Imperio del Reggaeton [1107]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola

W czwartki w godz. 20,50-22,05 w
    Szkole Tańca Tancerze.pl na
    ul. Marszałkowska 3/5 (Warszawa)
    start: 16 XI

Ja osobiście bardzo polecam zajęcia z Sylwią, która prowadzi tutaj reggaeton, są pełne żywiołu, energii :)))
  • Anonim

No i kto sie wybiera??
  • Piotrek

ja sie raczej wbijam :)
  • Anonim

Good, ja wibijam sie w ten czwartek :)
  • Ola

wbijajcie się wbijajcie :D niezapomniane wrażenia was czekają wśród tylu pań :) trochę samby jest i na tych zajęciach, abyście się nie zdziwili; )
  • Ola

aa moi kochani zapomniałam o jednym, w ten czwartek nie będzie Sylwii, więc prawdopodobnie będzie zaserwowana tylko samba, ale w następny czwartek gwarantowany jest ostry reggaetonik; )
  • Anonim

u, a jak oceniasz zajecia? co tam robicie i ile tej samby hehe
  • Anonim

kolejna opcja:

Reggaeton Hardcore w Salsa Factory
    piatek 17:30, start: 24 listopada
    al. Niepodległości 159 lok. 120 (metro Pole Mokotowskie)

http://www.salsafactory.pl/
    zapisy: http://www.salsafactory.pl/salsa_za...

mam zamiar sprawdzic to w ten piatek
  • Ayça

Nowe grudniowe kursy w Tancerze.pl:

taniec brzucha, p. podstawowy, środa 17.55 - 19.10, S. Gorczyca, start: 6. XII
    reggaeton, p. podstawowy, poniedziałek 16.30 - 17.45, S. Gorczyca, start: 11. XII
    samba, p. podstawowy, poniedziałek 17.55 - 19.10, O. Makos, start: 11 XII
    taniec brzucha, p. podstawowy, poniedziałek 20.35 - 21.50, Liljana, start: 11. XII
    salsa solo, p. podstawowy, wtorek 19.30 - 20.45, O. Makos/ K. Tymińska, start 12. XII
    salsa solo, p. podstawowy, środa 17.30 - 18.45, O. Makos, start 13. X
  • islandzka terrorystka

są może jakieś nowe kursy po feriach - gdziekolwiek? chciałabym się zapisać, ale dopiero jakoś w lutym...
  • ale

mozna zawsze dolaczyc do tych grup:

REGGAETON:

Piątek 20:00 - 21:00

lub

Wtorek 11:15-12:15 (rano!)

zajecia prowadzi Raynel Fernandez Ballester- swietny kubanski tancerz
    zajacia sa na Al.Niepodleglosci 159 lok.120 metro Pola Mokotowskie

a od 1 lutego zapraszam do nowej grupy:
    czwartki godz. 18:45 - 19:45 DANCEHALL & REGGEATON
    poziom początkujący, ucze ja czyli: Ale Miodowska start 1.02
  • islandzka terrorystka

o, to prawdopodobnie w lutym się zapiszę, o ile plan zajęć mi się jakoś dziwacznie nie zmieni, super :)
  • Lucjola, Lucjola, ...

hm, ale kurs w piatki o 20:00 w SHO zaczyna sie 19 stycznia, tak? chyba ze to kontynuacja juz istniejącej grupy
  • ale

tak jest tam grupa poczatkujaca, wiec mozna dolaczyc juz w najblizszy piatek, ale poniewaz kurs sie konczy robimy nowy "nabor" wlasnieod 19 rusza nowy poczatkujacy
  • Pan Marcin

na czym polega kurs reggaeton?mam na mysli,ktore tance laczycie?
  • ale

jak kto ktore laczymy? Reggaeton to reggaeton, duzo ruchu ciala - ostrego ruchu ciala-i kroczki w stylistyce hip-hop'owo dancehallowej- nie rozumiem pytania...

a jesli chodzi o nowe kursy u nas to zapraszam w piatki na 20:00, kurs rusza juz w ten piatek! lub na zajecia przed pludniowe we wtorki 11:15 zajecia prowadzi Raynel- swietny kubanski tancerz!

http://sho.pl/
  • Pan Marcin

;;;))))
    nie nie no chodzi mi o to,ze nie ma tanca reggaeton tak jak np "walc","tango", "hip-hop" ................tylko to raczej muza,wiec zastanawialem sie jak to wyglada.

ok,dzieki za info.
  • ale

acha! generalnie wyglada to bardzo sexy- wpadnij na zajecia to sie przekonasz :)
  • Pan Marcin

tak wiem,ze bardzo sexy,bo widzialem fotki.wlasnie czegos takiego szukalem.

w piatek do 20:30 mam trening,a rano jestem w pracy,

ale musze cos wymyslec....
  • ale

zapraszam do nowej swierzutkiej grupy reggaetonowej!

Srody 20:00 Reggaeton początkujący Raynel Fernandez Ballester, startuje juz w najblizasza srody, czyli dokladnie 14 lutego w same walentynki :)

zapraszam! Szkoła Tańców Karaibskich al. Niepodległości 159 lok. 120
  • 1
  • 2
| |

http://www.facebook.com/imperiodelr... Dolacz do fanow! Lo Mejor Del Genero. Reggaeton to g...

Fotki

Miejsca grona (2)