Radom [5837]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Poradzcie gdzie najataniej kupic dobry rower w R-miu; D a moze ktorys z uzytkownikow cos chce sprzedac?; > choc wolalbym nowy, bo to nigdy nie wiadomo skad ktos moze miec xD
  • Pehu

ja kupiłem tutaj i jestem zajebiście zadowolony:

http://www.rowery.radom.pl/kontakt....
  • Rafal

Ja kupilem w Wheelerze na szarych szeregow (nie na rozanej). Sprzety tej marki ciesza sie dobra opinia. Rower kosztowal ponad 2000zl i kazda zglaszana drobna awaria byla lekcewarzona przez serwisantow... Dlatego ze wzgledu, ze rower (mimo aktualnej gwarancji) naprawiam na rózanej a nie w serwisie Wheelera, poleca kupic tam rower, poniewarz maja chyba najlepszy serwis w radomiu!
  • .::MaciuniO::.

ja osobiscie polecam hurtownie na wierzbickiej (kolo skladu wegla)
  • olle

Witam.

Ja polecam sklep w jednej z kamieniczek na ul. Okulickiego tuż koło targu. Można tam kupić dość dore modele (Kross, Grand). W razie zdecydowania się na moją pomoc, prosiłabym o napisanie do mnie. Pokarzę dokładne umiejscowienie sklepu i napiszę jego adres.

Pozdrawiam.
  • Legion

Dobrze się składa :) Mam na zbyciu NOWEGO górala. Sprzedaję go za jakieś 60% ceny sklepowej. Rowerek przejechał tyle co ze sklepu do piwnicy. Zapraszam na priv.
  • RADOMIAK

wg mnie obojetne gdzie, wazne zeby mial osprzęt dobry (np. najpopularniejszy shimano), inne chińskie nie warto bo sie zaraz rozklekoczą. Swój kupilem za niecałe 700zł na Koreji co przyjeżdża taki klient, i niemam z nim już 4 lata problemu(tyle mam ten rower). Jedyne na co narzekam to bidon, bo nie da sie go dobrze zakręcić i napoj wycieka :P
  • firebwoy

Proponuję sklep na Dekarskiej :)
  • Klaudia.

planuję sobue kupić rower jaką markę proponujecie?? rower ma być raczej na pagórkowate nie utwardzone drogi za miastem.
  • firebwoy

Nie polecam rowerów z marketów :D Polecam Radomskie Forum Rowerowe: http://mtb.radom.com.pl
  • Anonim

Ja polecam sklep na ul. Skłodowskiej
    Ten sklep był wczesniej na przeciw OBI/MiniMala ale został przeniesiopny dlatego mają niższe caeny. Warto teraz tam cos kupic.
    Dokłednego numeru nie pamietam ale to jest taka brama dosyć duza, biała jak sie idzie od Urzędu Miejskiego po prawej. napewno zobaczysz. pozdro
  • Klaudia.

a jakiej marki są tam rowery??
  • Bartek Makara

sa rozne marki,mieszkam w bloku nad nimi,maja doscyc tanie rowery i bardzoooo dobry servis
  • asma1313

albo "sławex" na różanej, a najlepiej "tytan" na ul. dekarskiej. moze rowery nie sa tam najtansze, ale sa sprawdzonych marek, porzadne, masz pewnosc ze nie rozleca sie po tygodniu i kazda usterka jest naprawiana na gwarancji. w obu sklepach jest tak samo dobry serwis.
  • Anonim

Ja polecam na Wierzbickiej ....sam tam kupiłem 6 miesięcy temu i narazie wszystko działa....dobry sklep jeszcze jest na Traugutta ,,Huragan"
  • Klaudia.

kupiłam wczoraj rower, ale jeszcze nie miałam okazji na nim pojeździć :/ pogoda;/
  • bartek.

Polecam allegro.pl DOBRE CENY
  • asma1313

akurat "rodexu" na wierzbickiej nie polecam. po pierwsze rowery tam sa słabej jakosci (sam tam kupowalem), po drugie gdy mi sie popsul rower zanioslem do serwisu na rozanej i dowiedzialem sie, ze rower padl, bo w rodexie go krzywo skrecili...
  • Radom

Odradzam rowery z Tesco:P
  • firebwoy

Dobre rowery mają w sklepie przy ul. Słowackiego na wysokości ul. Skaryszewskiej
  • 1
  • 2