Imperio del Reggaeton [1107]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Eunika

Właściwie popularność muzyki reggaeton w Polsce jest znikoma... Nie można jej usłyszeć w żadnych rozgłośniach radiowych, telewizji ani w klubach... Jedynie przejedzona "Gasolina" a przecież jest o wiele wiecej fajniejszych piosenek reggaeton. Jak to sie stało że dowiedziałeś/aś się o istnieniu tej muzyki??
  • !! ..:: KDJD ::.. !!

zapytaj Dimasa; ) :D
  • #^$&%#&$#^#$

reggaeton tkwi w kazdym, niektorzy go odnajduja :)

(jak ja lubie te moje cytaty)

:)
  • Eunika

no więc w jakis sposób musiałes go odnaleźć...może byś się tym podzielił :)
  • #^$&%#&$#^#$

uogolnie jestem venezuelczykiem z urodzenia wiec szukac nie musialem, to tak samo jak ty napewno nie szukalas "ich troje" a znalazlas :) wiec chcac niechcac samo sie znalazlo :)
  • Anonim

>nazwa ekranowa napisał
    >uogolnie jestem venezuelczykiem z urodzenia wiec szukac nie
    >musialem, to tak samo jak ty napewno nie szukalas "ich
    >troje" a znalazlas :) wiec chcac niechcac samo sie znalazlo
    >:)

Jesteś venezuelczykiem??...hmmm...:]
  • D.

Ja np nie mam pojecia skad mi sie wzial reggaeton..jakos jeden kawalek drugi...trzeci..czwarty....i w ten sposob sie uzbieralo duuuzoooo... zawsze mi sie podobaly takie rytmy ale jakos bardziej zaczelam w to wnikac a raczej ta muzyka zaczela wnikac we mnie ok ponad roku temu;) Przyszlo samo z siebie:]

w polsce wiekszosc ludzi nawet nie wie ze cos takiego istenieje, nawet jak przypadkiem cos gdzies puszcza to i tak nie kojarza;) No w sumie to jedyne co slyszalam tylko gasoline i remix La Tortury Shakiry u nas, ale coraz czesciej zaczyna sie pojawiac na imprezach typu reggae/dancehall obok tego ostatniego.I to mnie baaardzo cieszy:D
  • #^$&%#&$#^#$

>Gejsza wśród bijaczy napisała:

>Jesteś venezuelczykiem??...hmmm...:]

z urodzenia i dlugiego mieszkania, jesli chodzi o plynaca krew w zylach to troche z Poznania z Warszawy i z Zamoscia :) tak jakos prosze Pania :)
  • greenszpila

np w łodzi już w latach 90-tych taki jeden selektor na imprezach reggae puszczał reggaeton.
    teraz jest tego jeszcze więcej na imprezach, chociaż częściej słyszy się muzyke Soca niż Reggaeton.
  • Anonim

ja niechcacy sciagnelam frankie j. feat mr phillips - obsession remix reggeaton i tak jakos sie zaczelo dalej a przyokazji mialam chłopaka z Venezueli a on duzo tego sluchal
  • Eunika

Bardzo mnie denerwuje jak pytam kogoś czy słyszał o reggaeton a ten ktoś odpowiada ... tak tak Jamal, Marley i te sprawy... BLEH:)... To prawda że coraz wiecej dancehallu pojawia sie w klubach, ale przecież to nie jest nowy rodzaj muzyki... I założę sie, że za kilka lat na stałe wejdzie w polski rynek muzyczny reggaeton i znów będzie wielkie WOW
  • #^$&%#&$#^#$

nieprawda bo ja go wprowadze wczesniej niz za kilka lat :)
  • D.

nooooo, no to czekamy czekamy;]
  • Eunika

Łoki:D 3mam Cie za słowo... ale tak poważnie to fajnie by było...
  • #^$&%#&$#^#$

w zasadzie w wawie juz zrobilem takie 3 imprezy, moze nie bylo 100% reggaeton ale bylo sporo, zreszta ciagle na tym gronie na nie zapraszalem, teraz zrobie prawdopodobnie cos pod koniec maja, ale juz z pomyslem innym, w tym pomysle reggaeton jest tak jakby przewodniczacy, wiec napewno dam znac, rzecz polega na tym ze oprocz tego trzeba tez i przyjsc :)

ja tam bym chciała wyjechać na prawdziwą reggaetonową imprezę, ale pomażyć narazie sobie mogę ..
  • #^$&%#&$#^#$

a co to znaczy "wyjechac na prawdziwa impreze" reggaetonowa?
    hmm... a jak leci w klubie dobrze zmiksowana i niezle dajaca muzyka to wtedy i tak ta impreza nie jest prawdziwa?

nie no nie otb. kocham reggaeton więc gdziekolwiek nie leci, to jest i tak extra, ale no chciałabym pojechać na koncert na żywo albo coś takiego. gdzieś gdzie każdy reggaeton zna, a nie podnieca się gasoliną jak tu u nas w polsce..
  • #^$&%#&$#^#$

rozumim, czyli na koncercik chcialoby sie wpasc :) zmienimy to, zaczniemy i trzeba kazdego przekonac, ja mowie gasolinie nie, przynajmniej na moich imprezach; ) zgoda?

i tu się zgadzam :D! na imprezę pożądną chętnie bym wpadła.. więc jak coś to jestem pierwsza, której masz dać znać, ok; >? rany jak by było fajnie gdyby zawitał do nas jakiś z wykonawców reggaetonu <marzyciel>. ale zanim do polski wejdzie reggaeton to raczej minie jeszcze "trochę" czasu..
| |

http://www.facebook.com/imperiodelr... Dolacz do fanow! Lo Mejor Del Genero. Reggaeton to g...

Fotki

Miejsca grona (2)