Radom [5837]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aria

hej,
    Kiedys byłam w Iłży na VII Turnieju rycerskim i tam grono fajnych metali powiedziało mi że Radom to stolica dresów....

-jak wy to osądzacie
    ja musze po cześci sie z nimi zgodzić
    jak to ko.eżanka mojej koleżanki powiedziała
    -"tu dresów roi sie jak mrówków Faraonków"

Pozdro
  • Anonim

Radom to stolica dresów i kurw:] bez urazy dziewczyny... no mozna spotkać wyjątki <LOL>; ) pozdro:)
  • jarekpl

Widać po ulicach... idziesz.. spojrzych na lewo.. dresy... na prawo.. dresy.... trzeba patrzeć pod nogi zeby ich nie widzieć...; p
    choć dresa spotkać pod butami to nic złego; )
  • Anonim

No w Radomiu dres zrobił dużą karierę :-)
  • Anonim

Bo w Radomiu uniform dresowy jest bardzo trendowy :) Ale mysle ze to minie, lub juz mija, jest ich jeszcze sporo ale to glownie starzy oldschoolowcy i jednostkowe malolaty; -)
  • hEndRYK

Ostatnio słyszałem kawał:

Co widać na satelitarnym zdjęciu Radomia?
    Ronda i trzy paski.
    he he
  • Anonim

Życie to ich duma - bo noszą dresa puma!!!!!!

Tylko jeden przyświeca im cel-dres i fryzurka na żel!!

On nie myśli, bo mam dres!

W Radomiu jest za duzo ludzi w dresach!!

Siedzi Dres Na Drzewie I Paskami Swieci Rzuc W Niego Kamieniem Niech ... Zleci

• egosia

heh, a słyszał ktoś kiedys że ludzie dzielą się jak pierwiastki: na metale i niemetale :P
  • Grono.Net

dawno nie bylem w radomiu, ale nie robilbym takiej afery dresowej.. chyba nie jest ich az tyle, a moze sie nie przyjzalem..
  • egosia

dla ścisłości - nie podpisuję się pod tą teorią; )
  • egosia

naprawdę duuuuużo ich tutaj
  • Anonim

nie wszystkie dresy są takie straszne... nie przesadzajcie :P
  • egosia

nie ma regóły dres - czy niedres, jak ma ktoś być sk***** to i tak będzie, bez względu na to zy biega w powiewnej odzieży, po prostu przedstawiciele tej grupy częsciej przypisywani są różnym niezdrowym akcjom
  • Aria

robia bójki o byle co, jak im sie ktoś nie podoba to od razu w ciry.Ale przecież dlaczego???metali też czasem sie czepiaja >:/
  • Aria

i mysla, że jak maja markowy ciuch to rządzą!!

To NIE PRAWDA!!!!!
  • Grono.Net

Ania napisała wczoraj 23:52
    hej,
    Kiedys byłam w Iłży na VII Turnieju rycerskim i tam grono fajnych metali powiedziało mi że Radom to stolica dresów....

-jak wy to osądzacie
    ja musze po cześci sie z nimi zgodzić
    jak to ko.eżanka mojej koleżanki powiedziała
    -"tu dresów roi sie jak mrówków Faraonków"

Pozdro

grono fajnych metali, a co jest fajnego w metalach? ze urodziwie kobiety lansuja sie na jakis pierdolonych grontofili, wygladaja niczym manson na swoich teledyskach itd, to samo zreszta tyczy sie mezczyzn, w moich oczach wygladacie jak smiecie ale to wasze cialo, wasze zycie i sami decydujecie jaki wizerunek mu nadajecie, pragmatyzm... w dobie demokracji (ha ha ha) kazdy moze gustowac w takiej muzyce, jaka lubi ale sry nie moge scierpiec czegos takiego jak subkultury, wam sie wydaje, ze znajdujecie zrozumienie, oparcie, prawda jest taka ze to poteguje u was brak indywidualnosci, stajecie sie ograniczeni i dotyczy to metali, skate i calej reszty populistycznego motlochu.

jesli chodzi o dresow to zjawisko owe nigdy nie umrze w naszym miescie, czemu ? bo to wynika z naszej mentalnosci, zmieniaja sie opakowania, adekwatnie do postepu mody, ale to tylko pozory. kiedys na przystanku moglo kogos opierdolic z komorki itd 3 dresow no i sie wine zwalilo na wszystkich dresow, teraz okradna was postmodernistyczni dresi w jeansach, koszulkach ken velo z defektu na moniuszki i wlosach na zel i co ? na kogo zwalicie wine ? na dresow czy przylansowanych hahahhaha jedyen co mozna zrobic to uciec stad.
  • egosia

uciec??? sprytnie :/ nie wiesz gdzie? zawsze znajdzie coś co nam nie będzie odpowiadać, więc albo trzeba zaakceptować albo zwalczac (czasem zwalczanie jest nie możliwe, wiec co nzostaje?)
  • Anonim

dlatego nie luuuuuuuuubie radomia i jak najszybciej sie stad wynosze(chociaz mam wileu znajomych drssow i ich badzo lloobie:])
  • egosia

to jest bez sensu - dzielic ludzi na typy: dres, metal, lanser, itd... kazdy jest inny i subkultura nie moze byc priorytetem w ocenie i zakładaniu zgóry czego po kim sie można spodziewać.
  • SpInKa

ale zeby byc dresem nie wystarczy nosic 'dresow' to rowniez zbior wspolnych dla tej grupy zachowan niekoniecznie akceptowanych przez nie-dresow;)