-
ja mieszkam w domku jednorodzinnym i sąsiadów mam naprawdę świetnych -tyle wódki, co my przy płocie z nimi wypiliśmy to chyba nikt nigdy z żadnym sąsiadem nie wypił!
ale wprowadził się niedawno jeden sąsiad, który jest niefajny i ma kota, który wyłapuje nam ryby z oczka. skąd inąd wiem, ze sasiadka ta malo fajna uwielbia tego kota, ale jak mi zaatakuje jeszcze raz rybki, albo żółwia wodnego, to nie zawaham sie wyjąć wiatrówkę i dziada odstrzelić!!!! -
Anonim
złap kota i oddawaj go sąsiadom po kawałku.... raz ucho... raz łapę... raz ogon... :D -
nie no,.. ja lubie koty, choc ten mnie irytuje
i nie jestem sadystka
zreszta na razie mi nei podpadli jeszcze -
Janek
>NalejLama PLUZ napisał
>a gdzie tu finezja i pomyslowosc ?? i sie dziwicie ze w
>radomiu jest nudno :/
Poprostu niewidziałes jakie umnie biby byly :) Było naprawde niezłych patentów pare :) -
-
NalejLama PLUZ
lol a ja mam rozowego slonia w piwnicy i nie widziales jakie on zajebiste salta robi.... balet to tak pospolita rzecz ze chyba nie warto o tym pisac :) -
Anonim
heheheh nie no fakt... impra to dość oklepany sposob dogryzania sasiadom :D jak sie mieszka w bloku to mona np: zrozlać coś pod drzwi albo coś... nie wiem... ooo miód na przykład... albo olej... tańszy jest.... zmywaliście kiedyś olej ? :D kurwa tego nie idzie z myś mopem :D mozna ewentualnie tez przysyłać listy z białym proszkiem (coś a'la : "dzień dobry tu wonglik, co słychać") jezu no sposobów jest w chuj... wystarczy sie rozejrzeć co jest pod reką... przypalić komuś klamkę i zapukać... jej nawet mozna sasiadom dokuczać zwykłą kanapką z masłem :D zezrec wedline i kanapke na drzwi przykleić...
kiedyś znajomi nasrali klientce na wycieraczke... o albo mozna nasrać na wyciaraczke, wysmarowac tym klamke i przyczepić kartkę z napisem "ludzkie" albo coś... no wystarczy pomyśleć... :D -
Anonim
>"LUBIĘ PASZTET" napisał
>jak wieje w strone sąsiada to rozpalam czasem ognisko na
>działece... i podrzucam co się da... guma plastik butelki
>mokra trawa.... ale sztora o kuuuurwa :D
hahaha kiedys moja matka się wku... zdenerwowala; P na sąsiadkę i tak zrobiła; P -
Anonim
Można zrobić cyk z jajkiem...idziesz do sąsiada (w sensie przenikasz niby w szeregi wroga) i podrzucasz jajko w niedostępne miejsce....najlepiej żeby sie rozbiło i żeby nie można go było łatwo usunąć (za szafę, pod kaloryfer koło ściany, generalnie jakieś zakamarki) i czekasz...po 2 tygodniach zazwyczaj sąsiad robi sobie remont, bo nie może znieść "zapachu" :) a taka "woń" trudno usunąć, oj trudno :) -
Anonim
-
#Billy$
u nas na kapturze jest taki dziki koleś i my zawsze napierdalamy go kamieniami lub kijami ostatnio tak nas wkurwił ze szybe w chacie mu wybiliśmy xD -
MacGywer
jak miałem dwoch sąsiadow w klatce obok siebie (sam mieszkałem po środku to związałem ich klamki sznurkami i zadzwonilem dzwonkami. jeden drugiemu dzwi zamykał hehehehe
-
slim fett
polecam odstraszacz na dziki smród jest taki że nie można wytrzymać ... 20 strzykawka, zamiast igly plastikowa rurka (paleczka do ucha pasyje idealnie ) aplikujesz we drzwi auta i nikt nie użyje go bez maski gazowej takiej nauczki sie nie zapomina ale najważniejsze że, nie ma ofiar,zniszczenia mienia nikt nic nie może ci zrobić ... -
ziomek normalny
no ja mam problem z sasiadem otóż on sie ciagle wpiep*** ze slucham muzyki glosno a ja tylko raz na jakis czas jest jakis sposob na takiego pajaca?? -
ziomek normalny
mam ochote mu nasrac pod wycieraczke ale sie kapnie ze to ja bo od niedawna mieszkam w tym blokui co on ale no nie wiem moze sie nie kapnie xD -
ziomek normalny
albo jakas sraczke jak bede mial to wezme i mu wpierdole na wycieraczke jeszcze lal to jest dobry pomysl -
Kamcia
Hej :) nie wiem czy wątek jest aktualny jeszcze i czy ktoś tu zagląda :) ale może komuś z was wpadnie do głowy jakiś pomysł. Otóż mam sąsiadów piętro niżej(parter) z którymi od 6 lat walczymy prawie non stop, na początku wnosili sprawy do sądu np. o to że liście z naszego balkonu spadają na ich balkon, albo o to że mój pies tupie i mama tupie, była też kilka razy policja w nocy ze niby jakieś remonty robimy raz nawet sam policjant powiedział że znowu ta po...... sąsiadka nas wezwała. W końcu doszło do rękoczynów i sąsiadka z dołu uderzyła mojego tatę w głowę kijem od szczotki (tydzień w szpitalu ze wstrząsem mózgu, wyrok w zawiasach na 2 lata, niestety już minął) Mnie też sąsiad dusił raz, prawie pobiłam się z ich córeczką. Teraz wymyślili przewiązywanie sznurka od poręczy do swoich drzwi, tak żeby się najlepiej tata(na niego są najbardziej uparci) potknął i spadł. Wylewają nam olej pod drzwiami i to tak w skrócie. Nie wiemy czego od nas chcą, jesteśmy zwykłymi ludźmi którzy chcą mieszkać w spokoju, ani nie hałasujemy, ja nawet nie robię imprez bo wiem że po 22 by od razu policja była.Jestem z Łodzi, ale tylko tutaj znalazłam taki wątek. Może macie jakiś sposób? Byłabym bardzo wdzięczna. -
Kamcia
I jeszcze oczywiście jak się dzieją te rzeczy to nie ma żadnych świadków(rodzina jest mało wiarygodna) Raz było pięcioro świadków spoza rodziny którzy widzieli jak sąsiadka zaatakowała tatę policja nie przesłuchała ani jednego i sprawa została umorzona, także właśnie w ten sposób można polegać na policji. -
gonzo632 gonzo
Witam wszystkich. Też mam takiego wrednego sąsiada z zza płotu i nie wiem jaki z w/w numerków mu wyciąć. Nie jestem młodzikiem, ale kawał z ludzką kupą na klamce rozbawił mnie do łez i chyba z niego skorzystam. Mam na myśli jeszcze jakiś super gluu do zamków, śmierdzące jajko do buta, przepalony olej na wycieraczce (rozniesie się po całym mieszkaniu), spryskane czymś tłustym szyby (nie do umycia) i mnóstwo innych szczeniackich zagrań. Pamiętajcie jednak by... i tu najważniejsze.... NIE DAĆ SIĘ ZŁAPAĆ. Sąsiad może was tylko podejrzewać, ale nigdy nie będzie mieć 100- procentowej pewności kto mu to robi:)))))) Pozdrawiam wszystkich umęczonych sąsiedztwem.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne