-
Mikad
Od którego roku życia można w tym jeździć? Co o tym sądzicie? Bo cóż, mam 14 lat, interesuje się rajdami, a jakoś trzeba zacząć ( na kartach jeżdże czasami). Dziękuje :-) -
Kocur
Jak chcesz cos wiecej wiedziec to zajrzyj na http://www.szayowozy.prv.pl i przyjdz na spotkanie klubowe do "Rzemieslnika" w kazdy poniedzialek od 16 ul. Zytnia rog Mlynarskiej (w Warszawie). Szukaj grubego, siwego jegomoscia - to pomyslodawca i animator calosci.
Pzdr. -
Mikad
Dzięki :) Czuje że te spotkania to coś dla mnie... a później może i szayowozy. W poniedziałek chyba się wybiore. PZDR. -
[*W-R-C*]
na poczatek przygody ze sportem motorowym polecam Szayowozy, sam jezdzilem i mysle ze bylo warto nabrac doswiadczenia;) -
-
Anonim
ale jak to jest? tam sie wypozycza ten szayowóz? trzeba miec swoj? bo nie skumałem po wizycie na stronie... -
Gendziu
jak chcesz mozesz sobie kupic swoj, a jak nie to jezdzisz na klubowym z kims i pokrywasz koszty rozpierdolki i wymiany czesci (chyba). A zeby wiedziec wiecej trzeba wpasc do lubu w poniedzialek (dla ciebie moze byc problem bo chyba z Lodzi jestes, chyba ze urlopik spedzasz tutaj:D)
pzdr -
/\/\∂riusz...
Na Żytniej opłacacie jakieś składki np.co miesiąc.Jaki jest koszt mniejwięcej? -
Anonim
>SPALIC KALIBRY BMWu I GOLFY!!!!! napisał
>jak chcesz mozesz sobie kupic swoj, a jak nie to jezdzisz na
>klubowym z kims i pokrywasz koszty rozpierdolki i wymiany
>czesci (chyba). A zeby wiedziec wiecej trzeba wpasc do lubu
>w poniedzialek (dla ciebie moze byc problem bo chyba z Lodzi
>jestes, chyba ze urlopik spedzasz tutaj:D)
>pzdr
jakie to koszta mniej więcej są? ktoś może wie coś więcej? no faktycznie do klubu ciężko mi się wybrać, bo ja nie z Wawy:P ale jak wiedział bym więcej to naprawdę jestem zainteresowany -
Gendziu
naprawde nie wiem jakei sa koszta, wiecej informacji moge udzuleic np na temat rallycrossu, ale napisz mail lub cos takiego powinni ci udzielic inf:
Automobilklub Rzemieślnik
SIEDZIBA:
ul. Żytnia 46, 01-198 Warszawa
tel. 022/ 632 81 49, 022/ 631 96 14;
fax 022/ 631 96 13;
e-mail: zytnia@rallycross.pl
slomczyn@rallycross.pl
Strona klubowa: http://www.autosport.com.pl
-
/\/\∂riusz...
-
karol