RASC [55]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • meksyk

Jan Sołtys, ur. 31.12.1986
  • wolan

no i co ja mam tu napisać? :o) po info tego typu prosze kliknąć w ikonke "i" :-D
    a przydałoby sie to grono rozreklamować jakoś bardziej... jakieś pomysły?
  • meksyk

no wiesz, w zasadzie to grono jest tylko dla lansu - tylko nieliczni będą mogli się do niego wpisać i będzie to o nich bardzo dobrze świadczyło...; )
  • ~aga ef~

mogę jako "najwierniejszy fan"?; D

[widzę że wreszcie coś ruszyło - najpierw forum, teraz grono...szalejecie!
    Tak trzymać!!:]
  • GEHENNA

Aaa! MEKSYK! OCh, czuję się zaszczycona! Nie dość że dostałam zaproszenie od TEGO Janka S. który Haberowi wklepał, to jeszcze taki text o "elitarności tego grona" =P

Będziemy sie lansować, a co! Skoro na gronie narciarskim jeżdżą giganty po 150km/h i używają do funu specjalnych kijów carvingowych to my też sobie coś wymyślimy! =)
  • wolan

Aga, a po maturze nie zaczniesz znów z nami trenować i jeździć na wyjazdy?
  • GEHENNA

Właśnie.... Rozumiem że posada "najwierniejszego fana" jest bardzo kusząca, ale jednak... =)
  • młody

Zostawiam po sobie ślad... :P
  • meksyk

Aga! Tytuł honorowego członka i szczytne pierwsze miejsce na liście FanClubu masz juz dawno zagwarantowane!

Właśnie, dołączysz do nas? będzie bardzo miło!
  • ewi

chcialam tylko powiedziec dziendoberek wszystkim moim ukochanym rascozaurom i rascoziomalom:)
    brawo dla kochanego Jasia za cudowna rzecz jaka bylo zalozenie rascowego grona:*
    Aga, come back to us!
  • GEHENNA

Zostałaś przegłosowana... teraz już nei masz wyboru =P
  • ~aga ef~

kochani jesteście!:*
    strasznie mi miło:)
    oficjalnie deklaruję że jeżeli dostanę się na studia i będę w stanie podołać planom treningowym (zarówno czasowo jak i kondycyjnie w szerokim tego słowa znaczeniu;) to z wielką chęcią powrócę na łono RASCu! (oczywiście o ile Wielki Mikey się na to zgodzi).
    ..a jak się nie dostanę na studia to tym bardziej wróce;)

ściskam Wszystkich!!:*
  • GEHENNA

Rozmawiałam z naszym Miszczem. Zdziwił się na wieść o stronie RASCu (Janku, brawa jeszcze raz) i 3majmy kciuki... oby ją odwiedził... =)
  • wolan

a mówił coś o wyjazdach, lub najbliższych treningach? a może o wyjeździe do Tomka?
  • GEHENNA

Powie dziś... =) Przekonamy się o planach Miszcza na najbliższy sezon... =)
  • wolan

eee a ja już troche wiem :-P wakacje zapowiadaja się ciekawie; )
  • magda po prostu

wiecie co, uwielbiam Was! :*
  • młody

Hmmm.... fajnie wiedzieć :P
  • meksyk

Rascodonty! geo gładko, jak po mutonie! sęku też nie narzeka więc supcio! buziaki :-*
  • Grono.Net

Troche tu sucho...więc cos napisze:)