-
ﻱ Q92 ﻱ
Elo słuchajcie wszyscy -MY!- lubimy Fr Rap...a czy ma ktos jakies plakaty z wykonawcami i grupami .??? moze ktos zna sklep albo miejsce gdzi emożna je dostać!!!!!! Pozdro! -
Tomi-ik:)
no ba jade do 20 lipca do Francji przywioze plakaty i ciuchy hh brandow min. 2high, com8, african armure, m.dia i jak rok temu wystawie na allegro ...chetnych zapraszam
-
Anonim
ja mam plakat IAM do nowej plytki , kolega mi zalatwil podobno sciagany ze slupa gdzies :) -
dlugi
-
-
Anonim
ja jak bede z Angli wracac tez zajade do Francji :P wiec moze po znajmosci ci cos Karol przywioze :P heheh -
Anonim
hja mam plakat i bilety z koncertu sheena (bilety moje ile dacie:)) z nowej plytki darnier round -
ﻱ Q92 ﻱ
Za ile chec ten plakat...w jakim jest stanie - to ważne dla mnie! ... mogłbys mi zrobic fote i przesłac???....odp na priv... -
Anonim
swiruje nie sprzedaje smieszy mnie kupowaie wszytkiego co francuskie ekipy na jakims gronie kolo sie chwalil ze jedzie do francji i przywiezie ciuchy takiej firmy i innej joe stra sheena mafia k1 przeciez to jets smieszne (a moze ebilet chcesz zuzyty :)))) buhahhahahha -
ﻱ Q92 ﻱ
... :p ... jak ktos lubi ich muzyke to spx .. ja tez lubie R.Francuski ale nie jestem takim fanatykiem zeby nosic ich ubrania...a jesli chodzi o plakaty to chyba normalna sprawa...
Każdy ma swoje zdanie!