Imperio del Reggaeton [1107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !! ..:: KDJD ::.. !!

też bym poszła!
  • afro.cat.

no i byl ktos ?
  • ja nie mogłem... ale na nastepna idziemy na 100%!!
  • afro.cat.

heheh (;
  • Pan Marcin

czyli,ze sa te imprezy ogolnie,czy nie ma?
  • Anonim

Ogólnie to chyba jakieś pojedyńcze raz na jakiś czas w bliżej nieznanych mi klubach i ogolnie zapewne a raczej na pewno są slabo reklamowane bo jakbym wiedziala to bym chodzila,proste....teraz to mozna jedynie liczyc na jakies również pojedyńcze kawalki na imprezach jakis latynoskich albo reggae'owych czy w klimacie r'n'b ,czyli ogolnie LIPA!a szkoda,wielka szkoda.
  • Pan Marcin

AAAA Magdaleno pamietam Ciebie,juz cos,gdzies pisalismy;)
    Noooo wiem jakos takie to nie wyczute jeszcze tutaj.(Przepraszam za naduzycia gramatyczne;)
    Szkoda
  • Anonim

Ja też Ciebie Marcinie pamiętam,hehe...i "nie wyczute" to idelane określenie,bo ludzie wiedzą ze bije dzwon tylko nie wiedzą w ktorym kościele....ja to juz nie wiem co zrobic,żeby takie klimaty weszly na stale do repertuaru klubów...chyba sama musze jakis otworzyć,o nazwie np "Yo soy tu Maestro",o!hehe;)
  • El mas repa

raczej kiepska nazwa na klub :P
  • Pan Marcin

a wg mnie bardzo dobra;P
  • El mas repa

A ja będę się upierał, że niezbyt dobra, ale i tak bym zajrzał do takiego klubu :P
  • Anonim

Skoro moja kiepska...to może Rafale Ty coś lepszego wymyslisz,hm? :>....ewentualnie może być "perreo":]
  • El mas repa

Perreo może być; ) Ja proponuję np Boricua, La Meca, Bellaco, Dembow, Aventura albo Rakata (chociaż jakby nasz kochany prezydent z Gorzowa się dowiedział co oznacza ta nazwa to zamknąłby klub :P). To teraz czekam na krytykę; )
  • Anonim

1.Perreo
    2.Boricua
    3.Rakata
    ...taka kolejność mi odpowiada:]...reszta propozycji mnie się nie spodobuje:]....no...to kiedy otwieramy...albo nie,moze jeszcze ustalmy jak ma wyglądać wnętrze...czekam na propozycje:]
  • El mas repa

Nazwa Perreo jest już zastrzeżona, więc wygrywa moja propozycja :P A wnętrze ma wyglądać ładnie :)
| |

http://www.facebook.com/imperiodelr... Dolacz do fanow! Lo Mejor Del Genero. Reggaeton to g...

Fotki

Miejsca grona (2)