Imperio del Reggaeton [1107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • krzys35

Nie wiem czy to typowa muzyka reggaeton ,ale świetne kawałki ma zespół La Factoria ,
  • Ludmiłka

moją pierwszą piosenką byla "Angelito vuela " Don Omara- kocham ją juz 2 lata..." Rakata" też mistrzostwa , lecz preferuje Remix z Pitbullem , a nie oryginał..." Sexy MOvimiento " - klasa...
    Ostatnio to się jaram "Calm My Nerves [ El Pentagono ]" - oczywiście , że autorstwa King of KINGS :))))))
    pozdrawiam wszytkich miłosników tej cudownej muzyki :*
  • Anonim

Pierwszym kawałkiem reggaetonowym który słyszałem była gasolina, więc mam do niej niejako sentyment, ale dla mnie zawsze najlepszą nutą będzie "na de na" - Khriz y Angel :)
  • Anonim

Trudny wybór, pierwszy kawałek Daddy Yanke z Pitbullem i Lil Jonem. Ale chyba najlepsza jest Rakata WY z Pitbullem (bez Ja rule'a bo zwrotkę zmarszczył i flow ma lipny do reggaetonu:)
  • Anonim

Dla mnie Rakata, jedyna i oryginalna - być może dlatego, że to był mój drugi z kawałków reggaetonowych zaraz po "Conteo" Don Omara ^^
  • Anonim

Napewno coś z WY Pa'l mundo:
    -Rakata
    -El Telefono
    -Burn it up
    -Noche de sexo
    -Mirala bien

Lepszej płyty nie było. Jeśli ktoś zna chętnie się dowiem.

Świetna jest jeszcze płyta Franco el Gorilla, który jak dzisiaj czytałem plotkuje a właściwie jest pewny, że Don Omar to gej.
  • Marta!

Franco el Gorilla, który jak dzisiaj czytałem plotkuje a właściwie jest pewny, że Don Omar to gej

xD jak on ma żonę
  • Marcel ...

Culcha Candela - Quisiera
    Daddy Yankee - Descontrol
    Don Omar - Danza Kunduro
    Wisin & Yandel - Estoy enamorado
    Jayko - Sex
    Angel Y Khriz - Yo No Soy Tu Juguete
    Tito El Bambino - Caile
  • Marcel ...

Chapa C :
    -Mirame
    -Eres tu
    -No puedo
    -lloraras por mi
    Rakim Y Ken-Y - Dime
    Aventura - Dile al amor
    Tony Dize - Permitame
    Pachanga - Como estas
    Pachanga - I don't like a reggae ton
| |

http://www.facebook.com/imperiodelr... Dolacz do fanow! Lo Mejor Del Genero. Reggaeton to g...

Fotki

Miejsca grona (2)