze jest 500 a z tego 500 to ja 50 bym nie potrafil wymienic. A jak sie Utrzymuja no wiekszosc kobiet raczej u fryzjera uklada swoje wlosy i to kobiety placa duza kase za farbowanie itp wiec musi sie jakos zwracac skoro nie pobankrutowali :P -
-
NalejLama PLUZ
ciekawi mnie tylko ile z nich spelnia normy BHP :D bo ja w swoim zyciu widzialem tylko 2 zaklady spelniajace normy oswietlenia :P (takie zboczenie zawodowe :P ) -
Dzikus
-
NalejLama PLUZ
a ostatnio bylo troche dymu i kilkadziesiat zakladow wylecialo z cechu rzemielsnikow za pobieranie oplat za przyjmowanie praktykantow... :) pozatym praktyki sa bezplatne, a praktykantki zazywczaj ucza sie zmywac podloge, skrobac plytki i myc okna :) do tego dostaja regularny opierdol :) -
Dzikus
-
Liwia...
oj chlopcy chlopcy; p coz z tego ze ja pojde do super swietnego salonu fryzjerskiego gdzie bedzie pieknie czysto ladne oswietlenie i wogole moze nawet sprzet jak w Hollywood a jesli fryzjer bedzie do kitu i zle mnie obetnie??
nie liczy sie wyglad salonu <chociaz nie poszlabym do obskurniaka> ale fryzjer ktory tam pracuje; p;p
a wiec wlasnie lece do fryzjera; p :*:*:** -
Mikael
-
Anonim
-
Paola
-
Anonim
-
pamparampam
-
Artur
michal w kacprze i norbert w kreatorium - poziom, talent, innowacja swieżość,kompetencja szkoda ze nie ma juz filipa... -
Anonim
ja tam nie znam dobrego fryzjera zawsze obetnie ile chce i spieprzy robote,nienawidze fryzjera -
pamparampam
>Artur napisał
>michal w kacprze i norbert w kreatorium - poziom,
>talent, innowacja swieżość,kompetencja szkoda ze nie ma
>juz filipa...
tak szkoda ze nie ma Filipa on to dopiero mial talent -
Anonim
ja polecam Pania Asie z salonu "bianco & nero" w leclercu...obciecie tam kosztuje 35zł farbowanie na jeden kolor 79zł
a gdzie sa te zakłady "kacper" i "kreatorium" i ile u nich sie płaci za obciecie? -
Asiula....
kacper na zeromce w bramie za pinkiem!!!
ok 40 zeta za obcicie
japolecam kameleona naprzeciwko mexikany
-
Anonim
polecam salon Vena na 25 czerwca,we wnęce obok zoologicznego...jestem stałą klientką od 5 lat-zawsze wychodzę zadowolona:)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Dla wszystkich, którzy mieszkają badź pochodzą z tego "uroczego" miasta :)) http://www.radom....
Miejsca grona (1)
-
Bar żeromskiego 29, Radom
- Dodaj miejsce