Reggae! [15504]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pele

1Bob Marley oczywiście
    2 Sean Paul
    3Gentelman
  • Anonim

i znow wyliczanka uffff
    mad mike, bob 1, pablo, pavo.
  • Łukasz czego szukasz

Ja jednak wolę Pavo do Pabla. Moim zdaniem jest bardziej autentyczny w rastafariańskim przekazie; -)
  • Mechanik Jerzy Kudelski

tak
    Pablo jest rastaantypatyczny!

;)
  • pablozo

ja tam jak pochleje jestem lepszy na wokalu od kazdego ... takze gdybym mial wymieniac to bylaby to falszywa skronosc; >
  • elo

lucek nieźle nawija naco są dowody jeszcze gdzieś :) niestety nigdy nie zostana opublikowane poniewaz sa nierozerwalnie polaczone z materialami kompromitujacymi inne, na codzien przyzwoite, osoby:)
  • Anonim

potwierdzam! ja SŁYSZAŁEM jak Luczjano nawija do mikrofonu - to było przeżycie nieziemskie (być może dla tego, że sam byłem na mocnej bani :> )
  • pablozo

"lucek nieźle nawija ..."

"... ja SŁYSZAŁEM jak Luczjano nawija do mikrofonu - to było przeżycie nieziemskie ..."

zadam dowodow!; )
  • Fet iz

nie no Marley<i syn;p>.i gentelman...no;p
  • Anonim

luciano... sizzla 9jak spiewa a nie dze jape, no i nie spiewa i chi chi0, dennis brown... macka b... jr. kelly, gientek

poza klasyfikacja mareta i deer na bibie :D
    poza klasyfikacja ja sam :D
    poza klasyfikacja mo fire combination crew (chlopaki z przeslaniem <lol>)

pozdravo ja serdecznie :D
  • Anonim

doć. ale ktory syn ? :D
  • Fet iz

lepszy;p.ziggy hiba lepszy jest;p
  • Grono.Net

a lubicie Indios Bravos ??
  • Łukasz czego szukasz

Nie.

(Ale lubie Gutka)
  • Lemoor

1.Bob Marley
    2.Manolo
    3.Gutek
    4.Broda
  • Boy Division

1. BTH na Real Rock'u
    2. Łodyga na Drop Top'ie
    3. Bolo na czymkolwiek
    4. Frodo na Morenasie
    5. Wave man na Scream'ie
    6. Drożdżu na czymkolwiek
    7. Natty B
    8. 13 Chilli i Pół Fuksa
    9. Fu na Bossmanie
    10. zostawiam dla nieujawnionego talentu wokalnego Maćka
  • !@#$%^&*

GENTLEMAN,GENTLEMAN i jeszcze raz GENTLEMAN !!!!!!!!!!!! moj bóg :):):) hehe
  • Anonim

ja nie mam ulubionego wykonawcy - każdego dnia, jak się budzę, jest nim inna osoba/skład. a zdarza mi się, że dziennie tych ulubionych wykonawców mam 10 :)

nie zamykajcie się w jakiś ramach/szufladkach właśnie w typie "ulubionego wykonawcy" - słuchajcie dużo różnej muzyki, to poszerzy wasze horyzonty.
  • Anonim

a w ogóle to w ramach poszerzania horyzontów zapraszam dziś do Punktu, będzie się działo.
  • !@#$%^&*

moim zdaniem to ze ktos ma swojego faworyta nie znaczy ze sie zamyka na innych .... szuflatkuje czy cokolwiek innego :):) po prostu jest ktos taki kto dokladnie trafia w muzyczne preferencje jak nikt inny wiec jest faworytem to wydaje mi sie byc naturalne!!!pozdro!!!
| |

UWAGA! Bardzo prosimy nie zakładać tematów z cyklu "znacie?lubicie?co o nich myślicie?". Jeżeli...

Fotki

Miejsca grona (4)