Radom [5837]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mikael

Ciekaw jestem, czy wielu z Was ma do nas takie podejście jak Państwo z grona

http://grono.net/user/forum-show.js...

Będę wdzięczny za każdy komentarz :)
  • Lucid

pamietasz Nagły Atak Spawacza...."ZHP to k*rwy i pedały , jezdzą na obozy , penetruja skały...."
  • Mikael

Znam, lubię to. Czy to Twoje zdanie na nasz temat??? :>
  • Anonim

harcerzyki to tylko nazwa a tak naprawde jest to okazja zeby na wyjazdach sie napic :D %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%5
  • Mikael

No nie zawsze. Ile razy byłeś na takich wyjazdach??? :>
  • ocochodzi

Spawacz rzadzi :P hehehe
  • bel.

angły atak spawacza jest zalosny, mimo ze lubie polski hh.

a bambusie drogi, niekoniecznie. Ryska brat, ktory jest w naszym wieku jest jakimstam wyzszym w harcerstwie(ja sie nie znam, to nie bede strzelał czy druchem, czy czymstam). Jak kiedys snułem sie z niejakim andrejem kolo parq to harcerze mieli jakas msze czy cus, ale sie jeszce nie zaczela. Nam sie strasznie szlugi chcialo. To jak go zobaczylem (ryska brata), to podbilem i sie pytam, czy nie wie, czy ktos tu u niego nie pali przypadkiem. on na to, ze chyba nie, ale idz sie spytaj. No wiec tak zrobilem. na pytanie czy macie szluga nikt nic nie odpowiedzial, tylko sie dziwnie patrzyli, takimi oczami smutno - oburzonymi:)
  • MadziaRRaH

ja bylam sporo razy na obozach harcerskich.fajna sprawa w sumie.czasem sie pije (dosc ostro :P ) ale czasem mozna robic wiele innych pozytecznych rzeczy.w koncu nie samym piciem zyje czlowiek, ilez mozna :P
  • Anonim

dobry harcerzyk ... ehh nei przepadam za mułami ... a tym bardziej grzecznymi mułami ... nie lubie harcerzy ale nie kzdy człwoeik włazi od stereotym ... w koncu w podstawówce sama byłam skałtka w garnizonie i napierdalałam ministrantów :]
  • Marta z LASu :D

A ja nie wstąpiłam do harcerstwa tylko dlatego, że dziewczyny chodziły w spódnicach. A ja spódnic nie lubiłam i nie lubię :D A do tego jeszcze takie jakieś chamskie były :D :D

Ale nastawienie do harcerzy => w porzadku :D Znam kilku harcerzy, od małego gnojka jeździłam i wciąż jeżdzę w miejsce, gdzie kiedyś były prawdziwe obozy harcerskie. Poza tym moj tata jest harcmistrzem... no i jednego harcerza kiedyś kochałam; )

Ale muszę powiedzieć, że gdy kiedyś miałam przyjemność być na obozie z harcerzami z... Kozienic (?) i muszę powiedzieć, że było świetnie... po prostu świetnie... za to rok temu miałam bliżej do czynienia z naszymi radomskimi...; > harcerze vs "cywile" na jednym terenie. I powiem tak... rozczarowaliście mnie; ) Bardzo...

Pzdr.
  • Mikael

Co chcielibyście zmienić w harcerstwie??? Wyczytałem jakieś wzmianki o mundurze i faktem jest, że wśród harcerzy rozmowy na jego temat wzbudzały i wciąż wzbudzają wiele kontrowersji, ale... nikt nie jest doskonały. Może niektórzy znają tylko stereotypy???
  • Anonim

wiem ze chlaja i mama tam duzo znajomych i gadam z nimi nie raz i jak wracaja z takich wyjazdow to mowia ze juz wiecej nie pija

a po drugoe skad ludzie maga wiedzie co zmieniec a co nie ???!!!! lepiej wejdz na grono o tytule pwenie ZHP i tam takie pytania zadawaj bo zdaje mi sie ze forum RADOM ma nie wiele wspolnego z "Co chcielibyście zmienić w harcerstwie??? "
    nara pozdo
  • Mikael

Oki. Ale to jest temat założony dla tych, którzy nie są w ZHP a kiedyś zniechęcili się z jakiegoś powodu. Więc chciałbym wiedzieć z jakiego.
  • Anonim

aha
    oki
  • Mikael

Wprawdzie nie tylko, ale między innymi.
  • Elwir

jak ja bylem w harcerstwie bylo zajebiscie jak na warcie z kumplem sie najebalismy i zajebali nam sztandar czy cos takiego
  • Mikael

Zdarza się :D
  • ★ D.a.G. ★

ja byłam harcerką przez 2 tyg :P.... stwierdziłam że to nie dla mnie (i nadal tak uważam)..
    a ostatnio dostałam od miłego harcerzyka ulotke hehe :) taka faaaaajna kolorowa :]...
    osobiście nic takiego większego do nich (harcerzy) nie mam...ale podtrzymuję tradycję rodzinną....
    "Daga! nie zakochuj się w harcerzu" :) pzdr
  • Kasia

ojej jak widze harcereczki: jakies okularnice w krótkich spódniczkach i wiejskich loczkach to az mi sie żygać chce :/

(nie brać tego do siebie, pewnie sa i ladne harcereczki, ale jeszcze takich nie spotkalam)

a poza tym nie ciągnie mnie do leżenia wśród robactwa w jakims buszu.. ot co :)

pozdo..
  • Anonim

STEREOTYPY!!!
    Powiem tyle - każdy robi to co lubi. Ja osobiście wolę "leżeć wśród robactwa" niż mieć przewalone w głowie na punkcie np. pięknych paznokci. :P
    Wszędzie można źle trafić! Są świetne i prawdziwe (niezakłamane) środowiska i są też (niestety) kiepskie imitacje harcerstwa.
    Jeśli ktoś źle trafił to pewnie i "słabe" wspomnienia wyniesie.
    Cieszę się jednak, że nie wszystkim się to podoba! Nie każdy może/ chce być w takiej organizacji, dlatego wszscy jesteśmy inni. :)
    Pozdro od harcerki z ZHR!!! :)
  • 1
  • 2