Red Dragon [76]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • blah

wyścig o PSO rozpoczęty, kto wg was je postawi?

ja stawiam na CG albo OP
  • D_M

wszyscy co zaczeli postawia...
  • Anonim

Dark_Mould : od razu Ci powiem, że nie wszyscy :P

Ja stawiam na OP i AiTD, alke jeżeli ktokolwiek z nich miałby postawić, to w zasadzie obstawiałbym na OP!
  • Ashurian

CG
  • D_M

Oby nie ST - jak te lamy postawia to ja koncze z RD bo tak być nie moze...
  • Ashurian

St idzie pierwsza pod nóż... bo AoW umawia sie na wojne.
  • Jaheira

Hej lamki :) ja jestem za AITD; p
  • Anonim

kurde, co wszyscy widzą w AiTD, że na nich stawiająż? o_O Ja to bym najchętniej ich pierwszych zjechał :P
  • D_M

ZJECHAC TO TRZEBA ST!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

no za nimi tez nie przepadam :P ale aitd bardziej :)
  • D_M

Ale w AiTD przynajmiej sa ludzie ktorzy grac potrafia i od biedy zasługuja na PSO a ST to jedna wielka pomyłka i w topce i w ogóle w sytuacji jakiej się znajduje :D - ja im normlanie ine dam albo kończe z RD juz sie chyba deklarowałem :D:D:D
  • Ashurian

Podr Jahi....

Kalgaria
  • Jaheira

Hej Kalgaria :)

W AITD nie grają takie sztywniaki jak w CG. Dla ludzi z AITD ta gra od samego początku była i jest zabawą. Zreszta OP tez moze postawić pso :P
  • D_M

UDAŁO SIE!!!11 :] <jupi>
  • Husarz

NOO wreszcie zakonczyliscie ten cyrk, pojawiłem się tylko na chwile, aby zlozyć ........................Gratki dla AITD !!!!!!!......:) .............

Ehh macie szczęscie ze ja w tej erze grałem u lamerów..... i nie byłem impem...... i nie miałem czesto jak się klikać......... :-)))

PS. Jaheira Jesli dobrze słyszałem to postawiliscie w 3-4 s. jak to zrobiliscie. Klikaliscie na hama.... :-)
  • blah

odemnie też gratulacje dla AitD
  • -

No jak dzieci :P
  • GibkiTygrys

odświeżcie troche te tematy <lol>