Reggae! [15504]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • yabadabas

Siemano! Od niedawna złapałem zajawkę na reagge. Zasze słuchałem hip hopu. A niedawno byłem w pubie rozsiedliśmy się z kumplami , wyjeliśmy zioło i okazało się , że akurat jest wieczór reagge. Wypas!!! Mam prośbę, chciałbym pościągać pare fajnych utwórów. Macie jakieś propozycje ?
  • Biedromek

barrington levy , black uhuru
  • Grono.Net

Hmmmm polecam Lee skratch'a Perrego, Bakszysz, Izrael (klasyka), Beenie man, Capleton. Culture

bless
  • Gumek

hmmm Indios Bravos, Habakuk, UB40
  • Grono.Net

Daddy freddy, Dr. Alimantado, Misty in roots, Gentleman, General Degree,Elephant Man,Sizzla,Bunji Garlin

pozdrawiam !
  • Biedromek

i wiele wiele innych;))))))))
  • yabadabas

Dziękówka za pomoc :)
  • Grono.Net

Ależ nie ma za co dokształcaj się tam :)
  • Biedromek

fajni wykonawcy; dziadek pery jest fajny bo nosi śmieszne ciuchy i czosnek na szyi i ma fajną korone; )))) Jest jeszcze kilku FAJNYCH
  • JungleMan

To ja bym polecił trochę mniej znanych rzeczy:
    Kapteeni Ä-ni, Jukka Poika ja Jenkkarekka - składy z Islandii, bardzo zajefajne :)
  • Zdzis

Sizzla Kalonji, Turbulence, Gentleman. Jeśli słuchasz też hip-hopu, to oni mogą Ci się spodobać.
  • Biedromek

ja to bym zdabowanego wu-tang klana posłuchał
  • Grono.Net

u mnie sie zaczelo od gentelmana - a dokladniej mowiac od usyszenia leave us alone; )
  • Biedromek

a u mnie sie zacięło...od początku
  • Grono.Net

U mnie się zaczeło standard od Boba
  • Grono.Net

alpha blondy :]
  • Anonim

A u mnie od fate, alians i tym podobnych punky reggae.
  • Anonim

No to moje:
    Horace Andy, Gentleman, Max Romeo, Prince Jazboo, Slighty Stoopid (wypasik, akustyczne blueso-reggae z Kaliforni), Macaco (esp.), Tryo (fr.)
    A z Polski naszej jednej jedynej we Wszechświecie to Daab, Habakuk, Indios Bravos, Pozytywna Grupa Reggae, Project Zion, RAP.
    chiba tile
  • mol(oO)

queen omega macka b vavamufin ci siondze bank no i burning spear to ruyt s raga ale najlepszy koncert jaki hiba zagrano z 97 alimantado capleton sizzla zion trainy ale to to ci nie siondzie na swierzo; ]
  • yabadabas

No to teraz , mam ściągania a ściągania. Będę się dokształcał ... :)
| |

UWAGA! Bardzo prosimy nie zakładać tematów z cyklu "znacie?lubicie?co o nich myślicie?". Jeżeli...

Fotki

Miejsca grona (4)