-
Starski
Jeśli znacie jakieś fajne miejsce gdzie smacznie i niedrogo można zjeść to piszcie (tylko coś więcej niż nazwa). -
Mąkos
hehe jak wracam od czasu do czasu do radomia to najlepsze obiadki sa u mamusi :-)
no i nie powiem babcia tez robi wysmienite
-
grzywa
dokładnie nie ma to jak porządna szamka u mamy a nie ścierwo na mieście heheh -
zgoda w dobrym miescie
jasne ze nie ma to jak u mamy ale...najlepsze zapiekanki na moniuszki...najlepsze domowe obiadki w banku energetyki na zeromskiego- 12 zl a najjesz sie nieziemsko-latem nalesniki z owocami polecam-niesamowite -
-
grzywa
tak tak tak zapieksy!!! 100% nigdzie nie jadłem takiej jak na Moniuszki nawet po najgorszym melanżu zapieksy na centralnym nie smakują tak jak w rm :)) -
jak nie wiecie co i gdzie zjesc to pizza w telepizzy; ) uwielbiam :] a zapiekanki na moniuszki tez polecam
-
Radzio
zapiekanki rulzz .. !!
pizza w da grasso !!
pizza w telepizzy ale tylko dlatego ze jak wszystko zamkna o 22 to tam jest otwarte..
hot-dogi na statoilu ..
maki na ustroniu i kapturze :)
hot-dog polski za 2 zyla na berzie (24h) :D - moja najbardziej patologiczna propozycja :DD
pozdrawiam ! -
-
da grasso pychota :) naprawde super pizza a do tego tania i duuuuuza ale najlepsze na świecie w Radomiu są zapiekanki na Moniuszki, mniam :p
kurna tak tu sie pysznie zrobiło ze chyba zgłodniałam i mam straszna ochote na zapiekanke ale niestety moze dopiero w weekend bede miała tą przyjemność :( -
ej.. nie wiem naprawde nie wiem co was tak urzeklo w pizzy z da grasso... cena fakt... przystepna... ale...
-
KoxaiNe
widze, że tu sie zrobiło grono wielbicieli zapiekanek z Moniuszki ... hehe ... ale wcale sie nie dziwie :)
....... pizze polecam w "7" we Wsoli, a i jeszcze placki po węgiersku w "Świecie Kuchni" :) -
grzywa
Lena..... tak dawno śmy się nie widzieli :))
a 7 polecam również. Może kiedyś na placuszki razem heheh podro 4 U
-
KoxaiNe
oj Grzywa nie poznałabym Cie .... nie widzieliśmy sie chyba ze 100 lat :))))) -
grzywa
no dokładnie mówię właśnie że trzeba by się kiedyś na te placuszki..... heheheh
fajne foteczki dziewczynko.... no no sympatyczne.....
-
Mąkos
Grzywa jak zwykle bajerujesz :-)
ja polecam jeszcze placki w balatonie -
grzywa
-
KoxaiNe
gdyby Parkowa jeszcze istniała .... to ja poleciłabym te desery i galaretki z obrotowej wystawy .... heheheh -
grzywa
nieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! te desery stały tam po kilka lat..... hehehehehe -
PRINCESSAGULA
przespacerujcie sie do ZANZI na traugutta Tto naprawde coś innego-----zachecam i polecam -
Anonim
ale kebabow chyba dobrych w radomowie nie da sie znalezc nigdzie, slyszal ktos cos?
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne