-
ola
czy ktos z was ma jakies doswiadczenie z kursami reggaetonu w warszawie? z tego co wiem, do wyboru sa Salsa Libre, SHO i Riviera. W zeszlym roku chodzilam do SHO (Raynel Fernandez) ale moze ktos z was ma ochote podzielic sie opiniami co do reszty?:) -
Anonim
Aciliz Aciliz i jeszcze raz Aciliz! Nieważne, czy w Rivierze, czy w Salsa Libre. Najlepsza nauczycielka tańca, jaką w życiu spotkałam. -
Gosz
-
*Hiszpaneczka*
-
-
dorota
-
Gosz
-
dorota
-
Gosz
ja środa 9.30 politechnika:)
no wycisk konkretny jest, ale fajnie! no i już się elementy mapale pojawiają;D -
dorota
ja w ten wtorek mialam dopiero pierwsze zajęcia... :d
i zamierzam chodzic dalej :p -
Anonim
>dorota.. napisała:
>wtorkowa, na 14.30 na Stokłosach; ) a Ty ?
ja też, ale na pierwszych zajęciach nie mogłam być. ale skaczę z Aciliz już od jakiegoś czasu, więc mam nadzieję, że nadrobię zaległości :)
-
*Hiszpaneczka*
myślicie że cały czas można zapisać się na ten kurs?czy już ciężko będzie nadrobić? -
dorota
jak napisalam, grupa wtorkowa miala dopiero pierwsze zajecia, i sadze ze sa jeszcze miejsca, wiec zapisz sie jak najszybciej to spokojnie nadrobisz :p
a w innych grupach to nie wiem jak jest, niektorzy tez dopiero zaczeli niedawno wiec pewnei tez da sie nadrobic; ) -
Gosz
do nas też myślę że bez problemu można - odbyły się dopiero dwa zajęcia a grupa nie jest duża
swoją drogą myślałam nad tą wtorkową grupą na stokłosach - zapewne na zajęciach jest to samo? w sensie np piosenki do której układ ma być? -
dorota
w kazdej grupie jest to samo chyba; o nie wiem czy piosenki te same , bo nie jestem we wszystkich grupach; ]
do wtorkowej chodzi jakies hm... 12 osób? jezeli nie mniej. wiec spokojnie mozna sie dopisac :D -
Anonim
>dorota.. napisała:
>do wtorkowej chodzi jakies hm... 12 osób? jezeli nie mniej.
>wiec spokojnie mozna sie dopisac :D
I bardzo dobrze, nie lubię przepełnionych grup. Będzie gdzie skakać :D -
dorota
-
Anonim
Ja chcę sobotę, bo w soboty śmigam na reggaeton do Aciliz do Salsa Libre. :) -
dorota
to Ty i do Salsa Libre i do Riviery ?:) a jak jest w ogole w Salsa Libre ? :p -
Anonim
krócej :(
i to mi się najmniej podoba (zajęcia trwają tylko godzinę i 15 minut, niby różnica niewielka, ale przez te dodatkowe 15 minut jednak można jeszcze sporo poskakać). ale zajęcia trwają już od pewnego czasu, więc mamy coraz bardziej skomplikowane skakanie :)
(a ja do Riviery i Salsa Libre nie tylko na reggaeton, jeszcze na afrokolumbijskie i sambę) -
*Hiszpaneczka*
no to ja się na bank dopisuję;) tylko nie wiem co wybrać czy rivierę czy salsa libre... ale to jeszcze pomyślę;) do zoba na zajęciach;)