-
#^$&%#&$#^#$
eeee tam, taki kurs to non sens, akurat jesli chodzi o reggaeton to jak czujesz rytm to juz sie ruszasz, nauczenie sie krokow to jakas paranoja, no chyba ze ktos nie wie jak sie ruszac at all, ale nie wiem czy to pomoze -
Pan Marcin
Co innego wyczucie rytmu,a co innego jakis niedokonca chaotyczny ukladzik lub rytmiczny obrocik.
Poza tym lepiej cwiczyc w szkole,niz w klubie lub w domu z siostra. -
#^$&%#&$#^#$
czyli beda uczyc poczucia rytmu? ciekawe zajecia ! :) dobra draznie sie, pozostawmy to na poziomie zartow, moze i fajne te zajecia ! -
Anonim
>Polaco czy cos-jakos napisał
>Co innego wyczucie rytmu,a co innego jakis niedokonca
>chaotyczny ukladzik lub rytmiczny obrocik.
>Poza tym lepiej cwiczyc w szkole,niz w klubie lub w domu z
>siostra.
A czemu nie w klubie albo w domu z siostrą??Wg mnie nie ma różnicy gdzie z kim i jak,podstawą jest dobre nastawienie i milosc do takiego klimatu,reszta jest malo istotna ,naprawde. -
-
Pan Marcin
AAAllleeeezzzzzz,tutaj bardziej chodzilo mi o nauke.Oczywiscie,ze cwiczyc mozna wszedzie i z kazdym......
Pozdrawiam.
"Nie siedz w domu,chodz potanczyc!!!" -
#^$&%#&$#^#$
zgadzam sie z Pania powyzej, zreszta ta Pani to chyba zawsze ma racje -
brokulina
-
Anonim
-
Anonim
>nazwa ekranowa napisał
>zgadzam sie z Pania powyzej, zreszta ta Pani to chyba zawsze
>ma racje
Hmmmm...jeżeli mialeś mnie na myśli pisząc "Pani" to dziękuję milo mi,że tak uważasz,aczkolwiek nie zawsze mam racje ale bardzo lubię jak się okazuje że jednak ją mam bądź mialam; ) -
#^$&%#&$#^#$
no i znow sie z Pania zgodze ! :) jak sie Pani pomyli to odrazu dam znac; ) -
Anonim
ja cche tanczyc perreo, tzn sobie sama wymyslam ktoki i tancze ,ale moze jakis zespol powtaje? ..jak tak to ja sie na to pisze:)