-
¡Maj!
Ktos widzial?? Ja jestem zachwycona a Jamie Foxx swietnie gral i nie dziwie sie ze dostal oscara...a co do muzyki to juz nic nie musze dodawac :) -
Anonim
-
Michał
Dokladnie - REWELACJA!!! Ja jestem po prostu zachwycony. Ruchy Jamie mial idealne, ta sama mimika i podrygiwanie. Do tego super scenariusz - mianowicie podobalo mi sie pokazanie genezy niektorych piosenek. O muzyce chyba juz nie musze wspominac... Ogladalem juz kilka razy i jeszcze kilka seansow napewno bedzie;-)
Pozdrawiam -
¡Maj!
No no genezy niektorych piosenek byly zabojcze szczegolnie hitu "Hit the road Jack" :) -
-
Anonim
ten film to zarówno balsam dla okna, uchu jak i serca.. świetny.. momentami zapominałam że to jamie a nie sam ray :) -
oh i ah.
przed wejściem do sali kinowej uważałam że 2,5 godziny filmu biograficznego to jakaś poraszka ale w trakcie wogle o tym zapomniałam mogłabym oglądać go jeszcze dłuuuuuuuugo....świetny i ta muzyka achhhh;) -
maryśka jou czapska
Jamie był genialny!!!!! Film świetny-bardzo dobrze pokazali geniusz Raya. muzyka-wiadomo... :) nie no ogólnie mi się strasznie podobał! powinien dostać więcej oskarów :D -
k.
-
maryśka jou czapska
-
Anonim
genialny! to jedyne słowo które przychodzi mi na myśl po obejrzeniu tego filmu. coś pięknego. wielki muzyk. RIP [*] -
Grono.Net
-
k.
wiem czapciu ze moja dusza ma racje ale tak czy siak musze go zobaczyc.... -
Anonim
Szok ze stresem! Wybaczyłam mojemy ukochanemu Deep'owi, że nie dostał Oscara, kiedy po obejrzeniu "Marzyciela" widziałam "Ray'a". Mistrzostwo treści i formy, a butelki na drzewie śnią mi się do dzisiaj. -
Anonim
ja też uważam ze film i jamme był swietny. załuje że depp, albo dicaprio nie dostali ale foxx był o wiele lepszy :) -
Anonim
Zestawiasz Deppa albo diCaprio przy Jamiem Foxxie w roli Raya? Awww HeLL NaW !; ) -
Maggie O'Connell
Zgadzma się z wpisem powyżej!
Ich nie można porównywć!
Jamie był po prostu nie do pobicia! -
Maggie O'Connell
Jak ktoś ma jeszcze wątpliości co do tego, lub po prostu zakochał się w tym filmie:), polecam stronkę: http://www.reymovie.com
-
Anonim
zgadzam sie z wami, ale przyznacie ze depp, czy dicaprio tez niezle grają, choc to foxx'a sie nie umywaja; ) -
maryśka jou czapska
Już 16.06 Ray wychodzi na dvd i vhs :D Kto kupuje? ja już nie mogę się doczekać... :] -
Anonim