Imperio del Reggaeton [1107]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • #^$&%#&$#^#$

zapraszam na impreze 17 listopada, nie mowie ze bedzie tylko reggaeton ale bedzie go sporo, http://www.klubpanska97.pl do klub panska 97 zapraszam od godz 21, wstep 12 zl. (jesli bede mial pewnosc zainteresowania ludzi reggaetonem w sensie ze beda chodzic na imprezy, nie ma problemu dajcie znac i taka zrobie). Pozdrawiam !
    jakby co to pytajcie.
  • 3 months to go

gdyby nie to ,że do Warszawy mam spory kawałek :)
  • #^$&%#&$#^#$

:( ale w kazdym razie przeslij wiadomosc dalej ! :)
  • 3 months to go

pewnie :)
  • Anonim

nie wiem czy bede mogla sie wtedy pojawic...niestety ...ale powiem znajomym! i jesli bedzie taka to nastepnym razem wbije! :D
  • !! ..:: KDJD ::.. !!

szkoda, że w czw... trochę średnio mi to pasuje [<nauka> :S]. ale we'll see :D
  • Rafał

bedzie zapewne innego organizatorstwa...i wtedy reggaeton bedzie motywem przewodnim a salsa czy hh bedą tylko dodatkiem...wszystko w planach, chyba na nowy rok dopiero, bo przed swietami wyrobic sie ni da

wiec cierpliwości Warszawo
  • #^$&%#&$#^#$

co sie nie da? jajaja a ja mowie ze da sie...nawet przed swietami, tylko musze miec pewnosc co do ludzi, bo mimo wszystko to biznes, nie da sie poprostu robic "proby"
  • Rafał

wiem o co cho , bo w tym samym siedze :P

w biznesie trzeba po pierwsze ryzykować....
  • #^$&%#&$#^#$

otoz to panie kolego otoz to...
  • El mas repa

dzisiaj w Indeksie będzie impreza latynoska i trochę reggaetonu będzie leciało. Impreza zaczyna się o 22
  • 3 months to go

i jak było?

właśnie też bym chciała widzieć!
  • Don Livido

Wszyscy znamy Don Omara, Hectora & Quique, Luni Tunes, Noriegę, Papi Sancheza.
    Dzisiaj chciałem wam polecić kawałek innego nestora tejże muzy: Mr. Brian "Ando buscando" Posłuchajcie a nie zawiedziecie się, już pierwsze rytmy jak gość zarzuca "dj angel, suelta la music porke ando en busca de la chica mas hermosa.." sugeruje świetny taneczny kawałek
  • El mas repa

2 grudnia (piatek) w Punkcie impreza latynoska. Reggaeton oczywiście będzie, ale jego ilość zależeć będzie od tego czy ludzie będą się przy nim bawić!

widze, że impreza jakoś za dobra to nie była bo nikt nic o niej nie napisał... :S ehh można się było tego spodziewać...

3.12. w sob jest impreza brazylijska w Organzie, Sheesha i Lemonie!! świetnie tam było w lato więc gorąco polecam!!!
    więcej na str. http://www.festabrasil.pl/festa_pl/...
  • El mas repa

a o którą imprezę Ci chodzi? Pańska czy Indeks?

ciężko, żeby o indeks chodziło, skoro w indeksie dopiero będzie... kacha [moja przyjaciółka] uważa, że w indeksie to średnie raczej imprezy są...
  • El mas repa

W Indeksie już była; ) Teraz będzie w Punkcie.
  • El mas repa

ktoś nieuważnie czyta wpisy :P
  • 1
  • 2
| |

http://www.facebook.com/imperiodelr... Dolacz do fanow! Lo Mejor Del Genero. Reggaeton to g...

Fotki

Miejsca grona (2)