- 1
- 2
-
Gdybyście mieli wybrać tylko jeden, jedyny, najlepszy ze wszystkich waszych reggaetenowych doświadczeń...
Który by to był ? -
Monika_I
-
jaka cisza... :/
ja się jeszcze zastanawiam bo sama sobie rzuciłam wyzwanie niewiele się wcześniej zastanawiając
Wisin y Yandel - Rakata... może dla mnie to będzie to :)
czy uważacie ze mozna za takich hit wszechczasow uznac Gasoline dlatego ze znaczaco spopularyzowala reggaeton na swiecie ? -
Kamil
tymczasowo:
Clan 537 - Habia una vez... La Caperucita
ale czy to mój kawałek wszechczasów? sam nie wiem
odjechany niezle i ulubiony na pewno, choc pewnie do czasu... :) -
-
Monika_I
nie lubie Gasoliny,ale chyba jednak mozna ja uznac za ten najwazniejszy (nie najlepszy) kawalek. Bo to wlasnie z nim identyfikuje sie caly gatunek (inna sprawa czy slusznie czy nie), jest wlasciwie kwintesencja reggaetonu.
Z kolei za najlepszy kawalek uznalabym "Dale, Don, dale"
-
CeTeeS <Szamani Sp. z.o.o.>
-
Anonim
-
Anonim
Loco, Rakata jak najbardziej popieram, osobiście dałabym Noche de sexo, a co tam; ) -
Gosz
-
Anonim
A co do Gasoliny, to aż tak nie lubię, a i podejrzewam, że i tak sporo osób znających Gasolinę i tak nie wie, że (i co to) reggaeton, już bardziej Culcha Candela chyba spopularyzowała bo nazwała po imieniu; P -
Anonim
-
Anonim
Piosenka "Deja quitarte la ropa" Dalmata.
Johnny Prez - Vamos A Meterle/Vamos A Dejarlo (2002)- przeróbka piosenki Ricarda Montatanera :)
Hector El Father Ft Yomo - Dejale Caer To' El Peso (Naldo, Yomo dale dejale caer to el peso...) :)
Naldo - Voy
Wisin y Yandel Ft. Franco De Vita - Oye Donde Esta el Amor
Johnny Prez - "No Vas A Poder" z albumu (KnocKout)
Cheka - Sin su amor
i inne. Nie da się wymienić :) za dużo tych najlepszych kawałków :)
aha jeszcze nasz POLSKI kawałek Reggaetonowy !!
ROCA CRAiL feat. DiTLU - NUMEREK; P -
Anonim
-
Aleksandra y Larry
Wisin y yandel - Sexy movimiento i Pegao
Tony Dize - Vamos a hacerlo (tekst piosenki bardzo caliente) Avisame też jest OK :)
Julio Voltio - Ojalai
-
Kitty
Rakata jak najbardziej plus Pegao; ) zaproponowalabym "Salió el sol", ale Don odszedl od typowego schematu... :D -
Anonim
-
*Hiszpaneczka*
-
SuperOll
-
Anonim
-
ANONIM
- 1
- 2