-
Aria
hej,
Kiedys byłam w Iłży na VII Turnieju rycerskim i tam grono fajnych metali powiedziało mi że Radom to stolica dresów....
-jak wy to osądzacie
ja musze po cześci sie z nimi zgodzić
jak to ko.eżanka mojej koleżanki powiedziała
-"tu dresów roi sie jak mrówków Faraonków"
Pozdro -
Anonim
Radom to stolica dresów i kurw:] bez urazy dziewczyny... no mozna spotkać wyjątki <LOL>; ) pozdro:) -
jarekpl
Widać po ulicach... idziesz.. spojrzych na lewo.. dresy... na prawo.. dresy.... trzeba patrzeć pod nogi zeby ich nie widzieć...; p
choć dresa spotkać pod butami to nic złego; ) -
Anonim
-
-
Anonim
Bo w Radomiu uniform dresowy jest bardzo trendowy :) Ale mysle ze to minie, lub juz mija, jest ich jeszcze sporo ale to glownie starzy oldschoolowcy i jednostkowe malolaty; -) -
hEndRYK
Ostatnio słyszałem kawał:
Co widać na satelitarnym zdjęciu Radomia?
Ronda i trzy paski.
he he -
Anonim
Życie to ich duma - bo noszą dresa puma!!!!!!
Tylko jeden przyświeca im cel-dres i fryzurka na żel!!
On nie myśli, bo mam dres!
W Radomiu jest za duzo ludzi w dresach!!
Siedzi Dres Na Drzewie I Paskami Swieci Rzuc W Niego Kamieniem Niech ... Zleci
-
egosia
heh, a słyszał ktoś kiedys że ludzie dzielą się jak pierwiastki: na metale i niemetale :P -
Grono.Net
dawno nie bylem w radomiu, ale nie robilbym takiej afery dresowej.. chyba nie jest ich az tyle, a moze sie nie przyjzalem.. -
egosia
-
egosia
-
Anonim
-
egosia
nie ma regóły dres - czy niedres, jak ma ktoś być sk***** to i tak będzie, bez względu na to zy biega w powiewnej odzieży, po prostu przedstawiciele tej grupy częsciej przypisywani są różnym niezdrowym akcjom -
Aria
robia bójki o byle co, jak im sie ktoś nie podoba to od razu w ciry.Ale przecież dlaczego???metali też czasem sie czepiaja >:/ -
Aria
-
Grono.Net
Ania napisała wczoraj 23:52
hej,
Kiedys byłam w Iłży na VII Turnieju rycerskim i tam grono fajnych metali powiedziało mi że Radom to stolica dresów....
-jak wy to osądzacie
ja musze po cześci sie z nimi zgodzić
jak to ko.eżanka mojej koleżanki powiedziała
-"tu dresów roi sie jak mrówków Faraonków"
Pozdro
grono fajnych metali, a co jest fajnego w metalach? ze urodziwie kobiety lansuja sie na jakis pierdolonych grontofili, wygladaja niczym manson na swoich teledyskach itd, to samo zreszta tyczy sie mezczyzn, w moich oczach wygladacie jak smiecie ale to wasze cialo, wasze zycie i sami decydujecie jaki wizerunek mu nadajecie, pragmatyzm... w dobie demokracji (ha ha ha) kazdy moze gustowac w takiej muzyce, jaka lubi ale sry nie moge scierpiec czegos takiego jak subkultury, wam sie wydaje, ze znajdujecie zrozumienie, oparcie, prawda jest taka ze to poteguje u was brak indywidualnosci, stajecie sie ograniczeni i dotyczy to metali, skate i calej reszty populistycznego motlochu.
jesli chodzi o dresow to zjawisko owe nigdy nie umrze w naszym miescie, czemu ? bo to wynika z naszej mentalnosci, zmieniaja sie opakowania, adekwatnie do postepu mody, ale to tylko pozory. kiedys na przystanku moglo kogos opierdolic z komorki itd 3 dresow no i sie wine zwalilo na wszystkich dresow, teraz okradna was postmodernistyczni dresi w jeansach, koszulkach ken velo z defektu na moniuszki i wlosach na zel i co ? na kogo zwalicie wine ? na dresow czy przylansowanych hahahhaha jedyen co mozna zrobic to uciec stad. -
egosia
uciec??? sprytnie :/ nie wiesz gdzie? zawsze znajdzie coś co nam nie będzie odpowiadać, więc albo trzeba zaakceptować albo zwalczac (czasem zwalczanie jest nie możliwe, wiec co nzostaje?) -
Anonim
dlatego nie luuuuuuuuubie radomia i jak najszybciej sie stad wynosze(chociaz mam wileu znajomych drssow i ich badzo lloobie:]) -
egosia
to jest bez sensu - dzielic ludzi na typy: dres, metal, lanser, itd... kazdy jest inny i subkultura nie moze byc priorytetem w ocenie i zakładaniu zgóry czego po kim sie można spodziewać. -
SpInKa
ale zeby byc dresem nie wystarczy nosic 'dresow' to rowniez zbior wspolnych dla tej grupy zachowan niekoniecznie akceptowanych przez nie-dresow;)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne