-
yabadabas
Siemano! Od niedawna złapałem zajawkę na reagge. Zasze słuchałem hip hopu. A niedawno byłem w pubie rozsiedliśmy się z kumplami , wyjeliśmy zioło i okazało się , że akurat jest wieczór reagge. Wypas!!! Mam prośbę, chciałbym pościągać pare fajnych utwórów. Macie jakieś propozycje ? -
Biedromek
-
Grono.Net
Hmmmm polecam Lee skratch'a Perrego, Bakszysz, Izrael (klasyka), Beenie man, Capleton. Culture
bless -
Gumek
-
-
Grono.Net
Daddy freddy, Dr. Alimantado, Misty in roots, Gentleman, General Degree,Elephant Man,Sizzla,Bunji Garlin
pozdrawiam ! -
Biedromek
-
yabadabas
-
Grono.Net
-
Biedromek
fajni wykonawcy; dziadek pery jest fajny bo nosi śmieszne ciuchy i czosnek na szyi i ma fajną korone; )))) Jest jeszcze kilku FAJNYCH -
To ja bym polecił trochę mniej znanych rzeczy:
Kapteeni Ä-ni, Jukka Poika ja Jenkkarekka - składy z Islandii, bardzo zajefajne :) -
Zdzis
Sizzla Kalonji, Turbulence, Gentleman. Jeśli słuchasz też hip-hopu, to oni mogą Ci się spodobać. -
Biedromek
-
Grono.Net
u mnie sie zaczelo od gentelmana - a dokladniej mowiac od usyszenia leave us alone; ) -
Biedromek
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
No to moje:
Horace Andy, Gentleman, Max Romeo, Prince Jazboo, Slighty Stoopid (wypasik, akustyczne blueso-reggae z Kaliforni), Macaco (esp.), Tryo (fr.)
A z Polski naszej jednej jedynej we Wszechświecie to Daab, Habakuk, Indios Bravos, Pozytywna Grupa Reggae, Project Zion, RAP.
chiba tile -
mol(oO)
queen omega macka b vavamufin ci siondze bank no i burning spear to ruyt s raga ale najlepszy koncert jaki hiba zagrano z 97 alimantado capleton sizzla zion trainy ale to to ci nie siondzie na swierzo; ] -
yabadabas