-
Jacol K
-
k
Lipa, nie ma wyników analitycznych:( Sprawdź jakim jestem kierowcą i mowisz, że porównać do wyników w słupkach. Przecież nie chodzi do porównanie do innych osób tylko "Sprawdz jakim jesteś kierowcą" czyli o analize zachowań i jazdy powinieneś ją nazwać "Porównaj się z innymi kierowcami"
-
Jacol K
Nazwalem ja zanim sie okazalo ze ten portal nie oferuje takiej opcji oceny respondentow jaka przewidzialem. Trudno. -
k
-
-
Eksterminat®
Widzę, że mamy samych "świetnych" kierowców... Ciekawe dla czego nie widać tego na drogach ?!
Jestem pewny, że większość z ankietowanych poległaby na jakimś prostym teście np na drogę hamowania (rozpędzasz się do powiedzmy 100km/h i hamujesz możliwie najszybciej zatrzymując się pomiędzy liniami oddalonymi o powiedzmy 8m). O parkowaniu na ręcznym w wyznaczonym miejscu parkingowym już nie wspominam...
Większość z ankietowanych pewnie nie zna nawet dobrze teorii... -
Justynka!! :)
-
Eksterminat®
-
X
> Widzę, że mamy samych "świetnych" kierowców... Ciekawe dla czego nie widać tego na drogach ?!
Jestem pewny, że większość z ankietowanych poległaby na jakimś prostym teście np na drogę hamowania (rozpędzasz się do powiedzmy 100km/h i hamujesz możliwie najszybciej zatrzymując się pomiędzy liniami oddalonymi o powiedzmy 8m). O parkowaniu na ręcznym w wyznaczonym miejscu parkingowym już nie wspominam...
Większość z ankietowanych pewnie nie zna nawet dobrze teorii...
Ciekawy jestem mądry kolego, jak sam byś wypadł w tym "teście" który wymysliłes... -
Eksterminat®
Robiłem takie testy i wyszedłem dobrze (zamiast linii dałem butelki po piwie - lepiej widać) :-P Gorzej z parkowaniem na ręcznym - nie zawsze wychodzi dokładnie :/ -
dorek(L)
Witam.
Panowie mam pytanie.Gdzie mozna zrobic takie testy?Chetnie bym sprawdzil swoje umiejetnosci;).
Z gory dzieki za info -
Eksterminat®
Gdziekolwiek. Tylko jeśli nie jesteś pewien swoich umiejętności to pojedź na jakieś odludzie i najlepiej żeby drzew nie było w pobliżu xD
Osobiście wczoraj w nocy "testowałem się" na parkingu jakiegoś większego sklepu :> M.i. trenowałem zawracanie w miejscu itp - nie ma to jak przedni napęd - wsteczny, skręt i gaz na maxa - kręcisz się wokół własnej osi z zawrotną prędkością, a pasażer bezsilnie usiłuje odlepić się od drzwi ; -)
Jaki morał płynie z tej przypowieści ?
Pasy się zapina ! :-P
-
dorek(L)
nie no juz nie raz testowalem:).milo jest popatrzec na to co ludzie robia z samochodami:D.PZDR -
Boro>Fans for Kramar
>Eksterminat® napisał
>Gdziekolwiek. Tylko jeśli nie jesteś pewien swoich
>umiejętności to pojedź na jakieś odludzie i najlepiej
>żeby drzew nie było w pobliżu xD
>
>Osobiście wczoraj w nocy "testowałem się" na parkingu
>jakiegoś większego sklepu :> M.i. trenowałem zawracanie
>w miejscu itp - nie ma to jak przedni napęd - wsteczny,
>skręt i gaz na maxa - kręcisz się wokół własnej osi z
>zawrotną prędkością, a pasażer bezsilnie usiłuje
>odlepić się od drzwi ; -)
>
>Jaki morał płynie z tej przypowieści ?
>Pasy się zapina ! :-P
>
a później przeguby do wymiany;) -
Eksterminat®
To zależy czym się jeździ :-P
Ja mam niemal zabytkowego Nissana Sunny B11 z 85. i bardzo nie cierpi od niemal codziennych tortur - "samochód nie do za....nia" jak go podsumował mój kumpel ; -)
Niech podczas takiej jazdy przeguby zużywają się nawet 500x szybciej. Co z tego ?! Przez 2 minuty nic się z nimi nie stanie strasznego, a zabawa przednia xD
Tylko radzę przed "treningiem" opróżniać bagażnik, bo już mam na koncie pogiętą spawarkę, powódź w bagażniku i ogólnie zawsze niezły bajzel jak o tym zapomnę :/ -
dorek(L)
-
Purple
jak dla mnie wartość merytoryczna ankiety jest równa zeru-to jak by się ktoś spytał wszystkich jacy są w łóżku;) po prostu mało sprytnie ułożone pytania-żeby sprawdzić realny stan,powinny być pytania z zakresu techniki manewrów,technik i świadomosci asymilacji na drodze w różnych warunkach oraz podstaw technologii pojazdowej (dobry kierowca świadomie operuje maszyną,wykorzystując jej konstrukcję i pracę)
ankieta powinna być czasowa,żeby nie było zbyt wiele czasu na wertowanie neta w poszukiwaniu odpowiedzi; ) i ułożona w ten sposób,aby ten,co tego neta wertuje,nie zdołał odpowiedzieć np. na połowę pytań.
Pytania powinna układać osoba/specjalista który jest w stanie zweryfikować zgodność odpowiedzi i -to ważne-procentową/stopniowaną,J AKOŚĆ odpowiedzi...
w przeciwnym wypadku dostaniesz tak wiarygodny wynik,jak wiarygodne jest kwakanie naszego śmiesznego prezydenta...