RAJDOWE GRONO [921]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bero

przepraszam czy jest tu jakis moderator?? bo poprzsedzajacy post wywolal u mnie atak kutasa na czole
  • Platinum-events.pl

Beret biedaku to juz będziesz miał dwa na czole!
    ale tak wogóle to o co w tym chodzi bo ja nie pojąłem
  • Super Szofer

To jest klasyczny spam, tak żeby coś napisać. Nijak się to ma do rajdów, chyba że uznamy rajdówkę za kobietę z klasą.
    Ach ta dzisiejsza młodzież. Pisze co popadnie gdzie popadnie i jeszcze twierdzi, że taki dziadek jak ja to nie powinien się zajmować rajdami i wyścigami po jest na to za stary. Ja im jeszcze pokaże, tylko znajdę swoje okulary i wyciągnę z szafy kask.
    (tak, to jest ironia żeby potem nie było)
  • bero

murzina, to nie tak, mi idzie w jakosc a nie wilosc,m w tym wypadku w dlugosc i grubosc :p

ale co tam, po pijaku lubie popitolic glupoty :) pociesza mnie fakt ze ty tez :D tylko taki kutas przy przegiecu z glupotami ci nie wyskakuje... kurde, mlodszy a ile madrzejszy :p
  • bero

• Szybki

No tak kurwa... Zajebioza.
  • Anonim

i po 3 lidze :))

zupelnie inaczej by bylo gdyby licencji nie trzeba bylo robic do 3 ligi

ale Pan A. Górski o tym nie wie

Goraco manawiam wszystkich do udizelania sie na wszelkich forach na ten temat. Nie wiem czy to cos zmieni ale zawsze lepiej niz milczec.
  • Platinum-events.pl

Z tego co się orientuje to licencji nie trzeba robić do KJSow
    Fajnie by było gdyby na pilota samolotu pasażerskiego też nie trzeba było robić - więcej chętnych by było - dla mnie to taka analogia myślenia
  • k

A ja bym produkował osłony kosmolotu i z Emilką i Murzynem w kosmos latał.