Imperio del Reggaeton [1107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ola

czy ktos z was ma jakies doswiadczenie z kursami reggaetonu w warszawie? z tego co wiem, do wyboru sa Salsa Libre, SHO i Riviera. W zeszlym roku chodzilam do SHO (Raynel Fernandez) ale moze ktos z was ma ochote podzielic sie opiniami co do reszty?:)
  • Anonim

Aciliz Aciliz i jeszcze raz Aciliz! Nieważne, czy w Rivierze, czy w Salsa Libre. Najlepsza nauczycielka tańca, jaką w życiu spotkałam.
  • Gosz

niom, ja do Riviery u tej pani się zapisałam:)
  • *Hiszpaneczka*

a ile kosztuje takie coś??;)
  • dorota

http://www.taniec.net/?sub=cennik

ja tez w Rivierze; ) nauczycielka rzeczywiscie fajna :d
  • Gosz

a która grupa:)?

"duuuzio pupećka" trza robić; D
  • dorota

wtorkowa, na 14.30 na Stokłosach; ) a Ty ?

hahaha :D
  • Gosz

ja środa 9.30 politechnika:)

no wycisk konkretny jest, ale fajnie! no i już się elementy mapale pojawiają;D
  • dorota

ja w ten wtorek mialam dopiero pierwsze zajęcia... :d
    i zamierzam chodzic dalej :p
  • Anonim

>dorota.. napisała:
    >wtorkowa, na 14.30 na Stokłosach; ) a Ty ?

ja też, ale na pierwszych zajęciach nie mogłam być. ale skaczę z Aciliz już od jakiegoś czasu, więc mam nadzieję, że nadrobię zaległości :)
  • *Hiszpaneczka*

myślicie że cały czas można zapisać się na ten kurs?czy już ciężko będzie nadrobić?
  • dorota

jak napisalam, grupa wtorkowa miala dopiero pierwsze zajecia, i sadze ze sa jeszcze miejsca, wiec zapisz sie jak najszybciej to spokojnie nadrobisz :p

a w innych grupach to nie wiem jak jest, niektorzy tez dopiero zaczeli niedawno wiec pewnei tez da sie nadrobic; )
  • Gosz

do nas też myślę że bez problemu można - odbyły się dopiero dwa zajęcia a grupa nie jest duża

swoją drogą myślałam nad tą wtorkową grupą na stokłosach - zapewne na zajęciach jest to samo? w sensie np piosenki do której układ ma być?
  • dorota

w kazdej grupie jest to samo chyba; o nie wiem czy piosenki te same , bo nie jestem we wszystkich grupach; ]

do wtorkowej chodzi jakies hm... 12 osób? jezeli nie mniej. wiec spokojnie mozna sie dopisac :D
  • Anonim

>dorota.. napisała:
    >do wtorkowej chodzi jakies hm... 12 osób? jezeli nie mniej.
    >wiec spokojnie mozna sie dopisac :D

I bardzo dobrze, nie lubię przepełnionych grup. Będzie gdzie skakać :D
  • dorota

aaa.. ja chce juz wtorek; D
  • Anonim

Ja chcę sobotę, bo w soboty śmigam na reggaeton do Aciliz do Salsa Libre. :)
  • dorota

to Ty i do Salsa Libre i do Riviery ?:) a jak jest w ogole w Salsa Libre ? :p
  • Anonim

krócej :(

i to mi się najmniej podoba (zajęcia trwają tylko godzinę i 15 minut, niby różnica niewielka, ale przez te dodatkowe 15 minut jednak można jeszcze sporo poskakać). ale zajęcia trwają już od pewnego czasu, więc mamy coraz bardziej skomplikowane skakanie :)
    (a ja do Riviery i Salsa Libre nie tylko na reggaeton, jeszcze na afrokolumbijskie i sambę)
  • *Hiszpaneczka*

no to ja się na bank dopisuję;) tylko nie wiem co wybrać czy rivierę czy salsa libre... ale to jeszcze pomyślę;) do zoba na zajęciach;)
| |

http://www.facebook.com/imperiodelr... Dolacz do fanow! Lo Mejor Del Genero. Reggaeton to g...

Fotki

Miejsca grona (2)