-
bero
przepraszam czy jest tu jakis moderator?? bo poprzsedzajacy post wywolal u mnie atak kutasa na czole -
Platinum-events.pl
Beret biedaku to juz będziesz miał dwa na czole!
ale tak wogóle to o co w tym chodzi bo ja nie pojąłem -
Super Szofer
To jest klasyczny spam, tak żeby coś napisać. Nijak się to ma do rajdów, chyba że uznamy rajdówkę za kobietę z klasą.
Ach ta dzisiejsza młodzież. Pisze co popadnie gdzie popadnie i jeszcze twierdzi, że taki dziadek jak ja to nie powinien się zajmować rajdami i wyścigami po jest na to za stary. Ja im jeszcze pokaże, tylko znajdę swoje okulary i wyciągnę z szafy kask.
(tak, to jest ironia żeby potem nie było) -
bero
murzina, to nie tak, mi idzie w jakosc a nie wilosc,m w tym wypadku w dlugosc i grubosc :p
ale co tam, po pijaku lubie popitolic glupoty :) pociesza mnie fakt ze ty tez :D tylko taki kutas przy przegiecu z glupotami ci nie wyskakuje... kurde, mlodszy a ile madrzejszy :p -
-
bero
-
Szybki
-
Anonim
i po 3 lidze :))
zupelnie inaczej by bylo gdyby licencji nie trzeba bylo robic do 3 ligi
ale Pan A. Górski o tym nie wie
Goraco manawiam wszystkich do udizelania sie na wszelkich forach na ten temat. Nie wiem czy to cos zmieni ale zawsze lepiej niz milczec. -
Platinum-events.pl
Z tego co się orientuje to licencji nie trzeba robić do KJSow
Fajnie by było gdyby na pilota samolotu pasażerskiego też nie trzeba było robić - więcej chętnych by było - dla mnie to taka analogia myślenia -
k
A ja bym produkował osłony kosmolotu i z Emilką i Murzynem w kosmos latał.