-
krzys35
Nie wiem czy to typowa muzyka reggaeton ,ale świetne kawałki ma zespół La Factoria , -
Ludmiłka
moją pierwszą piosenką byla "Angelito vuela " Don Omara- kocham ją juz 2 lata..." Rakata" też mistrzostwa , lecz preferuje Remix z Pitbullem , a nie oryginał..." Sexy MOvimiento " - klasa...
Ostatnio to się jaram "Calm My Nerves [ El Pentagono ]" - oczywiście , że autorstwa King of KINGS :))))))
pozdrawiam wszytkich miłosników tej cudownej muzyki :* -
Anonim
Pierwszym kawałkiem reggaetonowym który słyszałem była gasolina, więc mam do niej niejako sentyment, ale dla mnie zawsze najlepszą nutą będzie "na de na" - Khriz y Angel :) -
Anonim
Trudny wybór, pierwszy kawałek Daddy Yanke z Pitbullem i Lil Jonem. Ale chyba najlepsza jest Rakata WY z Pitbullem (bez Ja rule'a bo zwrotkę zmarszczył i flow ma lipny do reggaetonu:) -
-
Anonim
Dla mnie Rakata, jedyna i oryginalna - być może dlatego, że to był mój drugi z kawałków reggaetonowych zaraz po "Conteo" Don Omara ^^ -
Anonim
Napewno coś z WY Pa'l mundo:
-Rakata
-El Telefono
-Burn it up
-Noche de sexo
-Mirala bien
Lepszej płyty nie było. Jeśli ktoś zna chętnie się dowiem.
Świetna jest jeszcze płyta Franco el Gorilla, który jak dzisiaj czytałem plotkuje a właściwie jest pewny, że Don Omar to gej. -
Marta!
Franco el Gorilla, który jak dzisiaj czytałem plotkuje a właściwie jest pewny, że Don Omar to gej
xD jak on ma żonę -
Marcel ...
Culcha Candela - Quisiera
Daddy Yankee - Descontrol
Don Omar - Danza Kunduro
Wisin & Yandel - Estoy enamorado
Jayko - Sex
Angel Y Khriz - Yo No Soy Tu Juguete
Tito El Bambino - Caile -
Marcel ...
Chapa C :
-Mirame