-
K.
Witam !
Wie ktos moze czy w Warszawie sa jakies imprezy gdzie graja reggaeton ?
Bo obecnie jeszcze w Nowym Jorku siedze i zapierdzielam na takowe po kilka razy w tygodniu, ale zaraz musze wracac do Warszawy :(
pozdrawiam wszystkich zafascynowanych ta muzyka :) -
>nomeolvides<
Ja widziałam na plakacie ze mają być w klubie Selekcja imprezy z muzyką reggaeton,ragga itp...Ale nie wiem jak to bedzie...Jak to powiedziała Klauduśka:"Puszczą pare razy Gasolinkę i taka impreza reggaetonowa!"; -D -
K.
aha :)
ja tam raz bylem na tej ich imprezie - jedna z pierwszych i reggaetongow nie puszczali , ale trudno, zobaczymy - jak cos to tam pogadac trzeba bedzie z organizatorami i sam za konsolete sie wbije :) -
asi4k
Hej Kamil a gdzie sie bawisz w ny? exit czy copacabana... a moze jakies inne wynalazki..? -
-
K.
W EXIT-cie bylem tylko raz, ale to byla impreza bardziej hip-hopowa niz reggaetongowa - a tak wogole to maja tam fajne imprezy reggaetongowe ?
Bawilem sie w Copocabanie (czwartek) i klubie DEEP (niedziela) - w DEEP-ie jest zajebiscie. W Copocabanie tez tylko ze we czwartek sa College Party wiec duzo mlody - ale i tak zajebiscie.
Tak pozatym to troche za krotko tutaj jestem zeby obczaic troche wiecej imprez. Ale moze nastepnym razem jak zawitam do NY to sie bardziej rozgladne :)
A tak jeszcze przed wyjazdem to pewnie pojde wlasnie we czwartek na impreze i w niedziele - chociaz tak sie dziwnie czuje czasami jako jedyny bialy na takich imprezach (raz widzialem innego bialego na jednej imprezie) :)))
A ty rowniez w Nowym Jorku odwiedzilas lub odwiedzasz jakies imprezy reggaetongowe ? Jezeli tak to podziel sie wrazeniami jesli mozesz :)
pozdrawiam. -
asi4k
W Exicie jesli reggeaton to w soboty...
Co do Copy to sie zgadza, w czwartki duzo mlodych BUT panie free all night, kurcze a moze mi sie z piatkiem popieprzylo, ze free all night.. Anyway
Gdzie jest club Deep?
Ooo i jeszcze sa fajne imprezki w Fort Lee w klubie Tribecca...
A biali? Procentowo to mniejszosc oczywiscie no ale na pewno jakies okolo 25% cal9sci.. tak mi sie wydaje z obserwacji przynajmniej .. albo pijana bylam i mi sie dwoilo :PPP
Pozdr >> -
K.
Dokladny adres klubu DEEP to 16 W 22nd St. W niedziele impreze patronuje ta sama stacja radiowa co patronuje czwartkowym imprezom w Copacabana (czyli La Kalle 105.9 :) oraz gra rowniez ten sam DJ-ej (DJ Casanova czy jakos tak :) - wiec jest zajebiscie - dodatkowo maja tam taka mala scene na ktorej panie zaczynaja pozniej tanczyc - i czesto tancza GO-GO - ale tutaj w przeciwienstwie do Copacabana nie tancza wynajete panie tylko normalnie te co przyszly na impreze - ktora chce - w zasadzie o 2 nad ranem na tej scenie jest maly tlumik pan :)
Klub tak w sumie wyglada na ekskluzywny - aha i maja jeden z najlepszych systemow dzwiekowych w Nowym Jorku (nie wiem kto to ocenial) - sprawdzilem to chyba prawda, bo naprawde na parkiecie czuc basy (czuc jak fale dzwiekowe odbijaja sie od skory :)
EXIT-a moze jeszcze w takim razie rowniez sprawdze s sobote, natomist o Tribecce nawet nie slyszalem - moze tez sprawdzic jeszcze zdaze.
Natomiast z tymi bialymi to kurcze wydaje mi sie ze az 25% nie bylo (w sumie to mowilem o mezczyznach a nie bralem pod uwage kobiet :) - ale zauwazylem ze niektorych latynosow latwo pomylic z bialymi :)
Pozdrawiam. -
El mas repa
Trochę reggaeton grają w Sheesha Lounge...jak byłem w srodę to słyszałem m.in Don Omar, Daddy Yankee, Hector El Bambino itp, ale wiadomo ze potańczyć to tam cięzko -
asi4k
ok thx za info...
w takim razie w niedziele wpadne do DEEP :)
can't wait -
K.
no to milo :)
ja tez juz nie moge sie doczekac bo wczorajsza impreza w Copocabana byla taka w sumie srednia (niestety zaczely sie inne, konkurencyjne imprezy dla collage teens w miescie, wiec troche mniej ludzi bylo niz zazwyczaj).
i tylko mala przestroga - tam tak przed 1 nad ranem to nie ma bardzo duzo ludzi, wiec zeby sie nie zdziwic - i nie wiem jak o tej godzinie kolejka przed klubem.
Ja w kazdym badz razie wbijam sie okolo 11.30 zawsze i wtedy z 15 minut w kolejce tylko - no i tam sobie z godzinke czekam az ludzi najdzie. -
asi4k
-
K.
szczerze mowiac to nie wiem dokladnie - napewno nie do 3 - zawsze wychodzilem kolo 3.30 bo nie moglem dluzej zostac (niestety w poniedzialek trzeba bylo jakos wstac nie za pozno :( ) wiec mozliwe ze do 5 - lub moze do 4 - ale mam nadzieje ze do 5 bo tym razem nie bede mial ograniczenia czasowego :)
pozdrawiam. -
!! ..:: KDJD ::.. !!
wczoraj byłam na imprezie brazylijskiej w organzie i sheesha. w tym drugim klubie leciał w większości reggaeton!! <wow> byłam w szoku, bo przeważnie to tylko gasolina leci [o ile w ogóle :S]. tam są co środę takie imprezy. polecam klubik, bo klimacik fajny [z fajkami wodnymi; )] wstęp chyba free. ale nie jestem pewna...
buziaki -
El mas repa
w Sheesha wstęp jest free;
ten weekend był wyjątkowy bo tak to w piątki i soboty puszczają tam arabską muzę, ale jak wczesniej pisałem w kazdą środe mozna tam sobie posłuchać trochę reggaetón i w ogóle muzyki latynoskiej
-
>nomeolvides<
-
!! ..:: KDJD ::.. !!
no ba :D:D!! szkoda tylko, że w śr. co za głupi dzień na imprezy! ale któregoś wieczoru wbijamy tam na pewno :D!! -
El mas repa
ale nie tylko grają tam reggaeton, od razu ostrzegam ...a jesli grają to wolniejsze kawałki -
K.
Tamta impreza w klubie DEEP to byla ostra balanga - nawet Damien Jr. Marley zaspiewal na zywo swoj hit WELCOME TO JAMROCK (to reggae a nie reggaeton :) ) i wstep chyba byl drozszy niz zwykle, i ludzi tyle to tam nie widzialem jeszcze - ale warto bylo - zajebista impreza jak dla mnie na pozegnanie NYC :)
Teraz w Warszawie sie wybiore na pare imprez sprawdzic jak naprawde jest z tym reggaetongiem tutaj wiec jak jeszcze jakis klub nie byl wymieniony to prosze pisac...
pozdro. -
Rafał
Ciężko w Wawie wynaleźć Dj'a , który by puszczał reggaeton , a nie tylko myślał ze go puszcza i wie coś o tym....
Nawet jak początkujący organizator :P chciałby taką impreze z taką muzą zorganizować to nie ma jak znaleźć Dj'a a amatorki nie chce odwalać (choć amator:P ale trzeba pozory zachować) -
3 months to go