Real Madrid Club de Fútbol [2762]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotrek

Myślę, że kibice Realu interesują się także innymi klubami w Champions League... Według mnie szczególnie interesująca wydaję się sytuacja w Grupie A... myślę, że Barcelona z taką formą może mieć problemy z wyjściem z grupy.

Co wy o tym myślicie?
  • Karolcia

Jestem za!
  • Piotrek

Za to jest pewnie każdy madridista :] ale coś sądzę, że może to być ciężkie... ciekawe tylko czy Mourinho na tyle Barcy nie lubi, ze odda werderowi 3 pkt.
  • Alek

nie sadze...to nie w stylu mourinho byloby choc okolicznosci sprzyjaja takiemu obrotowi spraw, bo i CHelsea ma juz praktycznie zapewniony awans a i Werder gra swietnie wiec zwycisetwo werderu jest calkiem prawdopodobne! tak czy innaczej wszytsko bedzie zalezalo od meczu z barca
  • Maciej

Nie sądzę żeby Barca nie wyszła z grupy. Ogarną się i wygraja dwa ostatnie mecze.
  • Piotrek

Pewnie tak :) ale gdyby nie wyszli to by była naprawdę sensacja...
  • Anonim

A mi to wisi.
    Awansują - źle, bo będą mieć szanse na obronę tytułu.
    Nie awansują też źle, bo będą mogli się skupić na obronie tytułu mistrza hiszpanii.
    Ogólnie to mi wisi, jednakże wszelkie niepowodzenia fcb przyjmuje z otwartymi rękami :)
  • Piotrek

No więc Real jest dalej... tylko niestety z drugiego miejsca, co sprawia, że możemy trafić np na Chelsea. Może trochę pospekulujmy, na kogo trafią Królewscy i dlaczego ?:D
  • Maciek

Według mnie trafimy na Manchester.
  • Anonim

Trafimy na Liverpool albo Chelsea.
  • Anonim

a Barcelona z Lyonem haha:D
  • Gonti

ja bym chcial zeby Real trafił na włoska druzyne:p
  • Anonim

niech barca trafi na lyon i oba odpadna w pizdu :P
  • Piotrek

Hehe :)

a co do Man U to oni najprawdopodobniej wyjdą na 2-gim miejscu, także nie spotkamy się z nimi :) Mam nadzieję na Celtic bo to najprostszy rywal... lub na AC MILAN
  • Piotrek

No i jeszcze jest szansa na FC Porto :)
  • Anonim

tak czy siak wygramy:)
  • Anonim

Możemy trafic na Chelsea to byłoby widowisko:)
  • Piotrek

Tylko wydaje mi się, że przegrane widowisko....
  • Andrzej

Nie ważne na kogo trafimy, miejmy jedynie nadzieje że Real da popalić każdemu kto ośmieli się stawać z nimi walki. :P
  • Anonim

Dopóki piłka w grze to wszystko jest mozliwe. Trzeba wierzyć, że przyszedł czas na Real i nie ma co kalkulować trzeba wygrywac nawet z Chelsea jak chce się zdobyć Champions League:)
| |

De las glorias deportivas que campean por España va el Madrid con su bandera limpia y blanca que no...

Fotki

Miejsca grona (0)