-
Nekuśna
1 grudnia koncert w spodku naszego Rammsteina. Ja się wybieram. A jak tam reszta? Bilety już w zakupie. Ja już mam^^ Przynajmniej mam ciekawe miejsca. Tak mnie zdziwiło, że nikt tego tematu nieporusza... -
koxta
-
Anonim
A jak ktos ma ochote na specjalny koncert, to moze probowac szczescia:
http://radio94.pl/index.html?action... -
Jager
Bardzo dobra okazja by się spotkać [zwłaszcza kanał #rammstein na IRCnecie], tego nie wolno zmarnować; ] -
-
Anonim
A w ogóle niech ktoś da znać jak jedzie z Częstochowy bo w sumie nie mam z kim się zabardzo zabrać, a im więcej luda tym fajniej i zabawa lepsza; ] -
Nidhogg ™
-
Anonim
Tylko kiedy ; p
Tzn. o której ; p
Dobra mam nadzieje że przed koncertem ktoś sie odezwie; ] -
Grono.Net
ja niestety nie jade;(
chociaż bardzo chciałam...
nie jestem pełnoletnia i starzy mnie nie puścili...;( -
wdr
btw jedzie moze ktos z olsztyna bo samej tak do katowic to lipa .... ]:/
-
Jager
No i zaczeło się nerwowe dzwonienie po sklepach całej Polski i kupowanie biletów za 150zł na allegro; -) Choć niektórzy mają po 4 bilety i marudzą, prawda margone? :> -
wdr
pfe 150 to jeszcze nie tak zle to co ja na alegro widzialam to wywolawcza 250 pojebalo... -
margone
-
piotr wciąż hodujący
czesc. dopiero sie wpisalem w to smieszne miejsce i znalazlem oto takie gro. dolacze sie do was jesli jest taka mozliwosc a tymczasem sprzedam wam takie informacje:
koncert zaczyna sie o godzinie 19 (nie o 20 jak ostatnio) i niestety znow jest w spodku. dodatkowo mam taka informacje - moge miec dodatkowe bilety w normalnej cenie jakby kto byl zainteresowany.
i teraz nie wiem czy jak ktos z was odpisze na to to bede o tym wiedzial czy nie, wiec lepiej piszcie od razu do mnie: zdzirowaty@o2.pl
no, to do koncertu, czy cos. -
Anonim
hehhehe
bilety bedzie mozna tez wygrac w konkursach na antenie radia 94 w wawce, flasha w katowicach, wamy w olsztynie i brawo w toruniu -
Nekuśna
Ej ludzie ludzie... zaczełam ten temat początkiem września i dokładnie z datą mojego wpisu bilety weszły do sprzedaży. Ja za bardzo dobre miejsca siedzące z chłopakiem i kumplami zapłaciliśmy po niecałej 100-wce. Wtedy było małe zainteresowanie... eh nielubie niczego robić na ostatnia chwile-bo jak widze wychodzi to dużo drozej. Ja z chłopakiem jedziemy z Bielska a znajomi z zabrza i okolic katowic. Pewnie sie gdzies tam na koncercie miniemy myśląc ze sie nieznamy^^ Życze udanego koncertu bo właśnie taki on bedzie^^ -
Anonim
Innej opcji jak udany koncert nie ma w słowniku; ]
Jak ktoś jedzie z Cz-wY albo przez nią niech się skontaktuje ze mną bo nikt mnie nie lubi i nie chce ze mną jechać; ]]
Może się skołuje jakąś fure, albo wsiądzie się jednak w jakąś limuzyne(puciung); ] -
Grono.Net
-
Anonim
-
Jager
czasu dużo, biletów nie bardzo*, więc ocknięcie się 11 listopada może być dość kosztowne :>
*legendy mówią, że bilety są jeszcze na allegro :> -
Anonim
Właśnie, ktoś wie gdzie w Warszawie lub gdziekolwiek dostać bileta na R+ ? :)