- 1
- 2
-
pleskot
Nie jestem za zamykaniem reggae w jakichs sektach klikach elitach ale jak widze jak robi sie za reggae poppapka to troche dziwnie sie czuje. moze to i dobre bo inaczej nic bysmy nie zarobili. tak sie czepiam i pozdrawiam... -
pleskot
bez sensu temat:)) po co ja to pisze :):):) no nic belkot juz w sieci siedzi.
pzdr -
Kamil
a mowilem, lecz sie na noge, teraz nie leczone problemy z noga promieniuja ci na glowe i zkladasz nowe tematy :) pozniej beda rogi... a swoja droga to nie mam pojecia jak sie objawiaja problemy z rogami -
pleskot
cos w tym jest czuje promieniowanie od nogi i jakies zamieszki w dyni:):):)
tak czy inaczej nowy temat tak zeby sie cos dzialo:):) niezdrowa komercjalizacja jest niezdrowa juz w nazwie swojej:) ide sie leczyc bo chyba zjadlem cos niezdrowego:):)
pzdr -
-
Monika
-
Anonim
fak jaka znow pop papka ??
i jak to 'teraz' sie robi ??
przyklady prosze i nie mow mi o szonie polu bo na przestrzeni ostatnich 15 lat non stop ktos taki wykwita - shabba ranks, snow , inner circe. -
pleskot
hej Lusjen Snow i Shaba reszta tez niby nic ale jak oni sie wkrecali to nie bylo szon a pol i ciesze sie ze robimy cos ponadto
pzdr -
Grono.Net
-
Jahlove
-
pleskot
tak czytam i stwierdzam ze rzeczywiscie za krutkie zdania pisze i niewiadomo o co chodzi chociaz ja wiem :):):):) no nic mi chodzi raczej o cala otoczke gacie jamajka.karzdy jest rasta i zaraz sie porzygam jak zobacze jeszcze jadnego hiphopowca,cos w tym stylu ale tego zatrzymac sie nie da,to i niema co sie wczuwac tylko pogodzis ze stanemm
pzdr -
Grono.Net
ja tam jestem RASTA..nawet kiedys blanta palilem sluchajac muzy jamajskiej :) -
Kamil
a ja tam nie doRASTAam do reggalow robionych na jamaice... moze jak ma sie dredy to sie szybciej doRASTA? -
Jahlove
ja miałem dready przez ładnych parę lat i obciąłem, i chyba nie lubię się za bardzo utożsamiać z jakąkolwiek grupą ideologiczną,
chociaż może jeszcze puszczę dreadlocki kiedyś, kto wie, a jestem sobą generalnie -
Anonim
ja mam coś co ma przypominać dreadloki, a można zobaczyć je tu: http://dns.ceto.pl/~jakub/index.php...
wyglądają jak wyglądają, są najzupełniej naturalne, nawet specjalnie ich nie dokręcam, zrobiły się same; )
-
Grono.Net
-
Anonim
robią robią. abstrahując od Twojego zaczepnego komentarza :-), chciałem powiedzieć, że mnie się zaczęły robić właśnie podczas mycia głowy. -
Grono.Net
-
Anonim
bo ich nie masz? :-D ciężko zdredzić 3mm włosa; -) mnie się zaczęły plątać przy myciu i WYCIERANIU włosów ręcznikiem :-) a później tylko delikatne uformowanie w "bobki" a teraz same sobie rosną :-) -
Grono.Net
-
Anonim
z tego to możesz najwyżej afro zrobić, chociaz też mi się wydaje że będzie mało :)
- 1
- 2