-
-
Landek
>-< Pablo >- napisał
>Bedą będą :)
własnie z wujkiem wszystkie przygotowalismy i uploadujemy -
ღAśღ
-
Anonim
-
-
Jellykate
-
Landek
jeeej ale Wy niecierpliwi; DDDD
cały czas dodajemy, pojawiają sie przeciez caly czas :) jak bedzie okolo 700 to bedzie znaczyło ze są wszystkie :) -
Anonim
-
Anonim
-
Fabian to ja :D
-
honestprimitive™
-
Landek
-
Wujo
A teraz to już wszystko Mogę oficjalnie stwierdzić !!!! Dokładnie 643 (z czego 5 jest prywatnych - więc nie będą widoczne dla wszystkich ) dodatkowo na specjalną prośbę wysłałem 40 e-maili z fotami do osób indywidualnych które mnie o to poprosiły podczas imprezy wiec uwierzcie że wkład pracy w to żebyście je wszystkie widzieli był ogromny z Landkiem spędziliśmy masę czasu przed komputerami zarwaliśmy 3 noce zmęczyliśmy obsługę w kilku kawiarenkach internetowych i zawaliliśmy po kilka spraw prywatnych ale mam nadzieje że było warto i że fotografie się podobają mi one przyniosły wielką satysfakcje i osobiście jestem z nich niezmiernie szczęśliwy . No dobra ale może po kolei . Po pierwsze chcialem wam wszystkim serdecznie podziekowac za wyjatkowa impreze walentynkowa jaka przeżyliśmy bylo to cos zupelnie innego, wyjątkowa impreza i bardzo się ciesze że mogłem uczestniczyć w tym wydarzeniu !! Po drugie dziekuje wam wszytkim za tak liczne przybycie , co więcej w tak licznym i fantastycznym gronie osób !! Po trzecie podziekowac rownierz calej ekipie reflex events z specjalnym wyroznieniem dla Landka ze trud zaangażowanie zmęczenie i nieprzespane noce jakie poświęcił by przygotować i rozplanować tą imprezę , do tego chcialem rownierz podziekowac dj getkowi dj svenowi i dj dexterowi w tym równierz dj landkowi i pablowi za tak fantastyczną oprawę muzyczną . Zrobienie tej imprezy mam nadzieje sie oplacil i ma on swoje odzwierciedlenie w waszych doznaniach i zadowoleniu po imprezie. Jeszcze raz wszystkim wyzej wymienionym wielkie serdeczne dzieki !! !! Jestescie ekipa wyjatkowych osob !! z ktorymi mialem nie bywala przyjemnosc pracowac .
A to wszystko ze wgledu na was byscie mogli zauwarzyc zupelnie inny rodzaj imprezowania bo to wlasnie wasz radosc przynosi nam wszystkim te wyjatkowa radosc i swoiste poczucie spelnienia po udanej pracy !!
Jeszcze tak przywatnie ode mnie chłopaki wielkie dzieki za muzykę na koniec imprezy i tu do zacnego składu dj należy dorzucić jeszcze Dj donkey który wpadł na gościnnego seta zagraliście wyśmienicie i dawno nie usłyszałem tylu świetnych kawałków na jednej imprezie !!
Kolejna sprawa i tu już do wszystkich jeżeli ktoś chce otrzymać fotki w znacznie lepszej jakości jakieś wybrane na e-maila proszę pisać na priv raz w tygodniu a w zasadzie w przyszły piątek/ czwartek zrealizuje wszystkie prośby i porosyłam na wasze e-maile .
I na koniec kolejna sprawa wkład naszej pracy był wielki ale w związku z ta imprezą szykują się dla was jeszcze pewne drobne niespodzianki które mogą was zainteresować :d -
SVENIO
Wujo... Tobie to należą się także OGROMNE podziękowania bo włożyłeś wielki wkład by Twoja robota wyszła profesjonalnie... :) Miejmy nadzięję, że każda impreza będzie tak udana dal Wszystkich... Zarówno klubowiczów jak i organizatorów, djów, fotografów, cały klub i etc...
Ogromne podziekowanie... :)
PS.
Czekamy na nowińki nowego projektu jaki szykujesz/szykujecie :) -
Wujo
-
SVENIO
-
UNITING EVENTS
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne