-
Zioło; *
Hej. Poszukuje dobrych sklepów zoologicznych w Radomiu.
Napiszcie adres sklepu. :)
-
Anonim
-
Zet ®
-
Zioło; *
-
-
montana be meagre
zalezy co chcesz kupic jezeli rzeczy dla zwierzat to na reja jest dobrze zaopatrzony a jezeli zwierzeta to ... nie wiem mini mal ? -
Zet ®
-
montana be meagre
rybki i roślinki wodne mozna zakupic na kilinskiego11 bardzo dobrze zaopatrzony sklep w te klocki
Zet... ale tam ten zoologiczny jest na pasazu a nie na markecie -
Anonim
Mialem z minimala krolika- zdechl po 2 dniach :/
Polecam sklep na Okulickiego, kolo ronda- czasami sa naprawde prawdziwe rarytasy :] -
Chris
-
Zet ®
>skafi napisała:
>Zet... ale tam ten zoologiczny jest na pasazu a nie na
>markecie
Ale ja wiem jak traktują towar tam :] A na zwierzętach się znam. Mam pewność że na Wyścigowej jest git.
-
montana be meagre
-
Dzikus
25 czerwca w bramie przy salonie fryzjerskim na przeciwko przystanku 3-ki. -
montana be meagre
-
Artur
na grzecznarowskiego w 10 pietrowcu nieopodal wejscia do nowego tunelu -
Zioło; *
-
Zet ®
No to na Wyscigowej na pewno Ci dobrze doradzą i kupisz dobry towar :D -
!!..Aśka..!!
Polecam internetowy sklep zoologiczny GardenZoo.pl. Bardzo duży wybór i o wiele niższe ceny niz w sklepach stacjonarnych. Dostawa też bardzo szybka. -
Anonim
Jakos nie wyobrazam sobie transportu rybek poczta kurierska... Przeciez one pozdychaja; / -
Mattanjah
>Artur napisał
>na grzecznarowskiego w 10 pietrowcu nieopodal wejscia do
>nowego tunelu
zgadzam sie, tak sie sklada ze mam akwarium od prawie 6 lat i facet tam pracujacy naprawde zna sie na rzeczy. Jest tam takze fryzjer dla psow i kotow. Sklep ten jest tam juz bardzo dlugo, odkad pamietam wiec mysle ze jesli chodzi o rybki, rosliny i jakas dobra rade to lepiej nie trafisz. jest to dokladnie przy Grzecznarowskiego, jak bedziesz szla od strony Feniksa to przejdz podziemnym tunelem pod ul. grzecznarowskiego i wiezowiec ten masz centralnie na wprost. -
przemek
witam moze mi ktos powiedziec dlaczego jak kupoje rybki to po 3-4 dniach mi odrazu zdychaja:( i mozecie mi napisac jakis adres dobrego sklepu zoologicznego w radomiu??? moje gg 40511321
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne