Imperio del Reggaeton [1107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

przeboski:D uwielbiam:D cały czas słucham:P mmm daddy yankee, don omar, nina sky... i jeszcze ich tam duuużo:D
  • dziuniex

rany...to jest taki mjuzik ze mi nogi same chodza...nawet o 6 rano w skm-ce przytupuje sobie :)
  • Janette

reggaeton jest zajebisty! eh i ten rytm :)
  • marzen

jak tu sie nie jarac kiedy dupa sama podskakuje! ja cale szczescie nie musialam nigdzie wyjezdzac zeby go odnalezc i od tej pory ani rusz bez niego w uszach:D
  • divalo

moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego w takich kawalkach bardzo czesto melodia jest w innej tonacji niz to co jest "rapowane"/"spiewane" ???
    to tak ma byc ???
    bo mi jako osobie "dobrze slyszacej" uszy wiedna...
    i jest to najczestszy powod przez ktory przestaje sluchac jakiegos kawalka...

oczywiscie nie dotyczy to wszystkich kawalkow reaggetonowych
    ale jest tak chociazby w "Rakata" czy "Pam Pam" (Wisin y Yandel)
  • Spaceship Iglesias Julio

tego calde i tatus jankes wymiataja, no i cala banda portorykanskich zboczencow, PERRO PAPI PERRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

Rarara; p Uwielbiam tą muzykę, którą moją siostra nazywa "szamba - bamba"; p
  • www.dancehallqueen.pl

Jaram sie jaram:) i dlatego ciagle jaram:)hehehe
    pozdrowienia dla wszystkich tez jarajacych sie tym co ja:)
  • Pawel

Reggaeton jest najlepszy. A jeszcze bardziej dlatego, że niesamowicie harmonijnie treść współgra z formą; P
| |

http://www.facebook.com/imperiodelr... Dolacz do fanow! Lo Mejor Del Genero. Reggaeton to g...

Fotki

Miejsca grona (2)