-
!! ..:: KDJD ::.. !!
-
afro.cat.
-
-
afro.cat.
-
-
Pan Marcin
-
Anonim
Ogólnie to chyba jakieś pojedyńcze raz na jakiś czas w bliżej nieznanych mi klubach i ogolnie zapewne a raczej na pewno są slabo reklamowane bo jakbym wiedziala to bym chodzila,proste....teraz to mozna jedynie liczyc na jakies również pojedyńcze kawalki na imprezach jakis latynoskich albo reggae'owych czy w klimacie r'n'b ,czyli ogolnie LIPA!a szkoda,wielka szkoda. -
Pan Marcin
AAAA Magdaleno pamietam Ciebie,juz cos,gdzies pisalismy;)
Noooo wiem jakos takie to nie wyczute jeszcze tutaj.(Przepraszam za naduzycia gramatyczne;)
Szkoda -
Anonim
Ja też Ciebie Marcinie pamiętam,hehe...i "nie wyczute" to idelane określenie,bo ludzie wiedzą ze bije dzwon tylko nie wiedzą w ktorym kościele....ja to juz nie wiem co zrobic,żeby takie klimaty weszly na stale do repertuaru klubów...chyba sama musze jakis otworzyć,o nazwie np "Yo soy tu Maestro",o!hehe;) -
El mas repa
-
Pan Marcin
-
El mas repa
A ja będę się upierał, że niezbyt dobra, ale i tak bym zajrzał do takiego klubu :P -
Anonim
Skoro moja kiepska...to może Rafale Ty coś lepszego wymyslisz,hm? :>....ewentualnie może być "perreo":] -
El mas repa
Perreo może być; ) Ja proponuję np Boricua, La Meca, Bellaco, Dembow, Aventura albo Rakata (chociaż jakby nasz kochany prezydent z Gorzowa się dowiedział co oznacza ta nazwa to zamknąłby klub :P). To teraz czekam na krytykę; ) -
Anonim
1.Perreo
2.Boricua
3.Rakata
...taka kolejność mi odpowiada:]...reszta propozycji mnie się nie spodobuje:]....no...to kiedy otwieramy...albo nie,moze jeszcze ustalmy jak ma wyglądać wnętrze...czekam na propozycje:] -
El mas repa
Nazwa Perreo jest już zastrzeżona, więc wygrywa moja propozycja :P A wnętrze ma wyglądać ładnie :)