-
ck
tak to prawda!!! Jaram się nieprzeciętnie.. Będe na 100%.. Co wy na to???! -
ck
-
Miłek
no właśnie bedzie NAS u nas :] oczywiscie chcialbym bardzo sie wybrac zobaczymy jak plany pokaza a gdzie to bedzie dzisiaj w "metropolu" przeczytalem :D ale nie zapamietalem... Kto jak kto ale nas jest nasz chłopak , po prostu muzyka duszy , az sobie lacze na empece jakies nasowe numery .pzdrrrrrrr -
ck
ja sie z neta dowiedzialem potem w metropolu obczailem :P..... NaS mistrz, jaram sie nim, jego tekstami dlatego musze sie tam pojawic :) -
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Grono.Net
-
ck
-
Grono.Net
-
Anonim
-
ck
ja bede mial chawir u mojej siostry ciotecznej moge załatwic spanko; P -
Grono.Net
-
Anonim
-
Grono.Net
no jak samemu to tak, ale w większej grupie czemu nie, no, ale ja raczej w dużej grupie nie będę tak więc chyba ten rodzaj noclegu może odpaśc, ale wszystko się jeszcze zobaczy:-) -
Anonim
-
konkret
O koncercie Nasa w Polsce marzyłam od kilku lat :))) A teraz marzenie się spełniło:) Muszę tam być i na pewno będę. Zmiana planów wakacyjnych i tyle;)
EEee tam Snoop!!! Przy Nasie kazdy wysiada:) heh Nie ma w ogóle porównania między tą komerchą i gwiazdą porono:P a mistrzowskim Mc jakim jest Nas :PPP -
Miłek
to prawda że snoop się zdziwkował lekko , ale ten image pasuje do niego , snoop to niedługo juz stanie sie za zycia legenda shizle my nizzle , no i ta płyta jego nowa R&G , zmienia jego dotychczasowy gansterski fame , natomiast flow to mu sie nie zmienia :) starzeje sie? ile snopp ma lattt :> -
Anonim
Ja tam snoopa lubię nawet bardzo spoko koleś chętnie bym poszedł na jego koncercik... ale NaS też jest Spoko -
Anonim
Snoop jest zajebisty poprostu smiechow jest jak na niego patzre:) uwielbiam ogladac programy z nim i wywiady;p -
Grono.Net
Snoop jest jednym z niewielu co pozostali ze "starego pokolenia" co ich jeszcz ludzie słuchają:-)