Imperio del Reggaeton [1107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !! ..:: KDJD ::.. !!

słyszałam kawałek r kelly'ego i luney tunes. gdyby nie luney to r kelly byłby jak zwykle do dupy, a tak bity reggaetonowe dodają życia tej piosence...
  • Anonim

twórcy hit-u nie maja pojecia o reggeatonie. to laicy kompletni i dyletanci...
  • A

ja nie mówię że to był czysty żywy reggaeton, tylko że był rytm (nie wiem jak to rozpisać hehe ale coś w stylu pum - pumpum) LOL
  • !! ..:: KDJD ::.. !!

nie no jeżeli polacy zaczną brać się za muzykę która totalnie ich nie odtyczy to będzie to już serio kompletne dno dna..
    niech przy tworzeniu reggaetonu zostaną ci, którzy naprawdę się znają na tym!!
  • K.

na tym i tak nikt tak naprawde dobrze sie nie zna - bo to jest polaczenie wielu stylow muzyki (hip-hop, reggae i inne) - wiec mimo wszystko sam reggaeton jest sztuczny troche - wiec nie przesadzajcie; )

niech kazdy robi to co lubi !!!
  • Anonim

pisałem o utworze hit, ze nie jest podobny do reggaetonu ani ciut-ciut, bo mialem nieprzyjemnosci w zyciu poznac twórców tego hitu watpliwego...i to sa totalni ignoranci reggaetonowi; )

• Don Livido

dlaczego wszyscy piszą reggaeton? przecież to latynoska muza ciałem i duszą, nawet portorykańczycy piszą ją z hiszpańska nie mówiąc już o ziomalach z Caracas. Reguetón!!
    Y punto en boca! Viva el perreo!!
  • divalo

cytuje: "Jupik - Lubelski artysta związany przez przeszło dekadę swej działalności z wieloma projektami (Co. Combo, 311) pracuje obecnie nad swoim solowym materiałem w klimacie reggaeton-dancehall-zouk. Energia, którą przekazuje podczas licznych imprez na terenie całego kraju – to jego znak rozpoznawczy."
    http://www.independent.pl/muzyka/ak...

ktos wie co to to ?
  • Monika_I

Ech, jakos ciezko jest mi sobie wyobrazic reguetón w polskim wydaniu; )
    Co do R.Martina to wcale nie uwazam,zeby byl ciotą. Na MTV unplugged pokazal,ze ma klase, a "Drop it on me" i "I don't care" to mistrzowskie kawalki, jedne z moich ulubionych.
    A propos J.Lo,Brit itp. to pragne zauwazyc,ze Wisin y Yandel zrobili remix "Stars are blind" niejakiej Paris H...
  • Piotrek

wg mnie ten kawalek 210 - "H.I.T." jest wporzadku, sam chcialbym go uslyszec na imprezie. Dobrze ze wogole ktokolwiek robi takie numery.. Chyba ze sie nie znam i jest ktos kto robi w Polsce tylko taka muzyke...?
    No ale na pewno to nie jest reggaeton. Sam nie wiem jak to sklasyfikowac, ale nie wszystko musi byc sklasyfikowane, no nie?
| |

http://www.facebook.com/imperiodelr... Dolacz do fanow! Lo Mejor Del Genero. Reggaeton to g...

Fotki

Miejsca grona (2)