-
jesteśmy niebem dla księżyca
Słuchajcie, złożyłam papiery do Reja,ale nie wiem czy mama szanse zeby się dostać.Nie orientujecie się ile około trzeba mieć pkt?????Ja bede miała tak ok 140!! Dostane sie do klasy humanistycznej!?
a nauczyciele?na któych trzeba uważac??:> -
Anonim
-
Staroświecka
Zajrzyj na stronę liceum.
Tam jest powiedziane ile trzeba mieć punktów.
Za moich czasów były najzwyczajniejsze egzaminy. Ale to było dawno temu.
Oto strona Reja, na której zobaczysz punktację za zeszły rok (tak mi się wydaje):
http://rej.edu.pl/szkola_dzis/klasy...
No i powodzenia w dostaniu się.
Za moich czasów tez nie było łatwo :-) -
Anonim
Trudno przewidzieć.... ja jak dostawałam się w zeszłym roku do biol-chemu miała 148,86 pkt i byłam 21 na liście. Warto zwrocić uwagę ze tym razem zajeliśmy bodajże 5. miejsce w ilości zlożonych podań z warszawskich szkół i mimo, ze biol-chemy będą dwa, to może być różnie. -
-
ech....powili zaczynam mieć wątpliwosci.a jak poziom?wysoki?duzo zakuwania? -
Anonim
duzo nauki, niedosypianie po nocach ALE atmosfera w szkole super!! jako absolwentka klasy humanistycznej polecam szkole ze wzgledu na zajebiste towarzystwo, z ambicjami , a zarazem skłonnosciami do bibek (pzdr! Royale i treesome&cherry):*
nie załuje tego wyboru, mimo ze czasem masz tam dosc wszsytkiego.. -
-
Anula
ja miałam 141 pkt jak się dostałam do 1c :D humanistycznej :) ( w zeszłym roku )
tak, trzeba kuć a klimat szkoły zalezy od ludzi na jakich trafisz :) mi się podoba :) -
Anonim
-
Ewcia :)
co ja moge rzecz... reja mam za soba... i musze przyznac ze dluuugo sie do odsypia... -
księżniczka kala
zawsze można było odespać w szkole na informatyce u mr Dzika... eh te jego fascynujące filmy o pierwszych komputerach nagrywane z tvp1 -
Irek
Ja miałem 148 i się dostałem 24..... chyba..... ale do mat-fizu i to 2 lata temu
poziom jest jaki jest....o pasku możesz zapomnieć..myśle że na całą szkołe będą z 4 (góra)
Nocy nie trzeba zarywać jak się jest zdolnym :p ale nawet jak się zarywa i jest sie zdolnym to ma się słabe oceny.. -
-
mrchw
siem ja tez sie nad soba zastanawiam :) chce do biol chem i bede miala 150pktow:p ech... odezwijcie sie moi przyszli kumple:)) <<Alicja>>bo tez idziesz do biol chem !!! tylko do tej z francuskim czy niem?? -
DJBOSS666
hehe :) ja mialem w swoim czasie 80 ptk z egzaminu i srednia jakos okolo 4.74 :) i byłem 1465 na liście rezerwowej; ) fajne przezycie jak zaczynasz przeglądać listę kandydatów ktorzy sie dostali do reja od początku a kończysz na miejscu 1465 :)
Biol - chem jest dobry dla ludzi chcacych sie uczyc :)
PS: jak ja bym chcial zeby wariaty przyszly do Reja :/ bo tak to ja sie za bardzo wyrozniam :)
Pozdrawiam
DJBOSS666 -
mrchw
No to dobrze ze sie wyrozniasz; -) no tak, z tym biol chem to ja i tak dylemat niezly mialam;/ ale wybierajac albo human albo biol chem jednak wybralam biol chem ze wzgledu na dalsze mozliwosci :p ale strrasznie sie boje bo ja to len maly jestem :> -
wybierz biol chem zeby bylo mniej do humana:) bo ja chce sie dostac:P:P hihi:) oj to bedzie rocznik wyrozniajacy sie!:) pozdryffki dla przyszlych znajomych:P -
Staroświecka
kiedyś muszę zajrzeć do Reja.
tyle lat temu kończyłam to liceum, że wypadałoby się tam pokazać.
i postraszyć swoją osóbką :-) -
DJBOSS666
Znowu Kocurki zaleją korytarze Reja :/
PS: trzeba napisać do dyrka podanie o reaktywacje Otrzęsin :)
Pozdrawiam :P :P :P :D :D -
mrchw