Radom [5837]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Starski

Jeśli znacie jakieś fajne miejsce gdzie smacznie i niedrogo można zjeść to piszcie (tylko coś więcej niż nazwa).
  • Mąkos

hehe jak wracam od czasu do czasu do radomia to najlepsze obiadki sa u mamusi :-)
    no i nie powiem babcia tez robi wysmienite
  • grzywa

dokładnie nie ma to jak porządna szamka u mamy a nie ścierwo na mieście heheh
  • zgoda w dobrym miescie

jasne ze nie ma to jak u mamy ale...najlepsze zapiekanki na moniuszki...najlepsze domowe obiadki w banku energetyki na zeromskiego- 12 zl a najjesz sie nieziemsko-latem nalesniki z owocami polecam-niesamowite
  • grzywa

tak tak tak zapieksy!!! 100% nigdzie nie jadłem takiej jak na Moniuszki nawet po najgorszym melanżu zapieksy na centralnym nie smakują tak jak w rm :))
  • madziara

jak nie wiecie co i gdzie zjesc to pizza w telepizzy; ) uwielbiam :] a zapiekanki na moniuszki tez polecam
  • Radzio

zapiekanki rulzz .. !!
    pizza w da grasso !!
    pizza w telepizzy ale tylko dlatego ze jak wszystko zamkna o 22 to tam jest otwarte..
    hot-dogi na statoilu ..
    maki na ustroniu i kapturze :)
    hot-dog polski za 2 zyla na berzie (24h) :D - moja najbardziej patologiczna propozycja :DD
    pozdrawiam !
  • madziara

da grasso odpada.... tak paskudnej pizzy nigdy nie jadlam....
  • **Madzia**

da grasso pychota :) naprawde super pizza a do tego tania i duuuuuza ale najlepsze na świecie w Radomiu są zapiekanki na Moniuszki, mniam :p
    kurna tak tu sie pysznie zrobiło ze chyba zgłodniałam i mam straszna ochote na zapiekanke ale niestety moze dopiero w weekend bede miała tą przyjemność :(
  • madziara

ej.. nie wiem naprawde nie wiem co was tak urzeklo w pizzy z da grasso... cena fakt... przystepna... ale...
  • KoxaiNe

widze, że tu sie zrobiło grono wielbicieli zapiekanek z Moniuszki ... hehe ... ale wcale sie nie dziwie :)
    ....... pizze polecam w "7" we Wsoli, a i jeszcze placki po węgiersku w "Świecie Kuchni" :)
  • grzywa

Lena..... tak dawno śmy się nie widzieli :))
    a 7 polecam również. Może kiedyś na placuszki razem heheh podro 4 U
  • KoxaiNe

oj Grzywa nie poznałabym Cie .... nie widzieliśmy sie chyba ze 100 lat :)))))
  • grzywa

no dokładnie mówię właśnie że trzeba by się kiedyś na te placuszki..... heheheh
    fajne foteczki dziewczynko.... no no sympatyczne.....
  • Mąkos

Grzywa jak zwykle bajerujesz :-)

ja polecam jeszcze placki w balatonie
  • grzywa

ta :))
    a zapomnieliśmy dodać kluski śląskie w sezamie
    buhahahahahah
  • KoxaiNe

gdyby Parkowa jeszcze istniała .... to ja poleciłabym te desery i galaretki z obrotowej wystawy .... heheheh
  • grzywa

nieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! te desery stały tam po kilka lat..... hehehehehe
  • PRINCESSAGULA

przespacerujcie sie do ZANZI na traugutta Tto naprawde coś innego-----zachecam i polecam
  • Anonim

ale kebabow chyba dobrych w radomowie nie da sie znalezc nigdzie, slyszal ktos cos?