Radom [5837]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • مارتا

wie ktoś co się dzieje z darmowym internetem w centrum Radomia??
  • Anonim

Bialy Marsz to w tym roku jest? i o ktorej?:)
  • Business

DObre pytanie ....
  • Anonim

podobno nie ma bialego marszu bo w pt. z racji ze jest wielki piatek nie robi sie mszy...wiec tylko o 21.37 jest zgaszenie swiatel....ale bez niczego.. i tez slyszalam ze przekladaja na przyszly tydzien...no ale nie wiem wlasnie jak to jest..
    ja i tak bede w pt. o 21.37 na Jana Pawla; )
  • ♥Panna Kaśś♥

Wie ktoś gdzie można kupić czekoladę do fondue? :)
  • Najki

o kurwa lepiej hwehe
  • Filip Parszewski

Czy wie ktos vcyz jest wywylana z radomia jaks grupa ratownikow przedmedycznych na ten pogrzeb ??
  • m.♥

Gdzie i za ile w Radomiu organizowane są kursy rysunku? A może znacie kogoś, kto prywatnie udziela takich lekcji? Najlepiej z ceną od razu;)
  • Anonim

ja mam równiez poważny problem wie ktoś jaki program musze zainstalowac do sagema my511x??
    jesli tka to proszę o pomoc bezpośrednio tutaj lub na priv do mnie .Liczę na pomoc z waszje strony a dokładniej powiem ze mam tlyko irde przenośną usb nie mam a tka to bmy mogła przesłac sobie fotki i muze z kompa .
  • Adrian

Witam
    Jechałem do Błotnicy Starej przez Radom i później Krajową 7, między miejscowościami Makrosęk i Błotnica znajduje się jakby zamek, nigdzie nie mogę znaleźć o tym informacji. Jeśli ktoś coś o tym wie, czy to zabytek czy własność prywatna lub ma jakiś link do informacji byłbym wdzięczny za odpowiedź.
    Z góry dziękuje.
  • Mikel

Wie ktoś czy w Radomiu jeszcze można pograć w Cymbergaya?
  • Grażynka

hej mam takie pytanko: wie ktoś może czy w Radomiu jest jakiś zakład, sklep, studio czy osoba, która rysuje karykatury na zamowienie?? :D
  • Anonim

witam.

orientuje się ktoś może, gdzie w radomiu jest jakaś darmowa rampa najazdowa/kanał na auto ? celem zajrzenia pod samochod.
  • m.♥

cześć! mam bardzo ważne pytanie. Czy jest w Radomiu jakiś klub siatkarski dla dziewczyny w wieku 16 lat? z góry serdecznie dziękuję, za każdą odpowiedź!
  • <<<Jose>>>

Orientuje sie ktos moze czy w Radomiu jest jakis sklep zeby kupic sztaluge?
  • Najki

OD czego masz neta
  • mercy james

hi
  • Najki

hehe