-
meksyk
-
wolan
no i co ja mam tu napisać? :o) po info tego typu prosze kliknąć w ikonke "i" :-D
a przydałoby sie to grono rozreklamować jakoś bardziej... jakieś pomysły? -
meksyk
no wiesz, w zasadzie to grono jest tylko dla lansu - tylko nieliczni będą mogli się do niego wpisać i będzie to o nich bardzo dobrze świadczyło...; ) -
~aga ef~
mogę jako "najwierniejszy fan"?; D
[widzę że wreszcie coś ruszyło - najpierw forum, teraz grono...szalejecie!
Tak trzymać!!:] -
-
GEHENNA
Aaa! MEKSYK! OCh, czuję się zaszczycona! Nie dość że dostałam zaproszenie od TEGO Janka S. który Haberowi wklepał, to jeszcze taki text o "elitarności tego grona" =P
Będziemy sie lansować, a co! Skoro na gronie narciarskim jeżdżą giganty po 150km/h i używają do funu specjalnych kijów carvingowych to my też sobie coś wymyślimy! =) -
wolan
Aga, a po maturze nie zaczniesz znów z nami trenować i jeździć na wyjazdy? -
GEHENNA
Właśnie.... Rozumiem że posada "najwierniejszego fana" jest bardzo kusząca, ale jednak... =)
-
młody
-
meksyk
Aga! Tytuł honorowego członka i szczytne pierwsze miejsce na liście FanClubu masz juz dawno zagwarantowane!
Właśnie, dołączysz do nas? będzie bardzo miło! -
ewi
chcialam tylko powiedziec dziendoberek wszystkim moim ukochanym rascozaurom i rascoziomalom:)
brawo dla kochanego Jasia za cudowna rzecz jaka bylo zalozenie rascowego grona:*
Aga, come back to us! -
GEHENNA
-
~aga ef~
kochani jesteście!:*
strasznie mi miło:)
oficjalnie deklaruję że jeżeli dostanę się na studia i będę w stanie podołać planom treningowym (zarówno czasowo jak i kondycyjnie w szerokim tego słowa znaczeniu;) to z wielką chęcią powrócę na łono RASCu! (oczywiście o ile Wielki Mikey się na to zgodzi).
..a jak się nie dostanę na studia to tym bardziej wróce;)
ściskam Wszystkich!!:* -
GEHENNA
Rozmawiałam z naszym Miszczem. Zdziwił się na wieść o stronie RASCu (Janku, brawa jeszcze raz) i 3majmy kciuki... oby ją odwiedził... =) -
wolan
a mówił coś o wyjazdach, lub najbliższych treningach? a może o wyjeździe do Tomka? -
GEHENNA
Powie dziś... =) Przekonamy się o planach Miszcza na najbliższy sezon... =) -
wolan
-
magda po prostu
-
młody
-
meksyk
Rascodonty! geo gładko, jak po mutonie! sęku też nie narzeka więc supcio! buziaki :-* -
Grono.Net