-
مارتا
-
Anonim
-
Business
-
Anonim
podobno nie ma bialego marszu bo w pt. z racji ze jest wielki piatek nie robi sie mszy...wiec tylko o 21.37 jest zgaszenie swiatel....ale bez niczego.. i tez slyszalam ze przekladaja na przyszly tydzien...no ale nie wiem wlasnie jak to jest..
ja i tak bede w pt. o 21.37 na Jana Pawla; ) -
-
♥Panna Kaśś♥
-
Najki
-
Filip Parszewski
Czy wie ktos vcyz jest wywylana z radomia jaks grupa ratownikow przedmedycznych na ten pogrzeb ??
-
m.♥
Gdzie i za ile w Radomiu organizowane są kursy rysunku? A może znacie kogoś, kto prywatnie udziela takich lekcji? Najlepiej z ceną od razu;) -
Anonim
ja mam równiez poważny problem wie ktoś jaki program musze zainstalowac do sagema my511x??
jesli tka to proszę o pomoc bezpośrednio tutaj lub na priv do mnie .Liczę na pomoc z waszje strony a dokładniej powiem ze mam tlyko irde przenośną usb nie mam a tka to bmy mogła przesłac sobie fotki i muze z kompa . -
Adrian
Witam
Jechałem do Błotnicy Starej przez Radom i później Krajową 7, między miejscowościami Makrosęk i Błotnica znajduje się jakby zamek, nigdzie nie mogę znaleźć o tym informacji. Jeśli ktoś coś o tym wie, czy to zabytek czy własność prywatna lub ma jakiś link do informacji byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Z góry dziękuje. -
Mikel
-
Grażynka
hej mam takie pytanko: wie ktoś może czy w Radomiu jest jakiś zakład, sklep, studio czy osoba, która rysuje karykatury na zamowienie?? :D -
Anonim
witam.
orientuje się ktoś może, gdzie w radomiu jest jakaś darmowa rampa najazdowa/kanał na auto ? celem zajrzenia pod samochod. -
m.♥
cześć! mam bardzo ważne pytanie. Czy jest w Radomiu jakiś klub siatkarski dla dziewczyny w wieku 16 lat? z góry serdecznie dziękuję, za każdą odpowiedź! -
<<<Jose>>>
Orientuje sie ktos moze czy w Radomiu jest jakis sklep zeby kupic sztaluge? -
Najki
-
mercy james
-
Najki
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne