-
Pele
-
Anonim
-
Łukasz czego szukasz
Ja jednak wolę Pavo do Pabla. Moim zdaniem jest bardziej autentyczny w rastafariańskim przekazie; -) -
Mechanik Jerzy Kudelski
-
-
pablozo
ja tam jak pochleje jestem lepszy na wokalu od kazdego ... takze gdybym mial wymieniac to bylaby to falszywa skronosc; > -
elo
lucek nieźle nawija naco są dowody jeszcze gdzieś :) niestety nigdy nie zostana opublikowane poniewaz sa nierozerwalnie polaczone z materialami kompromitujacymi inne, na codzien przyzwoite, osoby:) -
Anonim
potwierdzam! ja SŁYSZAŁEM jak Luczjano nawija do mikrofonu - to było przeżycie nieziemskie (być może dla tego, że sam byłem na mocnej bani :> ) -
pablozo
"lucek nieźle nawija ..."
"... ja SŁYSZAŁEM jak Luczjano nawija do mikrofonu - to było przeżycie nieziemskie ..."
zadam dowodow!; ) -
Fet iz
-
Anonim
luciano... sizzla 9jak spiewa a nie dze jape, no i nie spiewa i chi chi0, dennis brown... macka b... jr. kelly, gientek
poza klasyfikacja mareta i deer na bibie :D
poza klasyfikacja ja sam :D
poza klasyfikacja mo fire combination crew (chlopaki z przeslaniem <lol>)
pozdravo ja serdecznie :D -
Anonim
-
Fet iz
-
Grono.Net
-
Łukasz czego szukasz
-
Lemoor
-
Boy Division
1. BTH na Real Rock'u
2. Łodyga na Drop Top'ie
3. Bolo na czymkolwiek
4. Frodo na Morenasie
5. Wave man na Scream'ie
6. Drożdżu na czymkolwiek
7. Natty B
8. 13 Chilli i Pół Fuksa
9. Fu na Bossmanie
10. zostawiam dla nieujawnionego talentu wokalnego Maćka -
!@#$%^&*
GENTLEMAN,GENTLEMAN i jeszcze raz GENTLEMAN !!!!!!!!!!!! moj bóg :):):) hehe -
Anonim
ja nie mam ulubionego wykonawcy - każdego dnia, jak się budzę, jest nim inna osoba/skład. a zdarza mi się, że dziennie tych ulubionych wykonawców mam 10 :)
nie zamykajcie się w jakiś ramach/szufladkach właśnie w typie "ulubionego wykonawcy" - słuchajcie dużo różnej muzyki, to poszerzy wasze horyzonty. -
Anonim
a w ogóle to w ramach poszerzania horyzontów zapraszam dziś do Punktu, będzie się działo. -
!@#$%^&*
moim zdaniem to ze ktos ma swojego faworyta nie znaczy ze sie zamyka na innych .... szuflatkuje czy cokolwiek innego :):) po prostu jest ktos taki kto dokladnie trafia w muzyczne preferencje jak nikt inny wiec jest faworytem to wydaje mi sie byc naturalne!!!pozdro!!!