-
pietras ™
-
Miło mi, Jur!
Bardzo dobry temat!!!
Ratownik z pięcioletnim doświadczeniem pracy na kompielisku miejskim z praktyką również na basenie poszukóje pracy w Warszawie lub okolicach
tel 514040886
email: sikorski9@o2.pl
GG: 6061486 -
Anonim
tez sie zgodze ze bardzo dobry temat hehehe :-)
Ratownik Wodny z piecioletnim doswiadczeniem dwa lata pracy ja jeziorze i 3 lata pracy na kapielisku miejskim, jestem z katowic ale rozpoczynam studja w Warszawie i tam tez szukam pracy.
tel. 505824521 gg.9698895 .e-mail dawid.pietrzak6@wp.pl -
Anonim
RW 5 lat stażu na wodach śródlądowych i na basenie, patent motorowodny, student turystyki i rekreacji.
znane języki:
-angielski (biegle)
-rosyjski (komunikatywnie) -
-
b.
Ratownik Wodny, 4 lata stazu na wodach twartych i na basenie, patent motorowodny, jezyk angielski i niemiecki szuka pracy na weeendy wa Warszawie. Student. -
Tomek
>I like rusty spoons... napisał
>Bardzo dobry temat!!!
>
>Ratownik z pięcioletnim doświadczeniem pracy na
>kompielisku miejskim z praktyką również na
>basenie poszukóje pracy w Warszawie lub okolicach
>
>tel 514040886
>email: sikorski9@o2.pl
>GG: 6061486
Ja wiem że to głupio zabrzmi ale wg. starej zasady "uje" się nie kreskuje, to zrobiłeś błąd w wyrazie poszukuje xD -
pietras ™
to fakt ale nie odbiegajmy od tematu wkońcu popełniać błędy - rzecz ludzka :) .. -
Anonim
-
Miło mi, Jur!
Ja wiem że to głupio zabrzmi ale wg. starej zasady "uje" się nie kreskuje, to zrobiłeś błąd w wyrazie poszukuje xD
mam nadzieje że to nie zdyskwalifikÓje mnie w oczach pracodawców :) -
kamil
temat brzmi "oferty pracy" a jak na razie każdy tylko szuka tej pracy... hehe ja tez szukam ..... a gdzie te oferty??; ) -
Mikado
wlasnie. ja tez szukam w waw. Rat WOPR. studiuje. w ogole da sie pracowac kiedy sie chce studiowac dziennie? -
Anonim
-
kamil
-
Mikado
o,dziekuje za odp, bardzo mnie to cieszy, w takim razie chyba sprobuje sie gdzies zaczepic. -
to i ja sie dolacze :) jesli ktos szuka ratownika w Warszawie na basen bede wdzieczna za info na priv
pzdr; )
-
' п є м z í '
Pozwolę sobie wskazać miejsce, w którym od dość dawna staram się zbierać oferty pracy:
http://www.ratownicy.wopr.prv.pl
( alternetywnie - http://www.wopr.nemzi.com - brak pop-up z reklamą)
Ofert jest stosunkowo sporo, dużo pojawia się przed sezonem. Niestety, nie wyszscy pracowadcy wyłączają wyświetlanie swojej oferty gdy już kogoś znajdą - za aktualność nie odpowiadam.
Mam nadzieję, że adres się przyda.
Pozdrawiam
-
pietras ™
-
=PaT=
Witam wszystkich.
Widze ze zdecydowana wiekszosc osob ktora szuka pracy lub wypowiada sie na jej temat na gronie to osoby mlode lub bardzo mlode.
Mam pytanie.
Dlaczego szukacie pracy tylko na basenie?
O co chodzi,o kase?
>Miśka< Juz w wakacje widzimy sie na basenie w NY.
Pozdrawiam serdecznie.
Buziaki dla Ciebie. -
...DaReCkI...
-
Anonim
Pietras pamiętaj o tej Costa Bravie, musimy o tym pomyśleć. Pozdro for All