Reflex Events - Reedition !!!/ / Info soon/ / [1704]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • The Fever

Kochani imprezowicze!

RefleX Events ma już zaszczyt zaprosić Was na trzecią imprezę z cyklu "Just Dance"!
    To właśnie Wy tworzycie gorącą atmosferę w klubie, to właśnie dzięki Wam nasze imprezy cieszą się dobrą opinią :)
    Nie możemy pozwolić na to, żeby matury III-klasistów przeszkodziły w imprezowaniu, dlatego...

WSZYSCY MATURZYŚCI WCHODZĄ ZA FREE!!!

Impreza "Dance 2 Love" pozwoli Wam otworzyć się na świetną muzykę, tutaj będziecie mogli pokazać swój charakter poprzez taniec!

Co czyni imprezę 'dobrą'? Najważniejsi jesteście oczywiście Wy, ale na drugim miejscu z pewnością znajdzie się muzyka! Dlatego zagra dla Was 4 znakomitych DJ-ów, po dwóch na każdą salę:
    Main Stage:
    Tutaj usłyszycie Hip-Hop oraz R&B, przemieszane z Dancehall-em w profesjonalnym wykonaniu dwóch znanych ze swoich umiejętności DJ-ów i Turntablistów!
    -DJ Abdool - RefleX Events Resident
    -DJ Tkaczu - RefleX Events Resident
    Garden Stage:
    Na tej sali będziecie mogli usłyszeć znane kawałki Electro-House, które pobudzą Was do tańca! O dobór świetnej muzyki zadbają młodzi DJ-e, z Team RefleX!
    -DJ Donkey - RefleX Events Member
    -DJ Getek - RefleX Events Member

To nie wszystko! Na poprzedniej imprezie - "Dance & Love" zaskoczyliśmy Was krótkim pokazem tanecznym, oraz beatbox-em w wykonaniu członków ekipy Team RefleX! Nie zapomnieliśmy Waszych braw, jakimi ich obdarzyliście i dla tego na tej imprezie oprócz kolejnego pokazu tanecznego i beatbox-u, zaśpiewają dla Was śliczne wokalistki znane Wam już z imprezy "Just Dance":)

Wejściówki: 15PLN(przedsprzedaż); 20PLN(w dniu imprezy)
    MATURZYŚCI - FREE

Klub: Piekarnia (ul. Młocińska 11)
    Data: 25.04.2009
    Wejście od ukończonych 16 lat.
    Obecność: OBOWIĄZKOWA :)
    Ilość wejściówek ograniczona!
    Zgody rodziców nie potrzebne.
    Przy wejściu wymagany dokument ze zdjęciem!

Jesteś maturzystą? Weź legitymację, a wejdziesz za free :)

"YOU ONLY LIVE ONCE" - dobra zabawa gwarantowana!!!
    Zapraszamy i pozdrawiamy!

Oficjalne grono imprezy: http://grono.net/forum/2465259/0/

Ekipa RefleX Events :))
    http://www.teamreflex.pl
  • Maciej

znowu ta pieksa. -,-
  • Bartek™

Wybraliśmy znów Piekse ponieważ imprezy tam są UDANE wiec nie zmieniliśmy lokalu
  • maria.

i prawidłowo; P wolę pieksę niż the shot (złe wspomnienia... grr !)
  • Maciej

Jest od groma klubów w Warszawie, uwierzcie że na Piekarni i The Shot clubbing warszawski sie nie konczy...

zycze powodzenia.
  • Getek

"Jest od groma klubów w Warszawie, uwierzcie że na Piekarni i The Shot clubbing warszawski sie nie konczy...

zycze powodzenia."

Dzięki za opinie, ale jezeli sie nie podoba to nikt Cie nie zmusza ....

Reflex Dj's
  • Maciej

>"Jest od groma klubów w Warszawie, uwierzcie że na Piekarni i The Shot clubbing warszawski sie >nie konczy...

>zycze powodzenia."

>Dzięki za opinie, ale jezeli sie nie podoba to nikt Cie nie zmusza ....

>Reflex Dj's

Raczej to nie jest opinia , tylko rada:)
  • Anonim

Ale pomimo wszystkiego jednak to Piekarnia jest jednym z lepszych i najbardziej znanych klubów w Warszawie; ]

Pozdrawiam
  • -< Pablo >-

>Maciej napisał
    >>"Jest od groma klubów w Warszawie, uwierzcie że na
    >Piekarni i The Shot clubbing warszawski sie >nie konczy...
    >
    >>zycze powodzenia."
    >
    >
    >
    >>Dzięki za opinie, ale jezeli sie nie podoba to nikt Cie
    >nie zmusza ....
    >
    >>Reflex Dj's
    >
    >Raczej to nie jest opinia , tylko rada:)
    Tez Ci dam rade; ))

Jak zaczniesz robic lepsze imprezy to moze bedę bral pod uwage twoje zdanie.. Ale narazie to Ci troche brakuje !!

pzdro!!

• -< Pablo >-

Oficjalny plakat; ))

Proszę dystrybutorow o pobieranie; ))
  • Maciej

Nie kasuj postów -,-
    Rozmawiamy na temat, wiec nie rozumiem o co Ci chodzi.

>Jack James napisał
    >Ale pomimo wszystkiego jednak to Piekarnia jest jednym z
    >lepszych i najbardziej znanych klubów w Warszawie; ]
    >
    >Pozdrawiam

Kiedyś owszem. Dziś nie powiedziałbym, że jest "jednym z lepszych" bo tak nie jest. O, nie!
    Jest znanym klubem, bo ma juz swoje lata. Teraz jest duzo klubów w Warszawie, a myślę że ludzie potrzebują zmian. Czwarta czy piąta impreza w tym samym miejscu to przesada.

>Jak zaczniesz robic lepsze imprezy to moze bedę bral pod uwage twoje zdanie.. Ale narazie to Ci >troche brakuje !!

Narazie nie byłes na żadnej;)
    Zapraszam.

~a plakat? Oryginalny!
  • maria.

Panowie! Panowie! po co te kłótnie hmm?

W piekarni jak na razie były same udane imprezy. Wiesz niektórzy nie lubią zmian więc tutaj moglibyśmy zacząć dyskutować o poglądach; )
  • Maciej

>maria. napisała:
    >Panowie! Panowie! po co te kłótnie hmm?
    >
    >W piekarni jak na razie były same udane imprezy. Wiesz
    >niektórzy nie lubią zmian więc tutaj moglibyśmy zacząć
    >dyskutować o poglądach; )

Masz racje, ale mysle ze REFLEX EVENTS mogłoby sie troche bardziej postarac. Chodzby zrobic troche inny plakat niz taki jak na poprzedniej imprezie.:)

My sie nie kłócimy, wymiana poglądów na temat imprezy;)
  • Donkey aka. Tom La Roue.

Drogi kolego. Obserwowałem twoje poczynania na tym gronie, nie chcąc się wypowiadać... Gram dla chłopaków z Reflex-u. Posłuchaj( a w zasadzie przeczytaj to) uważnie. Z tego co zauważyłem masz problemy na tle wieku młodzieńczego oraz przerost ambicji na tle "klubowania". Niewiem ile masz lat kolego, ale chyba rocznik '92 nie zobowiązuje Cie do wypowiadania sie na temat "który klub jest lepszy", gdyż wszędzie( o ile jest możliwośc) wpuszczą Cię za zgodą rodziców, więc nie pisz takich rzeczy na naszym gronie. tylko napisz do kogoś kto Cie wysłucha,gdyż swoim wiekiem jesteś ograniczony do takich miejsc,które uważasz za lepsze od "Pieksy", którą katujesz tak bez sensownie, przemyśl sobie wszystko w swojej małej główce i wtedy zapraszamy do dalszej konwersacji na tym oto gronie. Pozdrawiam.
  • -< Pablo >-

nikt z Tobą poglądów nie wymienia, wiec daruj sobie swoje komentarze i SAM sie lepiej postaraj!
  • Donkey aka. Tom La Roue.

a i nawiązując do twojej wypowiedzi na temat plakatu.... Są ludzie, którzy poświęcili swój cenny czas robiąc go, piszc takie rzeczy ukazujesz swoj brak doświadczenia oraz pogarde dla twórców.....
  • maria.

Dodając:

Moim zdaniem jest podobny do poprzedniego, żeby ludziom skojarzyło się z 1 imprezą;) ponieważ jest to dance [2] love
  • -< Pablo >-

Dokladnie dlatego tak jest moja droga; )
  • Bartek™

Plakat!!! Extra :) na pewno jak ktoś na niego spojrzy będzie wiedział ze to NASZA impreza kolejna z cyklu...
  • klaudiusz kostrzewski

Haha, okej. Plakat sie kojarzy jest git.
    Ale prosze was nie bądzcie załośni, że kasujecie moje posty.
    I blokujecie. Powod: jestes ciota

tak na poziomie, co ?:)

Nie osmieszajcie sie i nie kasujcie moich opinii, chyba ze sa dla was za bardzo inteligentne, haha:)

ponawiam moj post bo chce skonczyc to dyskucje juz:

>-< Pablo >- napisał
    >nikt z Tobą poglądów nie wymienia, wiec daruj sobie swoje
    >komentarze i SAM sie lepiej postaraj!

Narazie zastrzezen nie miales. Jezeli to nie jest Twoim zdaniem wymiana poglądów to to juz nie moja wina.

>Drogi kolego. Obserwowałem twoje poczynania na tym gronie, nie chcąc się wypowiadać... Gram >dla chłopaków z Reflex-u. Posłuchaj( a w zasadzie przeczytaj to) uważnie. Z tego co zauważyłem >masz problemy na tle wieku młodzieńczego oraz przerost ambicji na tle "klubowania". Niewiem ile >masz lat kolego, ale chyba rocznik '92 nie zobowiązuje Cie do wypowiadania sie na temat "który >klub jest lepszy", gdyż wszędzie( o ile jest możliwośc) wpuszczą Cię za zgodą rodziców, więc nie pisz >takich rzeczy na naszym gronie. tylko napisz do kogoś kto Cie wysłucha,gdyż swoim wiekiem jesteś >ograniczony do takich miejsc,które uważasz za lepsze od "Pieksy", którą katujesz tak bez >sensownie, przemyśl sobie wszystko w swojej małej główce i wtedy zapraszamy do dalszej >konwersacji na tym oto gronie.

Niestety, wyciągasz pochopne wnioski:)

Dj Donkey - Ja wiem kim jestes i dla kogos grasz, bo nawet rozmawialismy pare razy. Wiek w dzisiejszym warszawskim klubowym swiecie gra bardzo małą rolę i o tym powinienes wiedziec doskonale. Jednakże chciałbym zauważyć, że jakbym opierał się tylko na klubach do których bym wchodził "ze zgodą rodziców" to również rysuje mi się obraz Warszawskiej sceny klubowej. Chyba nie zaprzeczysz ? Ci, którzy wchodza ze ZGODA nie sa gorsi i mogą miec wlasne zdanie. Były juz imprezy tego typu w ponad 50% klubów w wawa.

Czyli jezeli ludzie wchodza do pieksy na reflex ze zgodą rodziców to nie mogą sie wypowiadać na temat klubu, jak również innych klubów i są zdyskwalifikowani do wypowiada swoich poglądów? Do dziś uważałem, że nie ale chyba przez Ciebie zrozumialem, że jednak tak jest;).

Ta dyskusja jest bezsennsu, bo zaraz na tym gronie rzucą się wszyscy co są powiązani w organizacje dance&love. Niż przyjąć złą opinie/poglad a propo swojej imprezy to wy dyskutujecie, próbujac udowodnić nie wiadomo co. Taka jest prawda - plakat macie identyczny jak ostatnio. Klub- od 4 czy 5 imprezy ten sam. Zycze wam powodzenia. Mam nadzieje, ze zrobicie furore i ludziom się to nie znudzi.

Mam nadzieje, że nie skasujecie tego o to postu.

pozdrawiam.
| |

THE FEVER: Imprezowa społeczność! Imprezy, Parties, Events, Kluby, Taniec, Zabawa, Nowa jakość ...

Fotki

Miejsca grona (1)