Raszyńska (ale i tak kocham Krema) [447]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A N

Znalazlam to grono i doszlam do wniosku ,ze skoro juz tak owe egzystuje to cos moglo by sie tu dziac..... więc niech ktos z naszej pieknej szkoly tu cos napisze jeszcze....pozat ym liczy ona wiencej niz 3 osoby....
  • Anonim

:)
  • Anonim

emm no tak
  • krzysiu

nie nudzi ci się w nad ranem?
    chruję na anginę... pewno mnie w szkole nie będzie do końca tygodnia
    od kiedy istnieje grono?

wszystko mnie boli dobranoc
  • A N

ja nie moge ale sie rozkreca.... moze by tak ktos laskawie dolaczyl to mozna by bylo naprzyklad pogdac o tym jak to nie korzystnie rozwiazano problem projektow w tym roku.....
  • Anonim

eee tam projekty,
    my mamy cas, bednary, projekty i wszystko na raz po 5 razy i jeszcze troche w Lo na raszynskiej(przeniesc sie chce na bednarska chce...)a tak naprawde to nic z tego do konca nie mamy...
    i w tym problem. niewiadomo o co chodzi.
    tesz jestem chora.. ale jutro na ostatni dzien w tym tygodniu wracam do szkoly
  • A N

coś mnie ugryzlo w łydkę i umieram na to
  • Anonim

agniesz moze zaczniemy poprostu meic prywatne rozmowy tu skoro nikt inny nie wchodzi?
  • krzysiu

tak maja taka jest miła?
    a chciałem coś powiedziec ale sobie idę
  • krzysiu

tak maja taka jest miła?
    a chciałem coś powiedziec ale sobie idę :)
  • A N

wiesz co maja... do ciebe to ja sobie wole zadzwonic bo to grono dziala tak szybko jak protista
  • krzysiu

protista...
    a one tKIE WOLNE KURCZE?
    przepreszam ze kaps leka/
  • Warsaw Ska Siegheiler

bednary??? nie oddalem ani jednego bednara przez 3 lata i nikt sie mnie nie czepial.
  • A N

a co ma piernik do wiatraka ?
  • Warsaw Ska Siegheiler

no bo majak narzekal pare postow temu.
    a tak a propos to proponuje zebys mi przywiozla troche torunskich piernikow jak sie juz bedziesz wybierac.
  • A N

a zkad ja ci wezme torunskie pierniki tu?
    heh moze na lotnisku benda...
| |

Grono uczniów Gimnazjum nr 20 i Liceum z Maturą Międzynarodową przy ulicy Raszyńskiej 22 w Wars...

Społeczne Gimnazjum nr 20

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)