- 1
- 2
-
witam, ma ktos jakies info kiedy/gdzie odbedzie sie impreza letnia rbpl ?:)
-
EmiSan:))
TDJ..juz wiesz...Impreza letnia bedzie wtedy gdy Ty bedziesz na urlopie:)))LOL -
Ilonka
Ostatnia była gdzieś pod koniec lipca...nawet zdążyłam się na nią załapać, a wtedy jeszcze na szkoleniu byłam. A tak poza tym to już dawno żadnego wypadu z CC nie było... :) -
#Turururu#
-
-
-
Ilonka
-
M; o)
-
ha....jast na ten temat napisane w Naszej gazecie...CZARNO NA ŻÓŁTYM:)))czyta sie to sie wieeee:)LOL.. -
oo a ja jeszcze nie czytalem najnowszego numeru naszej przewspanialej gazetki; (
-
TDJ???a tak serio ,serio...czytałes to kiedyś??
tak kazdy numer coo?buahahaha....
bo wiecie co?o tym ,ze ta info o imprezie jest opisana w gazecie dowiedzialam się od Turururu...więc tak,mialam tą gazetke dwa razy w ręku.Buuuuuu...
-
pewnie, ze czytalem ...kazdy czytal:) ale ostatniego nr nie widzialem.
-
#Turururu#
no mi sie jakos tak przypadkiem w oczy rzuciło...
hmmmm
bo Emi San to na pewnio nie wiedziała ze tam jest to napisana - sama mi sie pytała czy nasza gazetka to czarno na żółtym czy czarno czarni czy jakos tak :)
buhehehehehe -
Mikołaj
Ello, ja też mam info, że będzie po wakacjach. Byle do 15 września, bo potem kończy mi się umowa:) -
ej Kolumbo nawet nie ma opcji zeby Ciebie nie było na tej imprezie..:)) -
Anonim
Hej Ludziska !!!!
Ja na imrezke firmową się będę wybierać jak mi maila dla wybrańców przyślą. A ty Tututuru pewnie i tak się wkręcasz!! -
eno POLKEN przecież Ty jesteś WYBRAŃCEM
od zawsze-wiec o so chodzi:)) -
-
#Turururu#
E tam nioe wydawaj ! nie wydawaj!!!
Ty lepiej sie wywiedz gdzie ta impreza i czy znowu nie bedzie jakas w stylu "wczesny Gierek"!
:)))))))) -
feroMona
no siemka, jescze nie wiadomo gdzie , ale mam info że 10/09 ; ) pozdro---MONA -
Toni ...OLE!!!...
No i wszystko jasne - impra 10.09
tytuł czerwono-czarni
Novika - fajnie
Dobry Rafał - ten z idola
tylko nie jarze kto jest prowadzącym, ale ja sam wiem jak się prowadzić na imprezkach; )
macie już jakieś kreacje??; )
- 1
- 2