-
Anonim
Ja bylam harcerka..ale uwazam ze zdanie na temat hercerzy..tzn uczciwi i wogole to bujda.. w mojej druzynie kazdy bluznił, 1/4 paliła i piła. I wcale nie bylismy tacy uczciwi.
Wiadomo ze nie wszystkie druzyny takie są..
Ja po hmm niecalym roku wypisałam sie bo stwierdziłam ze obozy i te inne to nie dla mnie:) -
Anonim
a ja byłem zuchem :-))) ale zamiast sprawności dostałem kopa od jednej grubej harcerki... -
Master Of Disaster
Mnie tam śmieszą harcerzyki buahahaha :D kurwa samo to słowo mnie bawi. A załamują mnie harcerze tacy Kościelni to już jest załamka totalna...
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Lobo
Czytam te durne posty i się zastanawiam. Ile z Was tak naprawdę harcerza na oczy widziało? Czy wy wiecie w ogóle co to jest obóz harcerski? Albo harcerstwo? Jesteście żałośni po prostu. Dziamgotanie na temat, którego się nie zna i nie rozumie świadczy o rozumkach rodem w Kubusia Puchatka. -
Stachu
>Master Of Disaster napisała:
>Mnie tam śmieszą harcerzyki buahahaha :D kurwa samo to
>słowo mnie bawi. A załamują mnie harcerze tacy Kościelni
>to już jest załamka totalna...
>
Strzeż się!!! "Harcerze kościelni" cię dorwą aby wypędzić z ciebie demona... :P -
kama kama
Nie wiem czym harcerze zasłużyli sobie na takie traktowanie i takie w pewnym sensie wyzwiska.Walczyli w powstaniu jako Szare Szeregi,bronili stolicy.Zapomnieliście o tym już?! Widocznie na prawdę nie widzieliście,nie przebywaliście z prawdziwymi harcerzami dla których ten ruch jest bardzo ważny,jest częścią życia a czasem nawet ich życiem.sama jestem harcerką,od roku,ale nigdy nie miałam złego zdania na ich temat,serio.Czytając wpisy niektórych z was ,mam ochotę z wyrzucić komputer. Nie rozumiecie tej ideologii.Nie wiecie kim był sir Rober Baden Powell.A jeśli czego nie rozumiesz,nie interesuje Cie to nie odzywaj się na forum publicznym.Nie wiem jak reszta członków ZHP ale ja się poczułam urażona słowami forumowiczów.To,że kiedyś,gdzieś tam spotkaliście pseudo harcerzy nie oznacza że cała resztą jest taka jak oni.zmieńcie nastawienie do nas.Kiedyś jak coś się stanie a będzie w pobliżu harcerka która ma stopień samarytanki,pomoże ci,możesz być pewny tego. z pozdrowieniami dla prawdziwych harcerzy...Czuwaj!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne